Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΚΑΙ Ο ΜΕΘΥΣΟΣ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣΤΕΡΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!


ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!



 Την άποψη των Ελλήνων για ορισμένους ξένους ηγέτες κλήθηκε να ανιχνεύσει η δημοσκόπηση της Pulse που διενεργήθηκε για λογαριασμό κυριακάτικης εφημερίδας.

Και σύμφωνα με τις επιταγές της νέας τάξης έπρεπε να φανεί δημοφιλέστερος ξένος ηγέτης ένας ευνοούμενος των «αγορών» και να «χάσει» δημοτικότητα ο μεγάλος αντίπαλος των ευρωπαίων νεοταξιτών ο Βλαντιμίρ Πούτιν...


Έτσι σύμφωνα με την «έρευνα»δημοφιλέστερος είναι  ο ομοφυλόφιλος τραπεζίτης-μαριονέτα των Rothschildsο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν που συγκεντρώνει (μεταξύ των Ελλήνων!!!) 55% θετικές απόψεις.... 

Ακολουθεί ο... αλκοολικός γιός ναζιστή, ο πρόεδρος των βαρελοφρόνων...συγνώμη της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ (!) που φτάνει το 43% στις προτιμήσεις (των Ελλήνων!!!)

Τρίτος και καταϊδρωμένος της προτιμήσης (των Ελλήνων!!!) κατά την αξιοπιστώτατη «έρευνα», λαμβάνοντας μόλις 42,7%, ο ιδιοφυέστερος και αποτελεσματικότερος ηγέτης στον κόσμο ο Ορθόδοξος πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν!

Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν, ήταν πρώτος και με διαφορά, τώρα τον εμφανίζουν να κατρακυλά στην τρίτη θέση της δημοτικότητας μεταξύ των Ελλήνων πολιτών!

Υποτίθεται πως η ρωσο-τουρκική προσέγγιση είχε αρνητικά αποτελέσματα στην δημοφιλία, του Β. Πούτιν στην Ελλάδα, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι οι Έλληνες του χρεώνουν και την μετωπική σύγκρουση της ελληνικής κυβέρνησης με την  Μόσχα το περασμένο καλοκαίρι παρόλο που και οι πέτρες ξέρουν ότι για αυτήν φταίνε αποκλειστικά οι δωσίλογοι των Αθηνών....

Απίστευτή πάντως είναι σύμφωνα με την «έρευνα» και η δημοτικότητα μεταξύ των Ελλήνων της Γερμανίδας καγκελάριου Άγκελας Μέρκελ (29%!!!), την στιγμή που ο Αμερικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει δημοτικότητα μόλις 27%.

Στην αξιολόγηση χωρών, η «έρευνα» εμφανίζει και πάλι την Ρωσία που ήταν πάντα δημοφιλέστερη και με διαφορά, να έχει υποχωρήσει αρκετές θέσεις πίσω από την Γαλλία και άλλες χώρες.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία καθώς η αντιρωσική στάση της Ε.Ε. και η ποδηγεσία που ασκεί η ευρωπαϊκή νέα τάξη στην εδώ δωσίλογη κυβέρνηση εναντίον των Ρώσων, επιχειρείται να περάσει και στην συνείδηση του λαού, εις μάτην όμως καθώς οι Έλληνες είναι πάντοτε αδελφικά δεμένοι με την Ορθόδοξη Ρωσία, στην οποία βλέπουν μια Ισχυρή Αδελφή Δύναμη που στις κρίσιμες ώρες θα παίξει καθοριστικό ρόλο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου