Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ: ΑΠΟ "ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ" ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ


Ο «ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ» Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ  


3 ΒΙΝΤΕΟ





Από τα Εξάρχεια με τον Παύλο Σιδηρόπουλο στο Αγιο Ορος

Για δύο και πλέον δεκαετίες Ελληνες και ξένοι δημοσιογράφοι αναζητούσαν τον περίφημο ΄΄Μπάμπη του Φλου΄΄ που τραγούδησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός Παύλος Σιδηρόπουλος. Γνωρίζανε όλοι ότι επρόκειτο για υπαρκτό πρόσωπο και ότι οι στίχοι του τραγουδιού ήταν απλά η ...ζωή του.

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ανακάλυψε τον ΄΄Μπάμπη του Φλου΄΄ στο Αγιο Ορος. Πρόκειται για τον μοναχό Προκόπιο-Χαράλαμπος το κόσμικό του όνομα του- που ζει μαζί με 5 ακόμα μοναχούς σε ένα κελί μέσα στα δάση του Αθωνικής Πολιτείας, κοντά στην περιοχή Καψάλα.

Το tilegrafima.gr τον συνάντησε στην πρωτεύουσα του Αγίου Ορους και με συγκίνησε μίλησε για την ιστορία αυτού του τραγουδιού ενώ έσπασε σε λιγμούς όταν αναφέραμε τον Παύλο Σιδηρόπουλο που υπήρξε επιστήθιος φίλος του και ζούσαν την έντονη ζωή στα Εξάρχεια.




Αποτέλεσμα εικόνας για Μπάμπη του Φλου

Σημειωση Οίμου-Αθήνας



Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ήταν μια ευλογημένη ψυχή που όμως δεν βρήκε τον ποιμένα της και πελαγοδρόμησε στη ζωή. Πιστεύουμε όμως πως συνάντησε το Δημιουργό μετά την εκδημία της. Δεν πιστεύουμε σε όσα λέγονται στο τρίτο βίντεο από ασχέτους (πλήν Τουρνά και ίσως Ζουγανέλη) π.χ. ότι ήταν αυτοκτονία το φευγιό του. Οι ίδιοι αγνοούν(;) την ύπαρξη του φίλου του και λένε ότι μάλλον είναι φανταστικό πρόσωπο ή γραφικός τύπος που σήμερα θα πήγαινε στα reality(sic!!!)

H πραγματικότητα τους διαψεύδει!

Οι λυγμοί του π. Προκοπίου στην ανάμνηση του Παύλου δείχνουν και τον βαθύ και αληθινό σύνδεσμο που είχαν οι δύο τους, καθώς και την γνώση που έχει για την ψυχή του τότε παλιού φίλου του.

Όλοι αυτοί που μιλάνε δεν έχουν ούτε ένα δάκρυ για τον Παύλο, εκείνος τριάντα χρόνια μετά αναλύεται σε λυγμούς....
Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.


Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Παύλου εν χώρα ζώντων.

  











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου