Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

EINAI ΓIA ΓEΛIA KAI ΓIA KΛAMAΤΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!


ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΟVΑRΤΙS» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!



Σκάνδαλο Novartis, σκάνδαλο φάντασμα της οπερέτας, ή πιό σωστά το κουκλοθέατρο που έστησε ο συριζανέλ δωσίλογος θίασος, τρομαγμένος από την οργή του λαού που εκφράστηκε μαζικά στα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας...


Όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, το σκάνδαλο θα γίνει σκανδάλη και θα εκπυρσοκροτήσει το όπλο αναφλέγοντας όλη την πυρίτιδα οργή των Ελλήνων, τους οποίους έχουν εξαθλιώσει οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εδώ δωσίλογοί τους δήθεν κυβερνώντες.

Είμαστε σαν τους αληθινούς Εβραίους πριν το Ολοκαύτωμα, οι ίδιοι οι ψευτοεβραίοι εκ Χαζάρων που τους εξολόθρευσαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως αφού πρώτα τους πήραν τις περιουσίες, επιφυλλάσουν και για μας την ίδια μοίρα!

Ήδη το «προαπαιτούμενο» που λείπει για να πάρουμε την πάντοτε αόρατη «δόση» του ατελεύτητου δανείου, είναι η «απρόσκοπτη διενέργεια των πλειστηριασμών» 

Θέλουν να μας πάρουν τις περιουσίες και μετά να μας εξοντώσουν, να αφήσουν μόνο ελληνόφωνους νεοραγιάδες υποταγμένους για να τους υπηρετούν...



Ποιόν κοροϊδεύεις Τσίπρα; Κι αν ακόμα πετύχει ο γκεμπελικός αντιπερισπασμός της Novartis, μήπως θα πάψεις από αύριο να γδέρνεις τους Έλληνες με τερατώδεις φόρους, παράνομους και αντισυνταγματικούς όπως το έκτρωμα του ΕΝΦΙΑ, θεωρώντας (άκουσον άκουσον) ότι «φοροδοτική ικανότητα συνιστά και η απλή κτήση του ακινήτου»;(!!!)







Ο λαός δεν εμπαίζεται πλέον και το ποτάμι της οργής του ξεχείλισε και δεν γυρνάει πίσω. Θα σας παρασύρει και θα σας πνίξει!









Όσο για τις χουντικές φιέστες που εν όψει «της εξόδου από τα μνημόνια» ετοιμάζετε στο καλλιμάρμαρο, εσείς που χτίζετε όπως κι εκείνοι την «Νέα Ελλάδα», δεν θα προλάβετε! Θα σας προλάβουν τα γεγονότα και σαν τα ποντίκια θα εγκαταλείψετε πρώτοι το σκάφος! 



Δεν τρώμε πια το κουτόχορτο ούτε των ψευτομνημονίων σας ούτε των ψευτοσκανδάλων σας τύπου Novartis, ξέρουμε ότι είστε αριστεροί και δεξιοί δωσίλογοι που καταστρέφουν την χώρα και πουλάνε τον πλούτο της, εξαθλιώνοντας τον λαό κατ΄εντολήν των διεθνών τοκογλύφων...


Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!



  


1 σχόλιο:

  1. ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΗΝΕΥΕΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΧΤΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή