Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ! 




Ο Ερντογάν έβαλε την υπογραφή του κήρυξε πόλεμο κατά του Τριαδικού Θεού και ουσιαστικά υπέγραψε το τέλος του αφού υπέγραψε το σύμβολο του Παγκόσμιου Χριστιανισμού να μιανθεί να βεβηλωθεί να γίνει τζαμί και βδέλυγμα…

Ω της ιεροσυλίας και ο ήλιος εσκοτίσθη.. ω της δολιότητας …Είναι η ώρα της βαρβαρότητας κατά του πολιτισμού…Ω της ανίερης ώρας ….Μαύρη Παρασκευή για τον Ελληνισμό…


Η αρχή του τέλους της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας…΄Ηγγικεν η Ώρα..Kαι ο Τριαδικός Θεός κηρύσσει πόλεμο Αποκαλυπτικό κατά του Σουλτάνου…

Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο ο Ερντογάν υπέγραψε Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί καθώς προηγουμένως “‘τo ΣτΕ έκρινε κατά την απόφασή του έκρινε πως το διάταγμα του 1934 βάσει του οποίου η Αγία Σοφία απέκτησε το καθεστώς μουσείου, δεν ήταν σύννομο.” 

Η Καθημερινή αναφέρει ”Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για την Αγία Σοφία «καλωσορίζει» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος με ανάρτησή του στο Τwitter κοινοποίησε το προεδρικό διάταγμα, βάσει του οποίου το μνημείο περνάει στα χέρια της Προεδρίας και ειδικότερα της Αρχής Θρησκευτικών Υποθέσεων και μετατρέπεται σε τζαμί. 

Σημειώνεται πως ο Τούρκος πρόεδρος απηύθυνε διάγγελμα στον τουρκικό λαό στις 20:53, με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου τουρκικού δικαστηρίου, που ακυρώνει το διάταγμα του 1934 και το καθεστώς της Αγίας Σοφίας ως μουσείο.”



Οι βάρβαροι μαζεύτηκαν κατά στίφη έξω από τη μεγάλη εκκλησιά και πανηγυρίζουν…O Erdogan σήμερα υπέγραψε κατ΄ουσίαν επανίδρυση Οθωμανικής αυτοκρατορίας..Σε αυτή τη λογική πήρε το Κοσσυφοπέδιο,εισέβαλε στη Β Συρία, στο Β Ιράκ στη Δ Λιβύη κι έπεται συνέχεια .. σήμερα ανοίγουν τα κιτάπια παίζει με ανοιχτά χαρτιά κατά Ελληνισμού Ορθοδοξίας και παγκόσμιου χριστιανισμού……κατά Δύσης και Ανατολής….

Είναι πρωτόκολλο πολέμου .. Τα γεγονότα θα τρέξουν …Η Τουρκία επιδιώκει πλέον από Τουρκία να ξαναγίνει Οθωμανική Αυτοκρατορία…Ο Ερντογάν ο ΝΑΤ0-ικός μας σύμμαχος…

Tην ίδια στιγμή η Δύση ακόμη ξεδιάντροπα υποστηρίζει το τουρκικό τόξο στα Βαλκάνια. Είναι σήμερα επίσης που Μακρόν και Μέρκελ συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τους διευθύνοντες της Σερβίας και του Κοσόβου Αλεξάνταρ Βούτσιτς και Αβντλάχ Χότι για να τους ενθαρρύνουν να αποδεχθούν την αμοιβαία αναγνώριση.Καθόλου αθώο το timing.

Αυτά εν όψει της προγραμματισμένης τετ α τετ συνάντησης Βούτσιτς και Χότι στο ίδιο πλαίσιο. Και κάπου στο βάθος η τιάρα του Βατικανού…

Eνώ ο Ερντογάν απροκάλυπτα δεν κηρύσσει απλά πόλεμο αλλά Ιερό Πόλεμο δηλ. τζιχάντ…ώστε να συσπειρώσει το εξτρεμιστικό διεθνές τζιχάντ και να έχει στήριξη….

Αποκρυπτογράφηση κωδικών μηνυμάτων Ερντογάν Μίλησε στις 20:53′. Το ’20 παραπέμπει στο 2020 και το ’53 στο 1453. Φέτος δηλ. 2020 κάνει τη Β΄Αλωση της Πόλης αφού η α΄έγινε το (14)-53.

Καθαρό μήνυμα Αναβίωση Οθωμανικής Αυτοκρατορίας..





4 σχόλια:

  1. Πρώτη Άλωση το 1204 από τους Φράγκους Σταυροφόρους (έτσι για να μην ξεχνάμε ποιους κάναμε φίλους και από πους περιμένουμε βοήθεια), δεύτερη το 1453 και τρίτος και καταϊδρωμένος ο κουμπάρος των νεοδημοκρατών.

    Ο αφορεσμένος πρωθυπουργός του κόμματος παιδοβιαστών, αφού έτρεξε να κάμψει αντιστάσεις Γάλλων για είσοδο Σκοπίων σε ΕΕ, κατήργησε την αργία των Τριών Ιεραρχών, έκλεισε τις Εκκλησίες το Πάσχα, ακροβόλισε ισλαμιστές σε όλη τη χώρα εν μέσω καραντίνας, ντε φάκτο κατήργησε προσευχή και παρελάσεις στα σχολεία, έβαλε σεξουαλική αγωγή στη νήπια, πρόσκληση πάπα, έκλεισε συμφωνία με Ιταλούς με υποχωρήσεις και έστρωσε το χαλί για συνεκμετάλλευση. Λίγες μέρες μετά τη συνομιλία του με τον γείτονα έχουμε αυτό το αίσχος. Το γνώριζε ή όχι; Η αντίδραση πάντως χλιαρή, σιγά το πράγμα τώρα, δεν είναι όπως αν θίγονταν π.χ. οι λοατκι. Για τον οικονομικό Αρμαγεδώνα δεν το συζητώ. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 1 χρόνο.

    Αλλά να κατηγορήσουμε τον καθρέφτη μας; Ποια η κατάντια το ελληνικού λαού με τα σαρκικά, τις εκτρώσεις κλπ; Ή μήπως στα εκκλησιαστικά; Κολυμπάρι, Ουκρανικό, μηδέν αντιδράσεις στις απαγορεύσεις του σατανοκαίσαρα, προσέγγιση πάπα και δε συμμαζεύεται. Αν λέμε για σεισμούς στην Τουρκία, να θυμηθούμε τι έχει προφητευθεί για τον εδώ σεισμό και ότι ο Θεός είχε προτιμήσει την Άλωση και τη βεβήλωση από αλλόθρησκους από το να λειτουργούν στη Μεγάλη Εκκλησιά ανάξιοι ιερείς.

    Αυτά με πίκρα για τις εξελίξεις αλλά πρωτίστως για την κατάντια που τις επέφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ name σε όλα όσα γράφεις. Λες την αλήθεια περιεκτικά και μόνο την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή