Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΜΕ ΚΑΙ   ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ... 



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Οι αμερικανοί και  όλα τα πρακτοράκια τους, θέλουν να διώξουν από την χώρα μας τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί βλέπουν ένα πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει τη Ρωσία να ασκήσει επιρροή στην Ελλάδα.

Ας δούμε μερικά γεγονότα και στοιχεία της ζωής του για να καταλάβουμε πόσο σημαντικός είναι και τι ρόλο έχει παίξει για την Ελλάδα: 


Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Έλληνας Πόντιος, με απώτερη καταγωγή από την ηρωική Σαντά της Τραπεζούντας, που δεν γονάτισε ποτέ και δεν προσκήνυσε τον Τούρκο, γι' αυτό και ο τίτλος το Σούλι του Πόντου.

Γεννήθηκε στο χωριό Σαντά της Τσάλκας, στη Γεωργία, μιλάει άπταιστα Ποντιακά, καλύτερα από πολλούς Ποντίους που κατοικούν στην Ελλάδα.

Αν δεν μιλάει ελληνικά, δεν φταίει αυτός, αλλά οι άθλιοι που κυβερνούσαν επί δεκαετίες την Ελλάδα και δεν φρόντισαν για την Ελληνική Παιδεία των Ελλήνων της Γεωργίας και της Ρωσίας, που κράτησαν άσβεστη στην ψυχή τους την Ελληνική φλόγα, πληρώνοντας σοβαρό τίμημα τα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.

Όταν ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αφού έκανε τον ορθόδοξο χριστιανικό σταυρό του, έσκυψε και φίλησε το ιερό χώμα της Πατρίδας, με δάκρυα στα μάτια.

Όταν το χωριό του στην Τσάλκα άδειασε από κατοίκους, ξέχωσε τα κόκκαλα των προγόνων ολόκληρου του χωριού και τα έφερε με δική του ευθύνη στην Ελλάδα, όπου δημιούργησε ένα νεκροταφείο στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, για να κοιμούνται αναπαυμένοι οι Έλληνες πρόγονοί του, σε χώμα και πατρίδα Ελληνική.

Επειδή δεν ήθελε να γκρεμίσει την ορθόδοξη εκκλησία του χωριού του, έφερε τις ίδιες πέτρες και έχτισε μια στο προαναφερθέν χωριό, στις ίδιες διαστάσεις και με το ίδιο αρχιτεκτονικό σχέδιο, για να τιμήσει τους προγόνους του που έχτισαν την πρώτη εκείνη πριν από δυο περίπου αιώνες.

Όταν οι Έλληνες επιχειρηματίες, που κέρδισαν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, αρνήθηκαν να ακούσουν τις εκκλήσεις της κυβέρνησης Σαμαρά και να αγοράσουν τη ΣΕΚΑΠ, για να μην πέσει σε τουρκικά χέρια, ο Ιβάν Σαββίδης, παρότι σε προηγούμενο χρόνο αρνήθηκε να την αγοράσει, γιατί δεν είχε επιχειρημαιτκό ενδιαφέρον, όταν κάναμε επίκληση του πατριωτικού του καθήκοντος, έσπευσε να φέρει λεφτά που κέρδισε σε μια άλλη χώρα, και αγόρασε την Θρακιώτικη καπνοβιομηχανία, που αν είχε πέσει στα χέρια τνω Τούρκων, θα ισοδυναμούσε με το Ματζικέρτ της Θράκης.

Ο ίδιος ο Βλαντιμήρ Πούτιν, αν και φίλος του τον έψεξε δημοσίως,  σε εκδήλωση Ρώσων επιχειρηματιών, γιατί μεταφέρει λεφτά από τη Ρωσία σε μια "νεκρή οικονομία", υπενθυμίζοντάς του ότι και η Ρωσία έχει ανάγκη από επενδύσεις και από νέες θέσεις εργασίας. 

Δηλαδή, στη Ρωσία τον επιτιμούν και τον κατηγορούν για Έλληνα και στην Ελλάδα για Ρώσο. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είναι οι Έλληνες και μάλιστα άνθρωποι που υπηρέτησαν και σε υπουργικές θέσεις.

 Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εδώ να επισημάνουμε ότι είναι σαφές πως και η κυβέρνηση που πολύ νομίζουν ότι τον υποστηρίζει είναι αυτή που του σκάβει το λάκκο αλλά για τα μάτια του κόσμου δείχνει να κάνει ότι μπορεί για να τον εξυπηρετήσει...

Στην πραγματικότητα ποτέ δεν τον βοήθησε αλλά πάντα του έσκαβε τον λάκκο. Όταν π.χ. ο εκλεκτός της κυβέρνησης δεν μπόρεσε να πάρει άδεια για κανάλι, ο Σαββίδης ήρθε και κατέβαλε το ποσό για την άδεια αμέσως! Τότε λοιπόν ακουγόταν ότι θα πάρε το MEGA. Τί έκανε η κυβέρνηση; Απέσυρε την διαδικασία και επέστρεψε τα χρήματα της προκαταβολής.

 Ο Μαρινάκης με τον Αλαφούζο συνεταιρίστηκαν για να μην πάρει ο Σαββίδης το MEGA και το κατόρθωσαν! Το κανάλι θέλουν να το κλείσουν γιατί φοβούνται μήπως αργότερα το πάρει ο Σαββίδης, ο οποίος ήδη αγόρασε τον Έψιλον και έδωσε βήμα εντός Ελλάδος στην ρωσική ειδησεογραφία!

Αλλά και στο θέμα της ΣΕΚΑΠ η κυβέρνηση πάλι τον σαμπόταρε φέρνοντας ένα νόμο για την απάλειψη παλαιών προστίμων στον οποίο όμως δεν μπορούσε να υπαχθεί η περίπτωση της ΣΕΚΑΠ!!!

Έτσι τελικά δεν του έσβησε τα πρόστιμα πουείχαν βεβαιωθεί στην καπνοβιομηχανία πρίν την αγοράσει ο Σαββίδης. Σε μια χώρα που κερδοφόρες επιχειρήσεις (Αεροδρόμια, ΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΕΛΤΑ κλπ) πουλήθηκαν κομμάτι ψωμί σαν ζημιογόνες, η μόνη πραγματικά ζημιογόνος και καταχρεωμένη επιχείρηση πουλήθηκε και τις φορτώθηκαν όλα τα παλαιά πρόστιμα!  

Ο ΠΑΟΚ


Και ερχόμαστε στο θέμα ΠΑΟΚ! Όταν τον αγόρασε ο Σαββίδης είχε πολλά χρέη και η ομάδα έφθινε... Την ανέβασε και την έφερε σε σημείο για πρώτη φορά στην ιστορία του να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Και τότε άρχισαν τα δύσκολα...με αποτέλεσμα το γνωστό γεγονός ότι φάνηκε το νόμιμο πιστόλι του Σαββίδη στα φλάς των δημοσιογράφων. 

Αλήθεια οι δημοσιογράφοι τού αθλητικού ρεπορτάζ δεν θυμούνται κανέναν να έχει όπλο στον αγωνιστικό χώρο; Στις κερκίδες; Στα αποδυτήρια;



Στο δελτίο τού Αντέννα μίλησε ο Βασίλης Σαμπράκος διευθυντής τού gazzetta.gr και είπε ότι ασχολείται 25 χρόνια με το αθλητικό ρεπορτάζ και ξέρει πολλές περιπτώσεις οπλοφόρων ποδοσφαιρικών παραγόντων.

 ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΗΚΗ!
  
1. Το 1985 τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός όταν μετά το ματς με την Τορίνο στη Λεωφόρο, οι Ιταλοί κατήγγειλαν ότι ο τότε πρόεδρος των «πράσινων» Γιώργος Βαρδινογιάννης τράβηξε όπλο στη φυσούνα .

2.  Το 1999  ο Νίκος Γιαννουδάκος, οδηγός τού τότε προέδρου τής ΕΠΑΕ Βίκτωρα Μητρόπουλου, πυροβόλησε στον αέρα μέσα στο Members Club τής Νέας Φιλαδέλφειας, όταν υπήρξε «τσαμπουκάς» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

3. Το 2002 μετά τον αγώνα Κυπέλλου τής ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έβγαλε όπλο στους διαιτητές ο Μάκης Ψωμιάδης.


Κατά τα άλλα, πρώτη φορά είδαν όπλο σε γήπεδο οι υποκριτές «πεφτοσυννεφάκηδες»


ΠΗΓΗ 1  ΠΗΓΗ 2 

Επειδή στην υπόθεση Σαββίδη με την κυβέρνηση παίζει ασφαλώς και ο πρέσβης της Αμερικής που έριξε τον νόμιμο πρόεδρο της Ουκρανίας (όταν ήταν εκεί πρέσβης) και έφερε τους νεοναζί, θέλουμε να ρωτήσουμε αυτόν που παριστάνει τον πρωθυπουργό " προστάτη" του Σαββίδη: 



ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΠΑΪΑΤ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ;



Ο Σαββίδης πούλησε τη ΣΕΚΑΠ στη Japan Tobacco αφού  η πολυεθνική καπνοβιομηχανία Japan Tobacco εξαγόρασε την εταιρεία Donskoy Tabak (DT) συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. 

Ο Σαββίδης φαίνεται ότι θα πουλούσε από καιρό τον όμιλο καπνοβιαομηχανιών γιαυτό αρχικά αρνήθηκε να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, γιατί δεν είχε επιχειρημαιτκό ενδιαφέρον πλέον για τα καπνά. Όταν όμως αγόρασε την ΣΕΚΑΠ κράτησε και τον Όμιλο.

Τώρα η κίνησή του να πουλήσει την ΣΕΚΑΠ και τον όμιλο δείχνει ότι θέλει να φύγει από την ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΗ...

Σημειώνουμε ότι κανείς από εμάς δεν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη τον γνωρίζουμε όπως όλος ο κόσμος από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο. Το παρόν άρθρο γράφτηκε για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.






2 σχόλια:

  1. Αμερόληπτη αποψη... ολοι κατ`επάνω του...
    εχθροί και φιλοι, ο λογος ???
    τολμησαι να θελει να χώσει χρημα σε αυτο το χρεοκοπημενο φεουδο... καταπιάστηκαν απο μια στιγμη ψυχολογικής εντάσεως...
    και όρμησαν ολοι...
    ειναι και το λαθος Σου φιλε... να
    εμπιστευθείς υπαλληλους, σε ρόλο πολιτικαντηδων που μονο διαταγες λαμβανουν...
    στερουμένων καθε δικής τους απόψεως... διοτι αυτη απαγορεύεται εκ των αφεντικων τους να την εχουν...
    και ως εκ τουτου, αρπάχτηκαν απο μια στιγμη ψυχολογικής εντάσεως... οι τάχα ηθικολόγοι τσαρλατανοι,
    δεξια αι αριστερα... για να σε κατασπαράξουν,
    συμφωνα και κατά τας διαταγας των αφεντικων τους... διοτι χάλαγες την σουπα τους... πρεπει να κατάλαβες...
    με ποιους η Ελλάς μπορει να προχωρησει,
    ολα τ`αλλα λογια ν`αγαπιομαστε...
    Όμως ΌΧΙ μην το βάζεις κατω...
    μονο αν οι Ελληνες ενωμένοι... αλλα...
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΆΠΙΟ... ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ
    και τους ελληνοφωνους τσαρλατάνους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΛΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή