Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ, 168 ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠτΔ!



Με σαφή ήττα των δοσίλογων παρά το θάψιμο των καταγγελλόμενων αποπειρών δωροδοκίας βουλευτών για να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έληξε και η δεύτερη ψηφοφορία.

Δεν κατάφερε όχι να περάσει, αλλά ούτε καν να φτάσει τους 170 βουλευτές ο κυβερνητικός υποψήφιος. Ο αριθμός αυτός των 170 κατά την συγκυβέρνηση θα έδινε "αέρα" για τους 180 στην τρίτη ψηφοφορία (ποιός ξέρει γιατί, στον κόσμο της είναι άλλωστε).  

 Τελικό αποτέλεσμα 168 «ναι», 131 «παρών» (δηλαδή όχι) ενώ απουσίαζε η αντιπρόεδρος της Βουλής Κατερίνα Τσαρούχα-Κόλλια.

Αμέσως μετά ο μεγάλος ηττημένος της ημέρας έκανε μια  σιβυλλική-χουντική δήλωση του στυλ "αποφασίζουμε  και διατάσσουμε" ότι στην τρίτη ψηφοφορία...δεν θα υπάρχει «παρών»!!!   

Αναλυτικά η δήλωση Σαμαρά:

«Παρά τις όποιες διαφορές μας και παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα-Καμμένου και άλλοι βουλευτές σήμερα, ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο, την εθνική περιπέτεια.
» Όμως, η τρίτη ψηφοφορία δεν θα είναι ψηφοφορία με το 'παρών'. Εκεί δεν θα υπάρχει «παρών». Θα υπάρχει ονοματεπώνυμο. Και ο κάθε Βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και με το συμφέρον της Πατρίδας. Εκεί δεν θα υπάρχει 'παρών'. Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και την ευθύνη της ψήφου του, ως προς τις συνέπειες που θα έχει η ψήφος αυτή πάνω στη σταθερότητα, την ομαλότητα και το μέλλον της πατρίδας.

» Στην τρίτη, λοιπόν, ψηφοφορία 'παρών' δεν θα υπάρχει.»

Και εμείς σου λέμε ότι το «παρών» θα υπάρχει και στην τρίτη ψηφοφορία και ασφαλώς θα έχει ονοματεπώνυμο, όπως  ονοματεπώνυμο έχει και κάθε δοσίλογος που ψήφισε τα μνημόνια και υποθήκευσε την χώρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου