Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ


ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ… 
Ο,ΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ!




Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Ότι ανήκει στην Ελλάδα δεν θα μολυνθεί, θα με ρωτήσετε, δεν λυπάται Ο Θεός και τους άλλους; Βεβαίως και τους ελεεί όλους, βεβαίως, όσους θα είναι με Τον Χριστό, Τον Πατέρα και πιστεύουν στον αληθινον Θεον.


Αυτό που είπα πιο πριν και δεν μπορείτε να το πιστέψετε, επειδή δεν το χωνεύετε, θα το διαπιστώσετε …

Απορείτε πολλές φορές για πολλά που ακούτε, κατανοώ την απορία σας γιατί τα ψυχικά σας μάτια δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο ώστε να βλέπουν τα ….πάντα, γι’αυτό είναι δικαιολογημένη η απορία σας.

Κάποτε σας είπα ότι σε μια στιγμή και μόνο, σε μια πέτρα μπροστά, σε ένα δένδρο μπροστά, όπου και να βρίσκεστε, σε μια και μόνο αστραπιαία στιγμή, το Άγιον Πνεύμα θα φωτίσει όλες τις ψυχές που θα είναι παρούσες, απανταχού εις τον κόσμον.

Και ετούτην την στιγμήν που θα έλθει, γονατισμένοι και υψωμένην ματιά προς τον Θεόν, ομολογίαν πίστεως και κατάθεση ψυχής εις τον Πατέρα και Στον Υιό θα κάνουν.

Την κρίσιν, αφήστε την στον Χριστό, και εσείς θα πάρετε τα φρούτα ( τον καρπό ) όταν ωριμάσουν, ο καρπός θα περάσει πρώτα από Τον Κύριο και ο πιο σωστός, ωριμασμένος θα έλθει πλέον σε εσάς. 

Όσο για τα άλλα, πιστέψτε ακράδαντα Στον Θεό Πατέρα, στην Αγία Τριάδα.

Περιμένετε και θα δείτε, Ο Κύριος έκανε τόσον καιρό υπομονή εσείς δεν μπορείτε να κάνετε ακόμη λίγη; ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ = ΚΑΘΑΡΣΙΣ

Ο Θεός, παιδιά μου θα δώσει τέτοια ευλογία και ευγνωμοσύνη στην χώρα αυτή (Ελλάδα ) τις ώρες της παγκόσμιας δυσκολίας, ώστε ότι θα γεννηθεί επάνω στην γη της θα είναι διπλό ( στην παραγωγή ) θα είναι ευλογημένο.
 

Σημείωση του Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου