Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΪΖΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟ 1992


ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ 
Ο  ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ



Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

Καταρχήν αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, που όλο αυτό το διάστημα ενεργήσατε με τη δύναμη της αγάπης της καρδιάς σας και δεν ακούσατε φωνές αλλότριες, από όπου κι αν προέρχοντο.

 Δεν φοβηθήκατε ούτε αναλογισθήκατε καμμία επίπτωση. Και δεν κοιτάξατε ούτε καν τι καιρό θα κάνει. Αποδείξατε εμπράκτως ότι σ’αυτόν τον τόπο «ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ».


Μετά το πέρας του συλλαλητηρίου, τα ΜΜΕ άρχισαν το γνωστό τους πρόστυχο έργο, με προεξάρχουσα την κρατική τηλεόραση, δηλ. την υποβάθμιση του συλλαλητηρίου από κάθε άποψη (αριθμητικά, ποιοτικά κ.λ.π.), και στα πάνελ τρέχουν οι καλοθελητές «νενέκοι» να καταθέσουν την «εν κρανίω τρικυμία» τους, συκοφαντώντας, υβρίζοντας και υποτιμώντας τον Κυρίαρχο ελληνικό Λαό, που τον θέλουν «πρόβατα στην στρούγκα», για να τα αρμέγουν, να εκμεταλλεύονται το γάλα τους, το κρέας τους, το μαλλί τους, και όταν μπαίνει ο λύκος στο μανδρί, απαιτούν ακόμη και να μη βελάζουν!

Έχοντας στερέψει κάθε επιχείρημά τους σήμερα, προκειμένου να υποβαθμίσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, άρχισαν να δείχνουν εικόνες από το συλλαλητήριο του 1992 και δείχνοντας μόνο τον όγκο, λένε ότι αυτό δεν έχει καμμία σχέση με εκείνο του 1992, που ήταν μεγαλύτερο.

Επειδή έχουμε διατρανώσει ότι προσπαθούμε να αγαπάμε την Αλήθεια και το δίκαιο και να είμαστε πάντα μαζί μ’αυτόν που αγωνίζεται γι’αυτά τα ιδανικά, στο θέμα αυτό η αλήθεια είναι ότι αυτό το συλλαλητήριο έχει την μεγαλύτερη αξία από κάθε άλλο που έγινε μέχρι τώρα. 

Κατανοώ ότι για όλους εσάς τους πολιτικούς, είναι σημαντικό να έχει πλέον «ωριμάσει» ο ελληνικός λαός και να έχει μειωθεί το ενδιαφέρον του και η αγάπη του για την πατρίδα και το έθνος, ώστε να μπορέσετε εύκολα να τα ξεπουλήσετε εκεί που σκοπεύετε. Μην κάνετε όμως το λάθος αυτό, μην υποτιμήσετε τον ελληνικό λαό. Η υποτίμηση δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.

Η Αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι αυτό το συλλαλητήριο (αν εξαιρέσεις τα αυθόρμητα εκείνα του 1940 που με ενθουσιασμό βγήκαν εκατομμύρια Έλληνες στους δρόμους για να διατρανώσουν τότε ότι με χαρά πάνε στο μέτωπο να θυσιάσουν τη ζωή τους για το έθνος και την πατρίδα), είναι το πιο μεγάλο, το πιο μεγαλειώδες, το πιο αληθινό, το πιο ποιοτικό, το ποιο… το ποιο… το ποιο… Αρκεί οι πάσης φύσεως αναλυτές να λάβουν υπόψη τους τα κάτωθι:

1) Το 1992, το συλλαλητήριο το είχε διοργανώσει η Εκκλησία με προεξάρχοντα τον μακαριστό Θεσσαλονίκης κ. Παντελεήμονα, και προέτρεπε κλήρο και λαό, ενορίες, κατηχητικά, τους αδελφούς Μητροπολίτες των όμορων Μητροπόλεων να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. 

Το 2018, ο νυν Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, όλο το διάστημα προ του συλλαλητηρίου, δήλωνε δημοσίως από τα ΜΜΕ ότι είναι κατά του συλλαλητηρίου και διά της μητροπολιτικής αυτής απόφασης λειτούργησε αποτρεπτικά, εκφοβιστικά, και προς τον ευσεβή λαό και προς τον κλήρο. 

Το γεγονός ότι δύο ώρες πριν το συλλαλητήριο, αποφάσισε κι αυτός να παρευρεθεί, αυτό έγινε γιατί ήδη είχε βουλιάξει η Θεσσαλονίκη, και ο λαός αποδείκνυε ότι είναι Αρχηγός και Κυρίαρχος, και όχι πρόβατα. Το 2018, λοιπόν, ο Μητροπολίτης απλά αναγκάστηκε να ακολουθήσει τον Κυρίαρχο Λαό και όχι ο λαός τον Δεσπότη (όπως το 1992). Υπάρχει, λοιπόν, μια τεράστια διαφορά.

2) Το 1992 η Εκκλησία της Ελλάδος ήταν υπέρ του συλλαλητηρίου και στήριζε τον αγώνα του λαού. Το 2018 η εκκλησία διά της Ιεράς Συνόδου, εξέδωσε ένα τυπικό δελτίο τύπου, ότι δεν συμφωνεί με την εκχώρηση του ονόματος “Μακεδονία”, αλλά ο Πρόεδρος αυτής, Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δημοσίως από τα ΜΜΕ δήλωσε ότι: «η εκκλησία δεν συμφωνεί με τα συλλαλητήρια, διότι έχει αγάπη»!!

Έτσι η εκκλησία ουσιαστικά έδωσε καθολικό μήνυμα προς όλες τις Μητροπόλεις, Μητροπολίτες, ιερείς, μοναχούς, ότι δεν πρέπει να συμμετέχουν. Το 2018 η εκκλησία όχι υπέρ δεν ήταν, αλλά ήταν και ενάντια και αποτρεπτική «και ουκ ήκουσαν αυτήν τα πρόβατα» (ούτε φυσικά πολλοί Μητροπολίτες, ιερείς, διάκονοι, μοναχοί, μοναχές, που ήταν με τον Λαό στον δρόμο).

3) Το 1992 το συλλαλητήριο το είχε διοργανώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τον τότε δήμαρχο μακαριστό κ. Κοσμόπουλο. Όλη την οργάνωση την είχε αναλάβει ο δήμος, με αποτέλεσμα 1.000.000 δημότες του να συμμετάσχουν. 

Αντιθέτως, το 2018 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης, δημοσίως από τα ΜΜΕ τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου και δυσφήμισε το γεγονός, αποτρέποντας τους δημότες του να συμμετέχουν και βάζοντας καθαριστές του δήμου να ξεκολλούν ακόμη και τις ενημερωτικές αφίσες. 

Το δημοτικό ραδιόφωνο και το ΤV100 ήταν στο πνεύμα του ηγέτη τους, που παραμονές έδινε συνέντευξη μέσα από οίκο ανοχής και γνωστοποιούσε ότι είναι γκέϊ (και στο μόνο που συμφωνεί, είναι να «στολίσουν» τον Λευκό Πύργο και τη Θεσσαλονίκη γκέϊ παρελάσεις υπερηφανείας)· αυτός είναι κατά της εθνικής υπερηφάνειας και είναι υπέρ των υπερήφανων γκέϊ πάρτι, και υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων σε «Μακεδονία». 

Την ημέρα των συλλαλητηρίων βρισκόταν εκτός Θεσσαλονίκης. Είναι λοιπόν, ίσα και όμοια το 2018 με το 1992;

4) Το 1992 όλα τα κόμματα ήταν μαζί με την κυβέρνηση κατά των Σκοπίων και με τον Κ. Καραμανλή (τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας), είχαν πει ομοφώνως: «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» (κλαίγοντας μάλιστα μπροστά στις κάμερες ο κ. Καραμανλής). 

Η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα ήταν υπέρ του συλλαλητηρίου. Σήμερα εν έτει 2018, η κυβέρνηση είναι άθεη και είναι υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και τάχθηκε κατά των συλλαλητηρίων , συκοφαντώντας την εκκλησία ότι δήθεν είναι φασίστες και δήθεν έχουν το ίδιο πνεύμα με την «Χρυσή Αυγή», και δυσκόλεψε όσο μπορούσε την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου. 

Το ίδιο και η αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα. Τώρα αν κάποιοι βουλευτές συμμετείχαν, αναγκάστηκαν να το πράξουν (ως φυσικά πρόσωπα και όχι ως εκπρόσωποι των κομμάτων τους), όταν είδαν ότι βουλιάζει η Θεσσαλονίκη. Είναι, λοιπόν, το ίδιο το 1992 και το 2018;

5) Το 1992 τα ΜΜΕ (δημοτικά, κρατικά, ιδιωτικά), τάσσονταν όλα (μαζί με όλες τις ανωτέρω αρχές), κατά της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας και πολύ καιρό πριν το συλλαλητήριο, ξεσήκωναν τον κόσμο για να συμμετάσχει. Έτσι έπειθαν τις μάζες να συμμετάσχουν στο τότε συλλαλητήριο. 

Σήμερα εν έτει 2018, όπου κυβέρνηση, κόμματα, εκκλησία, δήμος, τάχθηκαν κατά των συλλαλητηρίων, όλα τα ΜΜΕ (πλην δύο μικρών τηλεοπτικών καναλιών: του “ΑΡΤ” και της “Βεργίνα”), από καιρό προπαγάνδιζαν πόσο «μεγάλη αμαρτία» είναι η συμμετοχή σε ένα τέτοιο συλλαλητήριο και κάποιοι δημοσιογράφοι δυστυχώς προπαγάνδιζαν ξεκάθαρα και έλεγαν ότι όσοι θα πάνε, θα είναι φασίστες, εθνικιστές κ.λ.π. 

Τα ΜΜΕ, λοιπόν, το 2018 απέτρεπαν τον κόσμο να συμμετάσχει. Και μάλιστα την ώρα που στη Θεσσαλονίκη εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωναν, ακόμη και τα κρατικά κανάλια που πληρώνουμε εμείς, δεν παρουσίαζαν το συλλαλητήριο.

 Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ3 έδειχνε ποδοσφαιρικό αγώνα, η ΕΡΤ-1 πρόβαλε το «Αλάτι της γης», τραγούδια και χορούς, και η ΕΡΤ-2 παρουσίαζε καλλιτεχνικό πατινάζ! Και κανένα άλλο κανάλι δεν πρόβαλε σε ζωντανή μετάδοση την μεγαλειώδη διαδήλωση του λαού, πλην του ΤV Bεργίνα (προς τιμή του). Είναι λοιπόν ίσα και όμοια το 1992 με το 2018;

6) Το 1992 δεν είχαμε άθεη αριστερή κυβέρνηση, ούτε κίνηση αντι-εξουσιαστών αναρχικών που να κάνουν άγρια προπαγάνδα κατά του απλού λαού, για να τον εκφοβίσουν. Το 2018 οργάνωσαν την ίδια ημέρα και ώρα αντι-συγκέντρωση οι δήθεν αναρχο-αντιεξουσιαστές, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα έβριζαν, συκοφαντούσαν όλο τον ελληνικό λαό που ήθελε να συμμετέχει στο συλλαλητήριο, ότι πρόκειται για φασίστες και εθνικιστές.

 Την ημέρα της διαδήλωσης έσπαζαν λεωφορεία φιλήσυχων ανθρώπων στην Αθήνα, για να τους εμποδίσουν να προσέλθουν, προπηλάκισαν δύο 15χρονα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη, διότι κρατούσαν ελληνικές σημαίες (τις οποίες μάλιστα τους τις πήραν και τις έκαψαν), και το κυριότερο έκαναν μία γνωστή προπαγάνδα μέρες πριν το συλλαλητήριο, έβριζαν χυδαία και προκλητικά την «Χρυσή Αυγή». 

Και αυτό δεν το έκαναν τυχαία, αφού γνώριζαν ότι την «Χρυσή Αυγή» όταν την βρίζουν, δεν ανάβει κεράκι στον άγιο της ενορίας, αλλά “στολίζει” τους υβριστές της. Έτσι σου λένε, θα έρθουν εδώ και σαν τις κακομοίρες χήρες θα κλαίμε και θα οδυρόμαστε για το τι τραβάμε εμείς από την φασιστική ναζιστική οργάνωση, και θα πούμε, να και όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, συμμετέχουν με τους φασίστες δολοφόνους.

Όταν κύριοι, εσείς προκαλείτε χυδαία και υβρίζετε κάποιους, δεν συμφωνούμε στον ΤΡΟΠΟσας· και όταν αυτοί οι κάποιοι δέχονται τις ύβρεις, τις συκοφαντίες, τις χυδαίες προκλήσεις και επιθέσεις σας, εμείς δεν μπορούμε να τους πούμε: «ανάψτε κεράκι στον άγιο Δημήτριο», ούτε φυσικά συμφωνούμε να πάρουν λοστό και να σας σπάσουν το κεφάλι. 

Πρέπει όμως να σέβεστε εσείς και Σύνταγμα και Λαό, και ανθρώπινο πρόσωπο, και να μη θέλετε να επιβάλετε την σταλινική φασιστική αριστερή νοοτροπία σας, για να μη γίνεσθε και αποδέκτες της χιτλερικής φασιστικής δεξιάς νοοτροπίας. Πρόκειται περί ενός έντιμου συμβιβασμού μεταξύ σας.

7) Το 1992 η οικονομική κατάσταση των πολιτών της χώρας μας ήταν καλή και μπορούσε ο κάθε πολίτης να διαθέσει κάποια χρήματα για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. 

Αντιθέτως, το 2018 η Ελλάδα είναι υπό πτώχευση, οι Έλληνες πολίτες είναι άνεργοι, καταχρεωμένοι, τους κατάσχουν περιουσίες και σπίτια, δεν μπορούν να επιβιώσουν, να καλύψουν τις ανάγκες τους, και τις προς τρίτους και προς το κράτος υποχρεώσεις τους.

 Είναι το ίδιο, εν έτει 2018, ένας λ.χ. που έχει τρία παιδιά, να πληρώσει 5 εισιτήρια ή να πληρώσει βενζίνη, να ξοδέψει χρήματα για φαγητό μιας ημέρας; Είναι ίσα και όμοια το 1992 με το 2018; Καθόλου.

8) Το 1992 δεν υπήρχαν οι δυσκολίες από τους διεθνείς παράγοντες. Το 2018 όμως 140 χώρες, οι ευρωπαίοι εταίροι μας, οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ και οι χώρες του ΟΗΕ, αναγνώρισαν το κράτος των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Και έτσι 140 χώρες, και οι τρεις διεθνείς οργανισμοί (Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΟΗΕ), σήμερα λένε στον ελληνικό λαό: «Εμείς ΟΛΟΙ το αναγνωρίσαμε. 

Δεν είναι ρεαλιστικό να μην το αναγνωρίζεις εσύ». Και αυτός ο μεγαλειώδης Λαός δείχνει το σθένος στην παγκόσμια κοινότητα, και απαντά: «ΟΧΙ»· αυτό, κύριοι, είναι ισοδύναμο με το «ΟΧΙ» του Λεωνίδα, του Παπαφλέσσα, του Μεταξά. 

Όσο κι αν θέλετε να υποβαθμίσετε τη μεγαλοσύνη αυτού του Λαού, είμαι σίγουρος ότι ενδόμυχα θαυμάζετε το σθένος του, την τόλμη του, την αγάπη του, την αυτοθυσία του και σας δυσκολεύει στο προκύνημα που θέλετε να κάνετε. Δεν είναι λοιπόν, κύριοι, ίσα και όμοια το 1992 με το 2018.

9) Σήμερα, κύριοι, εν έτει 2018, όλοι εσείς της αντίθετης πλευράς, ζείτε ένα θαύμα. Η αντιεξουσιαστική και αναρχική αντι-ιμπεριαλιστική αριστερή κίνηση, είναι αυτοί που είναι κατά κάθε αρχής και εξουσίας (στη συγκεκριμένη περίπτωσης όμως συμφωνούσαν με όλες τις αρχές και εξουσίες). 

Έτσι ο Κυρίαρχος Λαός είχε εν έτει 2018 απέναντί του τις αρχές και εξουσίες (εκκλησία, κυβέρνηση, κόμματα, δήμο, ΜΜΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΟΗΕ και αντι-εξουσιαστική αναρχική αντι-ιμπεριαλιστική κίνηση), που ήταν όλοι τους ομόφωνοι κατά της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου!!

Έχετε ξαναδεί τέτοια «ενότητα» φρονήματος; Και όμως ο Λαός απέδειξε ότι: «Ένας είναι Αρχηγός, ο Κυρίαρχος Λαός». Και όπως ο ομιλητής κ. Λυγερός (ο στρατηγικός αναλυτής) είπε, εμείς ο Κυρίαρχος Λαός έναν Κύριο μόνον αναγνωρίζουμε: Αυτόν που αναγνωρίζει και ο συνταγματικός νομοθέτης και ομνύοντας, θεσπίζει το Σύνταγμα στο Όνομά Του και σ’ Αυτόν μόνο υπακούμε και υποτασσόμεθα. Είναι λοιπόν ίσα και όμοια το 1992 με το 2018; Όποιος δεν κατανοεί τα ανωτέρω, υπάρχει πρόβλημα.

Αγαπητοί κύριοι αναλυτές των ΜΜΕ, των εφημερίδων, των ραδιοφωνικών σταθμών και του διαδικτύου, το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. Ο ελληνικός Λαός απέδειξε και έστειλε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι δεν είναι κοπάδι άβουλων προβάτων κανενός, αλλά ότι «Αυτός είναι ο Αρχηγός, ο Κυρίαρχος Λαός». 

Δεν θα περιέλθω στη λογική αν οι συμμετέχοντες ήταν 300.000 ή 500.000 ή 700.000. Η εικόνα που δείχνει το πλήθος του κόσμου να φθάνει ως την Καλαμαριά,


και από την άλλη ως την είσοδο της Θεσσαλονίκης (από Αθήνα από πλευράς Καλοχωρίου), δεν τα λέει όλα,


διότι εκατοντάδες λεωφορεία με εντολή της τροχαίας υποχρεώθηκαν – άκουσον, άκουσον- σε αναγκαστικό παρκάρισμα στο ύψος του Καλοχωρίου (αφού προηγουμένως είχαν εγκλωβιστεί επί ώρες στα διόδια των Μαλγάρων), θέτοντας έτσι χιλιάδες πολίτες (παιδιά, γέροντες, αρρώστους, ΑμεΑ), σε αναγκαστική πορεία 10 χιλιομέτρων με τα πόδια, προκειμένου να φθάσουν στον Λευκό Πύργο!! 

Χιλιάδες εισέρχονταν στην παραλιακή στις 5.00 μ.μ., όταν οι υπόλοιποι αποχωρούσαμε. Αυτό έγινε για τον κόσμο που ερχόταν από Αθήνα, από κεντρική Ελλάδα κ.λ.π. Για όσους έρχονταν από Θράκη και ανατολική Μακεδονία, η τροχαία τους σταματούσε στο Δερβένι και στο Σέϊχ-Σου και έπρεπε να περπατήσουν περί την μιάμιση ώρα για να φθάσουν στον Λευκό Πύργο. 

Αφήστε λοιπόν τους υπολογισμούς εσείς που σέβεσθε τα δικαιώματα των ισχνών μειοψηφιών και νομοθετείτε εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.

Το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και του διαδικτύου, το έριξε η κυβέρνηση με εντολή της, ή μήπως από την κάθοδο «των Μυρίων», δεν άντεξαν τα δίκτυα; Διαλέξτε τι καταλαβαίνετε και ενημερώστε μας, να ξέρουμε. Υπενθυμίζω ότι: «ουκ εν τω πολλώ το ευ». 

Και ο Μ. Αλέξανδροςτον οποίο διεκδικούν οι Σκοπιανοί, δημιούργησε την ελληνιστική αυτοκρατορία με 35.000 στρατό και 10.000 ιππείς, κατατροπώνοντας εκατομμύρια Πέρσες. Ο Λεωνίδας με 300 στρατιώτες πήγε στις Θερμοπύλες και του είπαν ότι αν οι Πέρσες ρίξουν από ένα βέλος, είναι τόσοι πολλοί που θα σκοτεινιάσει, γιατί τα βέλη θα κάλυπταν τον ήλιο.

 Και τους είπε: «Ακόμη καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιαν». Ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι με 300 παλικάρια στάθηκε απέναντι στον Ιμπραήμ πασά που διέθετε πλήθος στρατό. Το ’40 είπαμε το «ΟΧΙ» στον άξονα, που ενώπιόν του ήμασταν μια χούφτα αγωνιστές με λιανοντούφεκα.

Εμείς η ζύμη η καλή, όπως λέει και ο Μακρυγιάννης, είμαστε λίγοι. Αλλά από αυτήν γίνεται ό,τι γίνεται, και ό,τι έχει καταγράψει η ιστορία· είμαστε μικροί, αλλά έχουμε μεγάλο Θεό. Είμαστε αδύνατοι, αλλά έχουμε δυνατό Θεό.

Επειδή πολλά ειπώθηκαν από κακοπροαίρετους, εμείς εχθές προσπαθήσαμε να καλύψουμε τον κόσμο που προσήρχετο κατά δεκάδες χιλιάδες. Θα δείτε λοιπόν, ένα συνεχές κινούμενο ποτάμι, το οποίο εντός του περιείχε βρέφη, παιδιά, έφηβους, νέους, μεσήλικες, γέροντες και γερόντισσες, ΑμεΑ με τα καροτσάκια τους, ιερείς, μοναχούς κ.λ.π.

 Θα δείτε ότι στις δεκάδες χιλιάδες που περνούν, δεν υπάρχει ούτε μία κομματική σημαία. Όλοι, μικροί μεγάλοι, κρατούν μόνο την ελληνική σημαία, λάβαρα με τον Μ. Αλέξανδρο, το άστρο της Βεργίνας κ.λ.π. Δείτε την αλήθεια και σταματήστε την άθλια προπαγάνδα.

ΒΙΝΤΕΟ (το βίντεο θα αναρτηθεί αργότερα στην επόμενη ανάρτηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η ΕΡΤ δεν κατάλαβε καλά γιατί διαμαρτυρόμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει κύριοι, αν μας βρίζετε, δεν μας ενδιαφέρει αν μας προσβάλλετε, δεν μας ενδιαφέρει αν προβάλλετε ή όχι την αλήθεια. 

Δεν μας ενδιαφέρει αν είσαι κακέκτυπο αντίγραφο της ΥΕΝΕΔ, δεν μας ενδιαφέρει αν είσαι φερέφωνο της κυβέρνησης, δεν μας ενδιαφέρει αν δεν είσαι με εμάς τον Λαό, δεν μας ενδιαφέρει αν καλύπτεις ή όχι την αγωνία του Λαού, δεν μας ενδιαφέρει αν η μεγαλύτερη περιβαλλοντική διαδήλωση για τις Σκουριές ήταν για εσάς αόρατη· αυτό είναι θέμα άλλων. 

Εκείνο όμως που μας ενδιαφέρει και μας καίει, είναι σ’αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που δεν έχουμε να πληρώνουμε τα αναγκαία προς το ζην, που μας κατάσχουν το σπίτι, που είμαστε άνεργοι, που δεν μπορούμε να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας, απλά δεν θέλουμε να είμαστε ο οικονομικός χορηγός σας. 

Δεν θέλουμε να πληρώνουμε εμείς τους δημοσιογράφους της, τα προγράμματά της κ.λ.π. Να μπεις στην ελεύθερη αγορά και εκεί να κάνεις ό,τι θέλεις και να έχεις την τύχη που σου αξίζει (βλ. “MEGA”, ΑΥΓΗ, “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”). 

Κάποιοι ειδικοί πρέπει να εξετάσουν αυτό το θέμα, μέχρι να βρεθεί κάποιος πολιτικός να της βάλει ξανά «μαύρο» και τότε θα μας θυμηθείτε. Δυστυχώς ήδη έχουμε μετανοιώσει που σας στηρίξαμε. Αυτό.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


1 σχόλιο:

  1. Κατ' αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό, γιατί έχει φέρει συνθήκες που διαλύουν όλες τις μάσκες και τα σάπια επιχειρήματα.
    Στον χείμαρρο του σεβαστού Αρχιμανδρίτη δεν έχει να προσθέσει κανείς κάτι. Αποστομώνει πλήρως όσους επιδιώκουν να χλευάσουν, να υποτιμήσουν, να εκμηδενίσουν τη σημασία και το μήνυμα αυτού του μεγάλου “ΟΧΙ” του ελληνικού λαού. Όμως ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος μέχρι να “τους” (τους γνωστούς μόνιμα δωσίλογους) αποτρέψουμε να παραδώσουν Όνομα, Ιστορία και Έδαφος και να βρεθούμε απογυμνωμένοι από όλα αυτά (γιατί αυτό σίγουρα θα συμβεί αν παραδώσουν το Όνομα) και με “Μακεδονική” μειονότητα μέσα στη Μακεδονία μας. Θα είναι τραγικά και πολύ οδυνηρά όλα αυτά.
    Ας μην κουραστούμε, λοιπόν, ας μην πτοηθούμε από τις αυξανόμενες απειλές, που ξεπέρασαν κάθε ανεκτό όριο. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!
    Αντιγράφω εδώ δύο ανώνυμα σχόλια που ανίχνευσα στο διαδίκτυο (σχόλιο-απάντηση και σωστή!) για να δείτε μέχρι που έφτασαν οι απειλές τους.
    -ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δειτε οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες καλουν σε ενοπλες επιθεσεις εναντιον του ελληνικου λαου για το συλλαλητηριο στην αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ενοπλη περιφρουρηση καταληψεων και ενοπλες αντιφασιστικες περιπολιες το ονομαζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    να οπλιστουμε αμεσα και εμεις οι ελληνες και να καλεσουμε τον ελληνικο στρατο να επεμβη αμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δεν θα περασει ο κομουνισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ......

    -Μην φοβάστε, δε θα τολμήσουν! Αυτό είναι απλά το απόλυτο ξεσάλωμα των απειλών, για να μην υπάρξει συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Γιατί αν το τολμήσουν, ήρθε το οριστικό τέλος τους.
    Αυτό κι αν θα γίνει μπούμεραγκ εναντίον τους!
    Την άλλη μέρα έχουν πέσει υπουργοί, αρχηγοί Αστυνομίας και η ίδια η κυβέρνηση. Ίσως αξίζει να υπάρξει έστω και ένας τραυματίας από ένοπλη επίθεση παρακρατικών, για να πέσουν όλοι αυτοί.
    Αυτά τα σχόλια τα ανίχνευσα εδώ: https://kostasxan.blogspot.gr/2018/01/h_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή