Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΔΗΜΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ


Οι Δωσίλογοι του Μνημονίου υποδέχθηκαν ως...νεοραγιάδες τον Αφέντη τους




Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης



Όλα τα διεθνή ΜΜΕ (CCN, Al Jazeera, France24, DW, BBC, CCTV, NHK κτλ), χάριν στον Σαμαρά «μας», διαφημίζουν σε όλον τον κόσμο την «ειρηνική και όχι τζιχαντιστική» Τουρκία και την μεγάλη της «φιλία» με τον Ελληνισμό.
Με απευθείας μεταδόσεις από την μεγαλειώδη υποδοχή του νεοοθωμανού κατακτητή στην Ελλάδα και της συνοδείας του των 400 περίπου τούρκων. Που ήθελαν να μετάσχουν στην ιστορική στιγμή έναρξης επανόδου των γκιαούρηδων – ραγιάδων,  υπό την «τουρκική σκέπη της ιστορικής τους παράδοσης».
Κανένα (μηδενικό)  «πρόβλημα» με την «φίλη» Τουρκία από τον Σαμαρά μας.
Παρά τα όσα έγραψε εδώ και πολλά χρόνια  στο βιβλίο του ο τζιχαντιστής  Χαλίφης που έφθασε,  για εξαίρεση Κύπρου και Ελλάδας. Και που προχθές ο Χαλίφης βομβάρδισε και τους Κούρδους στο Κομπανί.
Κατά τον Σαμαρά, ούτε Θράκη, ούτε Αιγαίο, ούτε Καστελλόριζο.   Και προ πάντων ούτε Μπάρμπαρος.
Θα υστερήσει τώρα ο Αντώνης μας,  του συμμαθητή του και να μην αποφασίσει «λίγα στρέμματα ΑΟΖ της Κύπρου λιγότερα για να κοιμάται  ήσυχος;;»
Δεν είδα αν στην υποδοχή του νέου Βεζίρη της «Οθωμανικής – Βυζαντινής»  Αυτοκρατορίας τους,  ήταν επικεφαλής ο Αρχιεπίσκοπος με τον Γιανναρά ψάλλοντες το Πολυχρόνιο στον Βεζίρη.
Ή αν βάλανε τα σχολεία να υποδεχθούν τον Βεζίρη με σημαιάκια.
Ούτε αν αναρτήθηκαν πανό που έγραφαν τουρκιστί «Hoşgeldin bizim Efendi» (Καλώς ήλθατε αφέντη μας)
Αν δεν έγινε δεν πειράζει. Την άλλη φορά.
Όταν θα έρθει ο Βεζίρης μας ή ο Χαλίφης μας στα «θυρανοίξια» του μεγαλοπρεπούς ως η Ακρόπολη και κάτωθεν αυτής τεμένους.  Που του δώρισε του Βεζίρη «μας» ο Βαγγέλης «μας» εις ανάμνηση,  όπως είπε,  της ιστορικής πολιτιστικής μας παράδοσης,  υπό τον τουρκικό ζυγό.
Δεν γνωρίζω επίσης ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στην μεγαλειώδη υποδοχή του τζιχαντιστή Βεζίρη. 
Σίγουρα ο Αλέξης μας που έβαλε τα επί των Εξωτερικών σχέσεων στελέχη του να παραθέσουν γεύμα στον τούρκο πρέσβη για να τον καταφέρουν να δεχθεί ο Βεζίρης τον Αλέξη μας.  Και να αναβαθμιστεί έτσι,  χωρίς να υστερεί από τον Αντώνη μας,  ο Αλέξης μας. 
Προφανώς στην υποδοχή θα συμμετάσχουν επίσης όλοι οι Ανανιακοί υπέρμαχοι του εκτουρκισμού της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν, τώρα με ΔΔΟ (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία).
Ή με «διχοτόμηση» και ένα τείχος τύπου Βερολίνου που θα αποκλείει τους μυριάδες εκ Τουρκίας τούρκους εποίκους να μεταβαίνουν από το τουρκικό «κράτος» της Κύπρου στο Ελληνικό διχοτομικό.
«Προβλέπουν» επίσης για να αποφευχθεί ο εκτουρκισμός και του Ελληνικού διχοτομικού κράτους της Κύπρου από τους τούρκους εποίκους,  να βάλουν και ένα τεράστιο δίκτυ στη θαλάσσια περιοχή του Ελληνικού μέρους (όπως αυτά για τους καρχαρίες), που θα «αποκλείει» την είσοδο των εκ Τουρκίας εποίκων με βάρκες δια θαλάσσης στο Ελληνικό μέρος της Κύπρου. 
Ο Αντώνης μας, εκτός από άλλα πεσκέσια που ετοίμασε για κατευνασμό του Βεζίρη (που όμως όλο και περισσότερα ζητά),  μάλλον θα συζητήσει και τα ανωτέρω, τα έχοντα σχέση με τη «βιώσιμη και λειτουργική» λύση του Κυπριακού που πρεσβεύει ο Αντώνης μας.
Ξέχασα τέλος το «ευ παρέστητε» στα τουρκικά του Κόντρα Μάκη Κουρή μας προς τον Βεζίρη.  
Που προσποιείται ο Μάκης μας, όπως και άλλοι,  ότι καλώς συζητάμε ΣΗΜΕΡΑ με τον Βεζίρη.
Και για να τελειώνουμε, το να πούμε  ντροπή σου σε οποιονδήποτε είναι περιττό,  για αυτούς που υποδούλωσαν όλον τον Ελληνισμό, ξεπουλούν τον Εθνικό και δημεύουν τον ιδιωτικό πλούτο του Ελληνισμού και ετοιμάζονται να «λύσουν» και τα Εθνικά Θέματα.
Και αντί να ματαιώσουν  κάθε επαφή με την Τουρκία μέχρι να αποσύρει το Μπάρμπαρος, τον υποδέχεστε, κύριε Σαμαρά άγνωστο με τί «πεσκέσια».
Και για θυμηθούμε την ιστορία, η σημερινή κατάσταση είναι συνέχεια των επίδοξων ευνουχιστών του Ελληνισμού.
·      Με τη Ζυρίχη και το Λονδίνο του «εθνάρχη Καραμανλή και του μέντορα Αβέρωφ του Αντώνη μας,  που έβαλαν τους τούρκους στην Κύπρο το 1959.
·      Της ελεύθερης απόβασης των τούρκων στην Κύπρο για να τους δώσει ο «εθνάρχης» Καραμανλής την μικρή περιοχή του Αττίλα1 αλλά που αυτοί  τον ξεγέλασαν και υποδούλωσαν την μισή Κύπρο με αυτόν να μην κάνει τίποτε, ενώ μπορούσε.
·      Του mea culpa του «χαρισματικού» Ανδρέα μας, που εκτός από την άφεση αμαρτιών στην Τουρκία για την εισβολή στην Κύπρο έβαλε και το θεμέλιο λίθο για άλωση του Αιγαίου.
·      Των ΙΜΙΩΝ των «στρατηγών»  Σημίτη – Πάγκαλου.
·      Της υποστήριξης από σύσσωμη (πλην ΚΚΕ) του εκτουρκισμού της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν.
·      Της καταστροφής του Ελληνισμού με τη λαθρομετανάστευση από Σημίτη, Γιωργάκη, Κωστάκη, Αλέξη, ΚΚΕ, σκοπιανοοικολόγους, ΔΗΜΑράδες, Δράσες,  κτλ.
·     Της λύσης από Κυπρίους για Κυπρίους του Κωστάκη Καραμανλή και της «Βιώσιμης Και Λειτουργικής» του Αντώνη μας.
Και δεν ξέρω πότε θα μάθουμε τις «επιτυχίες» του Αντώνη μας από τη σημερινή μεγαλειώδη του επιτυχία - συνάντηση.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου