Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!


ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ!
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η περίπτωση στραγγαλισμού ενός νεογέννητου βρέφους το οποίο στην συνέχεια πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Η νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, όπως δήλωσε η ίδια, έδειξε ότι: «Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου. Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής. Το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό».Το  μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η στιγμή που ένας άνδρας μεταφέρει το βρέφος μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και το πετά στον κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη αποτυπώθηκε από κάμερα ασφαλείας σε βίντεο-ντοκουμέντο.

Η υπόθεση έχει σοκάρει και δικαίως το πανελλήνιο ενώ ο άνδρας που όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, είναι αυτός που στραγγάλισε το αγγελούδι,  χαρακτηρίζεται όχι άδικα, ως «ανθρωπόμορφο τέρας», «κτήνος» κλπ. Υποθέτουμε ότι ανάλογοι χαρακτηρισμοί περιμένουν και την «μητέρα» του βρέφους, εάν και όταν γίνει γνωστή.

Μέχρι εδώ θα ήταν όλα σωστά στην αντίδραση της κοινής γνώμης, αν δεν υπήρχε μια θλιβερή πραγματικότητα που αποδεικνύει πως η οργή της κοινής γνώμης για την δολοφονία του βρέφους είναι η αποθέωση της υποκρισίας.

Και η θλιβερή πραγματικότητα δεν είναι άλλη από τηνΚι αν νομίζετε ότι διαφέρουν αυτές οι 350.000 «μητέρες» που σκοτώνουν μία πόλη της Ελλάδας κάθε χρόνο, από την συγκεκριμένη «μητέρα» και βέβαια σοκαριστήκατε από τις εικόνες του νεκρού βρέφους, μια φωτογραφία από έκτρωση θα σας πείσει για το αντίθετο: 

imagini avort

Κι όμως η υποκρισία μας έχει φτάσει σε τέτοια ύψη που όχι απλώς δικαιολογούμε τις εκτρώσεις αλλά θεωρείται φυσικό π.χ.

Αφήνουμε κατά μέρος, διότι θα το απορρίψουν οι προοδευτικοί ως συνομωσιολογία, αυτό που καταγγέλεται επίσημα δηλαδή ότι

Αυτό όμως που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι το γεγονός ότι: 


Όλα αυτά ήδη γίνονται άρα όταν καταγγέλουμε ως ανθρωπόμορφα κτήνη κάποιους που σίγουρα έγιναν δολοφόνοι του παιδιού τους, να μην ξεχνάμε τους κατά συρροήν δολοφόνους που σκοτώνουν μια πόλη κάθε χρόνο και μια   Ελλάδα κάθε τριάντα χρόνια...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου