Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ

Το πολιτικό σύστημα δηλώνει πως δεν λαμβάνει υπ' όψη του τη βούληση του Λαού, που εκφράστηκε καθαρά, μέσα από τα επικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούμε τις ανοησίες της κομματοκρατίας, που πλημμυρίζουν τις οθόνες της τηλεόρασης.

Έχουμε πάρει αποφάσεις, που τις ψηφίσαμε στα συλλαλητήρια αυτά, στα γνωστά ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα) και έχουμε αποφασίσει να τις επιβάλλουμε.

Οπότε, προχωρούμε στις επόμενες ενέργειες μας:
Οι βουλευτές κάθε κόμματος, έχουν γραφεία και σπίτια. http://www. hellenicparliament.gr/V…/Ana- Eklogiki-Perifereia/

Σε κάθε Νομό, επισκεπτόμαστε (πολλοί μαζί) οργανωμένα και τακτικά, το σπίτι και το γραφείο κάθε βουλευτή, για να του επιδώσουμε, ευγενικά, ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ και να τού ζητήσουμε να μας απαντήσει εγγράφως, αν προτίθεται να συμμορφωθεί με τη λαϊκή εντολή ή όχι.

Απαιτούμε την έγγραφη απάντηση του.


Για όσους δεν έχουν το ΨΗΦΙΣΜΑ, αυτό βρίσκεται εδώ, μαζί με την εισαγωγική ομιλία του Όθωνα Ιακωβίδη, με την οποία “έκλεισε” το Συλλαλητήριο/Εθνοσυνέλευση των Αθηνών, στις 4/2/18. Τυπώνουμε και επιδίδουμε στον/στην βουλευτή, μόνο το ΨΗΦΙΣΜΑ.

Την επίδοση του Ψηφίσματος σε κάθε βουλευτή, την ανακοινώνουμε εδώ, στη Σελίδα του Συλλαλητηρίου, καθώς θα τηρήσουμε μητρώο επίδοσης και απάντησης των βουλευτών, ώστε να ξέρει όλος ο Λαός ποιος τον λαμβάνει υπ' όψη και ποιος όχι.

Μπορούμε, να μαγνητοσκοπήσουμε την επίδοση του Ψηφίσματος (και την απάντηση του/της βουλευτή) και να στείλουμε το βίντεο εδώ, στον ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, προς δημοσίευση.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ (εισαγωγική για το Ψήφισμα).

Αδέρφια Έλληνες και Ελληνίδες.

Έ, λοιπόν, δεν είναι μύθος !!!
Υπάρχει ο “Θεός της Ελλάδας” που εμφανίζεται ξαφνικά, εκεί που όλα δείχνουν να έχουν χαθεί !!!
Και, εμφανίστηκε, όταν βέβηλα χέρια τόλμησαν να πειράξουν τη Μακεδονική ψυχή τού Έλληνα και της Ελληνίδας

Είναι αυτός που οδήγησε το χέρι ενός απλού πολίτη (συμπτωματικά το δικό μου) να γράψει δέκα αράδες που στη συνέχεια, σήκωσαν το πρώτο πλακάκι του απίστευτου αυτού ντόμινο των εκατοντάδων χιλιάδων γονατισμένων από τα βασανιστήρια των “Μνημονίων”, πεσμένων Ελλήνων και Ελληνίδων που τώρα όρθιοι, εδώ μπροστά μου, αποτελείτε τον περήφανο “κυρίαρχο Λαό”, το αφεντικό της Χώρας όπως τον θέλει και το Σύνταγμα, ο οποίος, σε μία άτυπη αλλά ουσιαστική μεγαλειώδη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, παίρνει αποφάσεις.

Έ, αυτό είναι ένα πραγματικό θαύμα !!!

Αυτό, είναι ακατανόητο από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη των αριστερών και δεξιών Εθνομηδενιστών και Νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο, πότε η μιά και πότε η άλλη, με αποτέλεσμα τη γενική καταστροφή την οποία ζούμε.

Τους είναι τόσο ακατανόητο, που τόλμησαν και σήκωσαν χέρι εναντίον του γίγαντα υπερασπιστή της Δημοκρατίας και της έννοιας Ελλάδα, μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη, υπέρμαχου αυτών των Αξιών και πολυτραυματία από τις μάχες του γι' αυτές τις αξίες.

Τα τελευταία 8 χρόνια, δεν είναι μόνον η Ελληνική μας ταυτότητα που σήμερα απειλείται με εκποίηση, ως Μακεδονία.

“Μακεδονία” είναι και η αφαίμαξη της Χώρας από τη νεολαία της που φεύγει για να βρεί την τύχη της στο εξωτερικό. 
Και, παρατηρώ, δεν χάνουμε μόνο τα “αριστερά” ή μόνο τα “δεξιά” παιδιά μας. Τα χάνουμε όλα...

“Μακεδονία” είναι και το “δημογραφικό” που καταγράφει τον μεθοδευμένο αφανισμό τού Ελληνικού πληθυσμού. 
Και, παρατηρώ, δεν συρρικνώνεται ο πληθυσμός μόνον των “αριστερών” ή μόνο των “δεξιών” οικογενειών. Συρρικνώνεται ο πληθυσμός όλων...

“Μακεδονία” είναι και η πτώχευση των 2/3 της κοινωνίας.
Και, παρατηρώ, δεν πτώχευσαν μόνο οι “αριστεροί” ή μονο οι “δεξιοί” πολίτες. Πτώχευσαν όλοι.

“Μακεδονία” είναι και η αιχμαλωσία της κοινωνίας μας σε εξωχώριους δανειστές/δυνάστες 
Και, παρατηρώ πως δεν είναι αιχμάλωτοι μόνο οι “αριστεροί” ή μονο οι “δεξιοί” πολίτες. Είμαστε αιχμάλωτοι όλοι.

Μακεδονία” είναι και η οδυνηρή απώλεια, τόσο της Λαϊκής μας κυριαρχίας, όσο και της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.
Και, παρατηρώ πως αυτή η απώλεια δεν ισχύει μόνο για τους αριστερούς ή μόνο για τους δεξιούς πολίτες. Ισχύει για όλους μας.

Για να υπάρξει, λοιπόν, προοπτική λύσης για όλες αυτές τις πληγές, για όλες αυτές τις “Μακεδονίες”, ένα πράγμα χρειάζεται : 
Αυτό που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε εδώ και το οποίο το δημιουργήσατε εσείς, ο ακατανόητος για τους ξένους, μεγάλος Ελληνικός Λαός: 

Ένα Δημοκρατικό / Πατριωτικό Μέτωπο, έξω και πάνω από Αριστερές και Δεξιές κομματικές περιχαρακώσεις και αγκυλώσεις.


Αυτό το μέτωπο, είναι το μόνο όπλο που μπορεί να αφανίσει το τέρας της Σκύλλας και Χάρυβδης που τρώει με βουλημία τις σάρκες τού Ελληνικού Λαού.
Αυτό το μέτωπο, είναι το ακατανίκητο όπλο της κοινωνίας, για να μπορέσει η βούληση της να ακούγεται και να εκτελείται.

Και, το όπλο αυτό, το έχουμε ήδη, φτιάξει, εδώ, σήμερα. 
Αρκεί να μη το αφήσουμε να χαλάσει.

Το όπλο αυτό, είσαστε όλοι εσείς, ενωμένοι κάτω από ένα πρόταγμα: Την δημοκρατική απαίτηση, η βούληση μας (όπως αυτή θα αποτυπωθεί στο σχετικό Ψήφισμα) να γίνει πράξη της Βουλής και της Κυβέρνησης. Όπως επιτάσσει και το Σύνταγμα.


Το καθεστώς της κομματοκρατίας, τα έχει χάσει, καθώς βλέπει ότι τα χθεσινά πρόβατα, έγιναν σήμερα λύκοι.
Το αξίωμα της κομματοκρατίας, “όποιος φεύγει απ' το μαντρί τον τρώει ο λύκος”, ακυρώνεται από ένα άλλο αξίωμα που ανατέλλει: “Όποιος μένει στο μαντρί τον τρώει ο λύκος”.

Αδέρφια Έλληνες και Ελληνίδες,

Σας ζητώ να παρακολουθείτε συστηματικά τις σελίδες των δύο αυτών συλλαλητηρίων και τον Εθνικό μπροστάρη, Μίκη Θεοδωράκη.

Για να σώσουμε τη Μακεδονία, μαζί με όλες τις άλλες Μακεδονίες που προανέφερα και που περιμένουν τη λύτρωση.

Και τώρα, ας προχωρήσουμε στο “διά ταύτα” της μεγαλειώδους αυτής Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης:

Εδώ δεν ήρθαμε για να διαμαρτυρηθούμε.

Εδώ, ήρθαμε για να αποφασίσουμε.

Είμαστε (σύμφωνα και με το Σύνταγμα) ο κυρίαρχος λαός, το αφεντικό της χώρας που τα κόμματα, η Βουλή και η Κυβέρνηση, είναι οι εντολοδόχοι των αποφάσεων μας που υποχρεούνται να τις εκτελούν.

Να σταματήσουν λοιπόν, να το παίζουν εντολείς τού λαού.

Σας διαβάζω το Ψήφισμα το οποίο, εφ' όσον το εγκρίνετε, θα επιδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα, την 4η Φεβρουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή Εθνουνέλευση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα, για να αποφασίσει για τη θέση τού έθνους επάνω στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας τού μεγάλου αυτού ονόματος του, 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ


προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος “Μακεδονία” και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα “Ελλάς”.


Το όνομα αυτό, που είναι η ταυτότητα του έθνους , αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα των ενδοξότερων σελίδων στην παγκόσμια ιστορία
Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.


Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία. 
Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.

Το ψήφισμα, εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Εθνοσυνέλευση που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την 4η Ιανουαρίου 2018.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρ.
 2018
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου