Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΡΑΜΑΙΟΣΥΝΗΣ!


ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!






Θαυμαστός ο Θεός εν τοις αγίοις Αυτού!

Δεν είναι ασφαλώς τυχαίο που η τελική  Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα θα γίνει την Κυριακή 12 Ιουλίου, ανήμερα δηλαδή της Εορτής του Αγίου Παϊσίου και μάλιστα την πρώτη φορά που θα εορταστεί επίσημα ως Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας!

 Οι άγιες ευχές εκείνου που πάντοτε νοιαζόταν και αγωνιούσε για την πατρίδα μας να την βοηθήσουν στην δυσκολότατη αυτή περίσταση όπου λύκοι βαρείς, οι λεγόμενοι "εταίροι" μας, ζητούν να καταπιούν την Ελλάδα και να αφανίσουν τον λαό της.

Εκπλήσσει και πάλι η Θεία Πρόνοια και φανερώνεται για άλλη μια φορά το πόσο δυνατή είναι η προσευχή του Γέροντα για την Ελλάδα μας που τόσο αγαπούσε, αφού ο Θεός τα έφερε έτσι τα πράγματα, ώστε η Τελική Διπλή Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα να γίνει την Κυριακή 12 Ιουλίου, ανήμερα δηλαδή της Εορτής του Αγίου Παϊσίου!


ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Χθες (8/7/2015) μέσα σε ένα δραματικό παρασκήνιο, δόθηκε το τελευταίο και οριστικό τελεσίγραφο των Ευρωπαίων "εταίρων" προς την Ελλάδα, που με δυο λόγια λέει πως είτε θα προτείνουμε άμεσα, σκληρά και αμετακίνητα μέτρα ως την Πέμπτη, είτε την Κυριακή δύο Σύνοδοι Κορυφής, μία των Ηγετών της Ευρωζώνης των άλλων 18 και μία των Ηγετών όλων των 28 Μελών της Ε.Ε., θα μας "ωθήσουν" έξω όχι μόνο από το Ευρώ, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ρίχνοντάς μας μερικούς τόνους Ανθρωπιστικής Βοήθειας!

Μάλιστα οι "εταίρο" έφτασαν στο σημείο να επιδείξουν στον Τσίπρα Φάκελο Σχεδίου Εξόδου της Ελλάδας, με καταγεγραμμένα όλα τα μέτρα που θα παρθούν για την αντιμετώπιση της!


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ


Την Κυριακή λοιπόν 12 Ιουλίου 2015 μ.Χ., τελειώνουν όλα, μια για πάντα για την Ελλάδα! Είτε με νέο μακροχρόνιο ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΌ 3ο Μνημόνιο με επαίσχυντα και εξοντωτικά μέτρα ανθρωποκτόνου λιτότητας, είτε με στάση πληρωμών εξωτερικού, που θα μας γυρίσει σε συνθήκες δύσκολες αλλά θα διατηρήσει την εθνική μας ακεραιτότητα και υπερηφάνεια...


ΑΥΤΗΝ Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ!

 Ο οποίος σε μια στιγμή που ήταν άρρωστος εκεί στη Σουρωτή, πετάχτηκε ξαφνικά από το κρεβάτι του και χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί από τη χαρά του φωνάζοντας ότι η Παναγιά έκανε το θαύμα της και απέτρεψε ένα πολύ μεγάλο κακό που θα ερχόταν στην Ελλάδα!

Αυτό το όραμα του αγαπημένου Αγίου μας Παϊσίου μπορεί λοιπόν να σχετίζεται  με την Κυριακή 12 Ιουλίου...ενώ από το βράδυ του Σαββάτου ως το ξημέρωμα, αναμένονται πλήθη προσκυνητών  στην πρώτη Αγρυπνία στον Τάφο του Γέροντα στη Σουρωτή όπου θα τιμηθεί ως Άγιος της Εκκλησίας μας....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου