Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ " ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

"ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΣΟΤΛΟΦ ΟΙ ISIΉ ISIL Ή ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΒΙΝΤΕΟ




Ενώ απολκαλύφθηκε ο στημένος "αποκεφαλισμός"  του Τζέιμς Φόλεϊ οι ψευτομουσουλμάνοι θέλουν σώνει και καλά να μας πείσουν ότι είναι εναντίον τους οι αμερικανοί γιαυτό μας δίνουν και δεύτερο βίντεο στο οποίο δεν μας δείχνουν αλλά μας λένε ότι 
"αποκεφαλίστηκε"  και ο Στίβεν Σότλοφ, ο δεύτερος Αμερικανός δημοσιογράφος, περίπου μετά από ένα χρόνο ομηρείας .


Ο Στίβεν Σότλοφ είχε παρουσιαστεί από τους ψευτομουσουλμάνους στο πρώτο θεατρικό βίντεο του "αποκεφαλισμού" του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ. Στο κενό έπεσε έτσι η "σπαρακτική έκκληση" της μητέρας του να μην "αποκεφαλιστεί" ο γιος της.



Οι ψευτομουσουλμάνοι σε ένα βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα απειλούν την κυβέρνηση του Ιράκ να αποχωρήσει από την «διαβολική συμμαχία με τις ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού Κράτους».

Παράλληλα στο βίντεο οι εκτελεστές "απειλούν" ότι θα "εκτελέσουν"  και τον Βρετανό όμηρο Ντέιβιντ Κόθορν Χέινς.

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σε μια πρώτη αντίδραση ανέφεραν ότι δεν μπορούν, για την ώρα, να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα του βίντεο. (Τέτοιο θέατρο κι αυτοί ακόμα δυσκολεύονται να το πλασάρουν για αυθεντικό)

Στο βίντεο με τίτλο «Ένα δεύτερο μήνυμα για την Αμερική» ο Σότλοφ εμφανίζεται, πάλι με μια πορτοκαλί φόρμα όπως αυτή των κρατουμένων στο Γκουαντάναμο, πριν "εκτελεστεί" δι' "αποκεφαλισμού" από έναν ψευτομουσουλμάνο του ψευτο-ισλαμικού "κράτους".

Όπως και ο Φόλεϊ, ο Σότλοφ λίγο πριν την "εκτέλεσή" του ακούγεται να λέει ψυχραιμότατοςτο γνωστό "ποίημα": "Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ποιος είμαι και γιατί εμφανίζομαι αυτή τη στιγμή.(Και βέβαια γνωρίζουμε, θέλεις να μας πείσεις ότι είσαστε εχθροί εσείς κι οι ψευτομουσουλμάνοι που εξοπλίζετε!) Ομπάμα η εξωτερική πολιτική σου για επέμβαση στο Ιράκ υποτίθεται ότι είχε στόχο την προστασία της Αμερικής και των συμφερόντων της, αλλά τότε γιατί πληρώνω εγώ με τη ζωή μου το τίμημα για την εμπλοκή σου;".

Στη συνέχεια το βίντεο επιστρέφει στον τζιχαντιστή που απειλεί ότι όσο οι αμερικανικοί πύραυλοι «συνεχίζουν να πέφτουν στον λαό μας, το μαχαίρι μας θα συνεχίσει να πέφτει στο λαιμό του λαού σου». 

Ο Στίβεν Σότλοφ, 31 ετών, "απήχθη" πριν από ένα χρόνο στη Συρία. Ωστόσο, στο βίντεο του "αποκεφαλισμού" του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ που δόθηκε στη δημοσιότητα την προηγούμενη βδομάδα, εμφανίζεται και ο Στίβεν, ντυμένος με πορτοκαλί στολή.

Οι ψευτομουσουλμάνοι δήλωσαν στο πρώτο θεατρικό βίντεο ότι ο Σότλοφ, 31 ετών, θα είναι ο επόμενος όμηρος που θα "εκτελέσουν", αν οι ΗΠΑ δεν σταματήσουν (και καλά) να βομβαρδίζουν θέσεις του ψευτοΙΚ στο Ιράκ.

Η μητέρα του στο βίντεο στο οποίο έκανε "έκκληση" να απελευθερωθεί, αναφέρει:

«Απευθύνω ένα μήνυμα σε εσάς, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι αλ Κουράισι αλ Χουσάινι, χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους. Είμαι η Σίρλεϊ Σότλοφ. Ο γιος μου Στίβεν είναι στα χέρια σας. Εσείς, ο χαλίφης, μπορείτε να του δώσετε αμνηστία. Σας παρακαλώ να απελευθερώσετε το παιδί μου».



ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΜADE IN USA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου