Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΗΓΕΤΗ...

Μετά το δημοψήφισμα χρειαζόμαστε επειγόντως «αγίους πολιτικούς και αγίους ψηφοφόρους»



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Αν το καταλάβατε και εσείς έχουν ¨ξεπατώσει¨ όλες τις πολιτικές και πολιτιστικές φίρμες να βγαίνουν στο τηλεοπτικό κρύσταλλο και να ανακοινώνουν ότι θα ψηφίσουν ΝΑΙ.
ΚΑΛΗ τους ΩΡΑ αλλά ξεχνούν ιστορικά ότι ο Ελληνικός Λαός όταν υποτιμάτε και ποδοπατείτε με βάναυση αδικία βλ. πέντε χρόνια σκλαβιάς μνημονίων ψηφίζει ΟΧΙ.
Τώρα που έφτασε το αυγό …θυμήθηκαν οι άρχοντες των δακτυλιδιών της εξουσίας το Δημοψήφισμα.

Ἐπρεπε να μάθουν πρώτα από το ΔΝΤ ότι το Ελληνικό Χρέος είναι μη βιώσιμο…λες και  δεν το ήξεραν ;
"ο μισθός να πέφτει..ο δικός μας να βολεύεται και ας για την πατρίδα να μιλούν και να νοιάζονται άλλοι που εύκολα μπορούμε να τους κατατάξουμε στην χορεία των γραφικών χριστιανών"

Ζούσαμε σε μια χώρα με πολιτικούς στρουθοκαμήλους… και σε λίγο θα ζούμε σε μια χώρα δίχως πολιτικούς ακριβώς γιατί όπως το πήγαν δεν θα υπάρχει Εθνική πολιτική..ΘΕΟΣ φυλάξει

Και αν το δημοψήφισμα αυτή την στιγμή   είναι κομμάτι ευρύτερου γεωπολιτικού σχεδιασμού θα ήταν αιρετική άποψη;
Γιατί το δημοψήφισμα δεν έγινε πιο νωρίς;
Γιατί όλο αυτό το μακρό χρονικό διάστημα στέρεψαν ότι  εθνικά λειτουργικό αποθεματικό υπήρχε για να πληρωθούν οι δόσεις των τοκογλύφων αφού έτσι και αλλιώς πάλι θα μας έλεγαν ¨μπαταχτσήδες¨  όπως σήμερα;

Γιατί πολλοί οικονομικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι είτε με το ΝΑΙ, είτε με το ΟΧΙ οι τράπεζες θα αργήσουν να ανοίξουν με το  όποιο αρνητικό οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο και δυσμενείς συνέπειες θα έχει αυτό στον εξαντλημένο Ελληνικό Λαό ;

Άραγε οι παθόντες από τα πανωτόκια των Τραπεζών τι θα ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ;  Από το μέγεθος αυτής της αδικίας γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα ψηφίσουν;

Ποια κέντρα θέλουν να στήσουν παγίδα διχασμού στο ανημέρωτο κοσμάκη;

Να γιατί μετά το δημοψήφισμα όπως αρθρογραφήσαμε στις 5 Ιουνίου "χρειαζόμαστε επειγόντως αγίους πολιτικούς και αγίους ψηφοφόρους"

Τελικά κατάφεραν και μας την έδωσαν στα νεύρα… διότι όλο πλέον αυτό δεν αντέχεται. 
Και μας την έδωσαν στα νεύρα ακριβώς γιατί στις μέρες μας αποκορυφώνεται η δαιμονική μπόρα.
Φυσικά δεν έχουμε να κάνουμε με εχέφρονες συνομιλητές αλλά με απολειφάδια τοκογλύφων που θέλουν να πουλήσει η Ελλάδα την Ψυχή της στο μαύρο αφεντικό τους.
Η κρίσιμη στιγμή έφτασε και όλα πλέον είναι ανοικτά είτε στα γεωπολιτικά , είτε στα οικονομικά.
Χρόνια πασχίζουν να μας φοβίσουν οι δαίμονες αλλά δεν καταφέρνουν παρ όλη την μαεστρία τους πολλά πράγματα.¨
Η Πατρίδα διέρχεται κρίσιμες στιγμές . Οι συγκυρίες οδηγούν σε ανατρεπτικά γεγονότα.

"Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, ήταν εν αμύνη κανείς και πήγαινε να αγωνισθή, να πολεμήση, για να υπερασπίση την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και μας ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. Τώρα πάμε ή για το Χριστό ή για το διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο. Στην κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δε χαιρετούσες ένα Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δε χαιρετάς το διάβολο. Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρώτεροι.

Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή το Χίτλερ ή το Μουσολίνι, αλλά το διάβολο. Γι’αυτό και θα έχουμε ουράνιο μισθό.

Ο Θεός ας αξιοποιήση το κακό σε καλό σαν Καλός Θεός.
Αμήν".

Γέροντος Παϊσίου Λόγοι Α” Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο
Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» Σουρωτή Θεσσαλονίκης 

Με ποιους λοιπόν πολεμάμε;

Αν η Ελλάδα αυτή την στιγμή δέχεται κατ εξοχή πνευματικό πόλεμο χρειάζεται επειγόντως "αγίους πολιτικούς και αγίους ψηφοφόρους".
Ο έξω από εδώ και τα όργανα του πολεμιούνται μόνο με ΑΓΙΟΤΗΤΑ, αυτό μάλιστα και φοβούνται γιατί τόσα χρόνια το σύστημα που τους εξυπηρετεί μας κύλισε στον βορβορώδη βούρκο της αμαρτίας διότι πρόσμενε αυτή την στιγμή για να μας καταπιεί.
Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες ,αδέλφια, σας χαιρετώ  και σας φιλώ εν ΧΡΙΣΤΩ.

Μετά το δημοψήφισμα της 5ης  Ιουλίου το Ελληνικό Έθνος μέσα από ανατρεπτικές γεωπολιτικές και ιστορικές συγκυρίες μπαίνει στην "στράτα του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ"  και πορεύεται ολοταχώς για το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της Ρωμιοσύνης.

"Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο

Νάτη πετιέται απο ξαρχής
κι αντριεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου"


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


3 σχόλια:

  1. Συμπολίτες και συμπολίτισσες

    Η χώρα μας βρίσκεται σε οικονομικό πόλεμο!
    Όλοι μας εκ των πραγμάτων είμαστε στρατιώτες αυτού του πολέμου.
    Οι εχθροί μας επιδιώκουν την υποδούλωσή μας με όπλο την οικονομική ασφυξία.
    Πως πρέπει να τους πολεμήσουμε;
    Με μέσα που να εξουδετερώνουν αυτό το όπλο τους.
    Και εξηγούμε.
    Χρησιμοποιείστε όσο ποιό πολύ μπορείτε λιγότερο το χρήμα στη φυσική του μορφή.
    Χρησιμοποιείστε τις καρτες πιστωτικές ή χρεωστικές για τις αγορές σας. Είναι δεκτές σε πολλά μεγάλα καταστήματα και πρατήρια.
    Μετεφέρετε ηλεκτρονικά από λογαριασμό σας σε λογαριασμό αντισυμβαλλόμενού σας οφειλόμενα ποσά για άλλες οικονομικές συναλλαγές σας, όπως ενοίκια, προπληρωμές, κλπ.
    Αγοράζετε Έλληνικά προϊόντα και όχι εισαγόμενα, όπου υπάρχουν αντίστοιχα τέτοια και από Ελληνικές επιχειρήσεις.
    Αν έχετε στο χωριό σας την δυνατότητα να καλλιεργήσετε έναν έστω και μικρό κυπάκο κάντε το. Έαν βάλουμε π.χ. τώρα είκοσι φωλιές όψιμες πατάτες με δυό νερά και λίγο σκάλισμα μπορούμε να έχουμε 20 κιλά πατάτες και έτσι η χώρα μας δεν θα εισάγει πατάτες π.χ. από την Αίγυπτο.
    Όταν έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, ας το κάνουμε μόλις αποκτήσουμε αυτήν την δυνατότητα και ας μην το αφήσουμε για την τελευταία στιγμή.
    Έκκληση σας κάνω να είμαστε ενωμένοι όλοι, σαν μια γροθιά.
    Ο ένας για όλους και όλοι για τον έναν.
    Ας μην ξεχνάμε ότι το Έθνος μας αντιμετώπισε μέχρι σήμερα αποτελεσματικά τέσσερες χρεοκοπίες και την σημερινή μπορούμε να την παλαίψουμε και να νικήσουμε.
    Πίστη λοιπόν στον αγώνα, ξέρωντας ότι θέλει “αρετή και τόλμη η Ελευθερία” και ότι
    “ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΉ ΜΈΡΑ,
       Είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο δίνουμε έξω δάνειο σε ένα άτομο με ποσοστό 2%, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να μας στείλετε email: tescobankloan1891@gmail.com

    Πάρτε πίσω σε μας το συντομότερο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσουν τις οικονομικές πρόβλημά σας και να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή για την αύξηση των εγκαταστάσεων της επιχείρησής σας; αν ναι επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:

    greatuniversalloancompany1@gmail.com


    Προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή