Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;


ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: 
«ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»




Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος δήλωσε πως ένας έντιμος συμβιβασμός με τα κοράκια των Βρυξελλών είναι ανέφικτος,  τονίζοντας ότι «λόγω εμμονών και επιμονών από τους πιστωτές δεν θα υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου, είναι δύσκολη διαπραγμάτευση και ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις σημείωσε ότι «παρακολουθώντας το ζήτημα του μνημονίου πάντα έλεγα ότι οι δανειστές δεν θα ενδώσουν, μας έχουν χειροδέσει με κείμενα που δύσκολα μπορούμε να τα υπερβούμε. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση και τώρα και σωστά δεν έχει άποψη για το τι θα γίνει μέχρι στις 24 Απριλίου αν οι δανειστές επιμείνουν  στην όποια συμφωνία κάνουν να έχουν σκληρά μέτρα… Η κυβέρνηση πρέπει να αντισταθεί σε κάθε περίπτωση όπως ανθίσταται ο πρωθυπουργός πολύ σωστά να μην συμπεριληφθούν σε όποια συμφωνία μέτρα μισθολογικού, συνταξιοδοτικού χαρακτήρα».   

Μιλώντας για τη λίστα Νικολούδη ανέφερε: «Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί, δεν μπορεί πολιτικοί που άσκησαν ή ασκούν πολιτική σε μια κατάσταση εξαθλίωσης των συμπατριωτών να διαθέτουν απίθανο πλούτο και δύσκολα να μπορούν να τον διερμηνεύσουν. 

Δεν μπορεί δημοσιογράφοι, τιμητές προσώπων, ζηλωτές του μνημονίου που σήκωσαν μεγάλο βάρος να επιβάλλουν στο λαό την θεραπεία σοκ δηλαδή να του εμπεδώσουν την ιδεολογία της δουλείας απέναντι στους δανειστές να βρίσκονται με απίθανο πλούτο στο εξωτερικό.  Για αυτό λέω να ελεγχθούμε όλοι, εμείς, οι  συγγενείς μας  και οι στενότεροί μας φίλοι αν έχουν παράνομο πλούτο».

«Κατηγορήθηκα και για φοροδιαφυγή παρά  το ότι έχουν κερδηθεί όλα τα δικαστήρια, ακόμη και επειδή δεν κάνω αγωγές και μηνύσεις …συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη. Στις 10/1/14 που έκανα την ερώτηση όχι μόνο κινδύνευσε η ζωή μου το βράδυ διότι δέχτηκα επίθεση αλλά υφίσταμαι και επίθεση ότι είμαι φοροφυγάς ενώ έχουν τα χαρτιά το υπ. Οικονομικών… Δεν ήξερα ότι κάνοντας αυτή την ερώτηση στην Βουλή θα είχα μπλέξει με ζητήματα ζωής και ύπαρξής μου εμένα και της οικογένειάς μου για αυτό είμαι πολύ τρομοκρατημένος από αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου