Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΚΑΙ ΔΕΣ ΘΑΜΑ ΚΙ ΑΝΤΙΘΑΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ!!!



THIS IS ΝOT FOR SALE






Γράφει ο Ηλίας


Φίλε Πιτσιρίκο, έχουν ξεσκιστεί οι ξεπουλημένοι σωματοφύλακες του Τσίπρα, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν -και συνήθως βρίσκονται και στέκονται στα κανάλια της διαπλοκής- να μιλάνε για το #ThisIsACoup! Την προσπάθεια δηλαδή των ξένων να καταστρέψουν τον πολυχρονεμένο ηγέτη της «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησης, σχεδιάζοντας, οργανώνοντας και εκτελώντας ένα οικονομικό πραξικόπημα που τελικά κράτησε το «γελαστό παιδί» στην εξουσία.

Περίεργα «πραξικοπήματα» συμβαίνουν στις μέρες μας!


Πραξικοπήματα τα οποία έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την παραμονή στην εξουσία και στην διακυβέρνηση του τόπου του ανατρεπόμενου από τους Ευρωπαίους Αλέξη!

Ο άρχοντας δεν χάνει την εξουσία του ακόμα κι όταν η κυβέρνηση του χάνει την δεδηλωμένη!


Θυμάμαι την «αγωνία» του Μητσοτάκη και του Καραμανλή να μην πέσουν κάτω από τον μαγικό αριθμό «151».

Ο Αλέξης χαμογελά ενώ έχει μείνει (;) με 110 βουλευτές!

Μυστήρια πραξικοπήματα συμβαίνουν στο βασίλειο της Δανιμαρκίας του νότου. Ούτε καν ο Λιακόπουλος δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το #ThisIsACoup ως επιχείρημα στα βιβλία του.

Κι αν έχει δίκιο θα ρωτήσετε. Αυτός που σήμερα παριστάνει τον πρωθυπουργό, δεν μοιάζει με τον Αλέξη που ξέραμε, λένε τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορεί, κάποιος κλώνος του θα είναι. Μπορεί και να τον ψεκάσανε αλύπητα οι Γερμανοί στις Βρυξέλλες ψιθυρίζει κάποιος σύμμαχος και θαυμαστής του Αλέξη, από τους ΑΝΕΛ.

Λοιπόν ας καθίσετε πρώτα κάτω φίλοι μου γιατί αυτό που θα διαβάσετε θα σας ταράξει για τα καλά.

Είναι ο Αλέξης!

Απλά, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις παλιές κακές δραματικές ελληνικές ταινίες, ο Αλέξης είναι γλυκός και τρυφερός πριν το κουτούπωμα αλλά μόλις πετύχει τον σκοπό του γίνεται σκληρός σαν την πέτρα και σε εγκαταλείπει μόνη μέσα στην κρύα νύχτα να κρατάς στην αγκαλιά σου το καρπό του παράφορου έρωτα σας.

Σε άφησε μονάχη να κρατάς στην αγκαλιά σου το αριστερό μνημόνιο νούμερο-3.

Τι το κοιτάς μωρή; Πνίξτο!

Και πώς να το σκοτώσω το άτιμο το μωρό του Βελζεβούλ, με ρωτάς σαστισμένη.

Μην το ταΐζεις. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

Τελειώνοντας λοιπόν με τον «πρώτη φορά αριστερά» πρωθυπουργό, καλά θα κάνουμε να ασχοληθούμε λιγάκι και με την «Αριστερά Πλατφόρμα» που ψήφισε –και καλά έκανε– «ΟΧΙ» στο μνημόνιο. Κατώτερη τον περιστάσεων αναμφίβολα.

Και πρέπει γρήγορα να το συνειδητοποιήσουν γιατί τα πράγματα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εκείνοι δεν έχουν την πολυτέλεια να κινηθούν με βάση τον χρόνο που χρειάζονται και την γνωστή παραδοσιακή τακτική της αριστεράς, που πρώτα αγωνίζεται για πετύχει το ακατόρθωτο -και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη- και μετά αντιλαμβάνεται πως αυτό δεν γίνεται.

Λυπημένη και καθισμένη στην αναπαυτική πολυθρόνα του ηττημένου.

Οι «αριστεροί» εντός του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν και να καταψηφίζουν το μνημόνιο και να στηρίζουν την κυβέρνηση του Τσίπρα της οποίας το μνημόνιο αποτελεί την κεντρική της πολιτική γραμμή.

Θα σπάσουμε τελικά κάθε βαθμό παραλογισμού σε αυτήν την μικρή και όμορφη γωνιά της Μεσογείου.

«Αριστερή» κυβέρνηση που εφαρμόζει το πιο σκληρό των μνημονίων η οποία στηρίζεται για την ψήφιση των μνημονίων σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι αλλά όταν απειλείται με πρόταση μομφής θα έχει την εμπιστοσύνη των αντιμνημονιακών, διαφωνούντων με τον πυρήνα της πολιτικής της συντρόφων της Αριστερής Πλατφόρμας!!!

Ο Γαλάτης ήρωας Βερσινζεντορίξ θα πετούσε αηδιασμένος το σπαθί μπροστά στον Ιούλιο Καίσαρα και τους Ρωμαίους λεγεωνάριους που εφάρμοσαν τον σχηματισμό της «χελώνας» αρνούμενοι πεισματικά την μάχη.

Για αυτό λοιπόν παλικάρια μου, μην γίνετε το «αριστερό» άλλοθι του Τσίπρα γιατί στο τέλος θα καταλήξετε σαν την αριστερή συνιστώσα -που δεν θυμάμαι καν το όνομα της- του πάλαι ποτέ κραταιού Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ.

Τώρα είναι η ώρα της ρήξης, της αληθινής ρήξης με δημιουργία νέας παράταξης/κοινοβουλευτικής ομάδας και απόσυρση της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πτώση της κυβέρνησης κι αδυναμία σχηματισμού άλλης μπορεί να αποτρέψει την ψήφιση των μνημονιακών νόμων και να προωθήσει αν όχι το GR-exit τουλάχιστον το GR-accident.

Χρόνος δεν υπάρχει και μέσα στην επόμενη βδομάδα θα κριθούν όλοι.

Με αυτά και με τούτα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πρέπει να αρχίζει να προετοιμάζεται για όλο και μεγαλύτερες ευθύνες, για όλο και σπουδαιότερα καθήκοντα.

Ο κινητήρας της ιστορίας έχει αρχίσει να δουλεύει στο φουλ και όποιος αποτύχει να εκφράσει τις αντικειμενικές ανάγκες του λαού, χάθηκε.

Φιλιά πολλά από την Εσπερία

Ηλίας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου