Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ


ΠΕΡΙ ΤΟΥ«ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΥ»  ΕΜΒΟΛΙΟΥ



Γράφει η Anna Art

Είπα δεν θα έγραφα και δεν θα ξανασχολιόμουν με τα εμβόλια διότι δεν πιστεύω ότι θα υλοποιηθεί η επιθυμία των κυβερνήσεων να εμβολιάσει όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό σύμφωνα με τις ατζέντες 21 και 30,50 που υπέγραψαν!

Όμως επειδή βλέπω μεγάλη ανησυχία από φίλες φίλους σχετικά με το εμβόλιο μπαίνω στην διαδικασία να ξαναγράψω!

Που στηρίζω ότι δεν θα προλάβουν να εφαρμόσουν τα σχέδια τους!

1ον) Ένστικτο προαίσθηση που τα εμπιστεύομαι αρκετά διότι τα διαθέτω ισχυρά!

2ον) Τα εμβόλια αυτά είναι πειραματικά από Εταιρείες που ναι μεν  βιάστηκαν να παρασκευάσουν ένα εμβόλιο που ίσως τα σχέδια και το πρόγραμμα για την παραγωγή του μπορεί να το είχαν από χρόνια στα συρτάρια τους, ωστόσο δεν έχει δοκιμαστεί και δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες μελέτες για αυτό το εμβόλιο, διότι για να παρασκευαστεί ένα εμβόλιο απαιτούνται μελέτες από 20-30 χρόνια!

Και φυσικά και πειράματα για την ασφάλεια του εμβολίου!

Εδώ καμμία Εταιρεία δεν μπορεί να μας πείσει ότι έχει κάνει μελέτες πάνω από 8 μήνες!

Και ακόμη και αν το είχαν προγραμματισμένο εκ των προτέρων!

Μπορεί να βγει μία Εταιρεία να πει ξέρετε έχουμε κάνει μελέτη 20 χρόνων και πειράματα;

Όχι βέβαια διότι τότε μας παραπέμπουν αλλού!

Ότι γνωρίζανε για τον συγκεκριμένο ιό, ότι τον είχανε προσχεδιασμένο και προγραμματισμένο για την ανθρωπότητα και επομένως γνωρίζανε εκ των προτέρων τις επιπτώσεις και ταυτόχρονα είχανε δημιουργήσει και κάτι σαν αντίδοτο ,το εμβόλιο!

Εάν όμως είναι έτσι τότε παραδέχονται ότι είχανε και ένα παρασκευασμένο ιό στα εργαστήρια τους που στον κατάλληλο χρόνο τον σκορπίσανε στην ανθρωπότητα!

3ον) Βάσει ερευνών επιστημόνων καθηγητών Μοριακών βιολόγων, ιολόγων, λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων δεν υπάρχει πουθενά κάποια επίσημη μελέτη για τον συγκεκριμένο ιό covid-19!

Απλές αναφορές στον ιό που τον ονομάσανε covid-19 χωρίς καμμία συγκεκριμένη μελέτη η επίσημη έρευνα!

Κανένα papers με μήτρα για αυτόν τον ιό! 

Που σημαίνει δεν έχει ερευνηθεί δεν έχει ταυτοποιηθεί δεν έχει απομονωθεί!

Επίσης σύμφωνα με τους Επιστήμονες όταν ένας ιός δεν έχει ερευνηθεί δεν έχουν και επιστημονικά δεδομένα για να ξέρουν τα χαρακτηριστικά του ιού, που σημαίνει βγάζουν κάποια συμπεράσματα από τα συμπτώματα που πολλές φορές ίδια συμπτώματα μπορεί να προέρχονται από χίλιες δυό αιτίες!

Δηλαδή παράδειγμα για τον covid-19,συμπτώματα:

Πυρετός η δέκατα, αδυναμία, μπούκωμα στην μύτη, πόνο στα οστά, αοσμία, δύσπνοια, βήχα, πνευμονία κλπ!

Λοιπόν; Τα ίδια συμπτώματα δεν είχαμε κάθε χρόνο με τις εποχικές ιώσεις;

Τα ίδια συμπτώματα δεν έχει και η γρίππη; Οι προηγούμενοι κορωνιοί; Και πόσες φορές απο ιώσεις δεν μας υποτροπίασαν σε βρογχίτιδες, βρογχοπνευμονίες η πνευμονίες; Δεν κάνουν όλα αυτά δύσπνοιες;

Ομως τι συμβαίνει τώρα με τον βαπτισμένο ιό;

Τι προπαγάνδα έχει γίνει παγκόσμια απο τα ΜΜΕ και τι τρομοκρατία έσπειραν;

Πόσο επηρέασαν την ψυχολογία των ανθρώπων με τις καραντίνες και τα μέτρα των lockdown?

Απλά κάνανε πιο πιστευτό τον ιό μέσω των οπτικοακουστικών ερεθισμάτων με μία ψεύτικη προπαγάνδα, ψυχογράφησαν τους ανθρώπους για να είμαι ειλικρινής καλύτερα τους ψυχομέτρησαν για να διαπιστώσουν αντιδράσεις και για να πείσουν ακόμη περισσότερο επιβάλλανε τα τεστ τα οποία και αυτά δεν είναι εγκεκριμένα για τον covid-19 από την στιγμή που δεν έχουν μελετήσει τον ιό!

Διότι δεν μπορεί να υπάρχει κανένα απολύτως τεστ για κάτι που δεν έχει μελετηθεί!

Τα συγκεκριμένα τεστ είτε μοριακά είτε ράπιντ τεστ είναι για όλους τους προηγούμενους κορωναϊούς και για την γρίπη! Και αυτό το γνωρίζουν και τα μικροβιολογικά εργαστήρια και τα νοσοκομεία και οι Εταιρείες που παράγουν τα τεστ!

Για αυτόν τον λόγο τώρα δικηγόροι και γιατροί απο όλο τον κόσμο καταφεύγουν σε δικαστικές διαδικασίες όπως αγωγές κατά των τέστ κατά των μέτρων και ενημερώνουν σχετικά τον κόσμο στο Εξωτερικό!

Επίσης απο μελέτες σε ξένα δημοσιεύματα προέκυψε από έρευνες ειδικών ότι κάποια απο αυτά τα τέστ είναι πειραγμένα, μολυσμένα , η ότι παίρνουν γεννετικό υλικό!

Και πώς πεθαίνει κόσμος στα νοσοκομεία;

Πώς ανεβαίνουν οι αριθμοί;

Πώς τόσες πολλές διασωληνώσεις και μετά; Πάπαλα άντε γειά!

Πώς μετατράπηκαν κλινικές νοσοκομείων σε covid-19 όπως παθολογικές, χειρουργικές, καρδιολογικές κλπ! ;

Απορίες; Να σας πώ:

Έλα μου, που έχω φίλους και συγγενείς που εργάζονται σε νοσοκομεία και ενημερώνομαι όπως ενημερώνομαι και από καλούς φίλους γιατρούς!

Τι μαθαίνω λοιπόν: Στα νοσοκομεία σχηματίζουν ουρές οι φοβούμενοι ότι μπορεί να έχουν κολλήσει κορωναϊό και στήνονται για τα τεστ!

Εκεί με άνωθεν εντολές οι γιατροί βγάζανε έναν ικανοποιητικό αριθμό θετικών κρουσμάτων τόσο όσων χρειαζόταν η κυβέρνηση για να ανεβάσει τους αριθμούς!

Όλους αυτούς που βγάζανε θετικούς με συμπτώματα η χωρίς τους κάνανε εισαγωγή με αποτέλεσμα να φρακάρουν οι κλινικές και να τις μετατρέψουν όλες σε κόβιντ!

Εκεί όσους εισάγανε εάν κολλούσανε άλλα μικρόβια η ιούς η από τον φόβο η την ψυχολογία είχανε κάποιες δύσπνοιες τους παρείχανε οξυγόνο!

Και μάλιστα καθαρό οξυγόνο σε ασθενείς με κορεσμό πάνω από 85!

Καθαρό οξυγόνο δημιουργεί ανεπονόρθωτες βλάβες στα πνευμόνια! 

Και μετά διασωλήνωση σε όποιον διαμαρτυρόταν ότι έχει δύσπνοια!

Και διασωληνώνουν ανθρώπους με κορεσμό 93 που περπατάνε που μιλάνε που γελάνε και φυσικά μετά απο την διασωλήνωση δεν βγαίνεις ζωντανός!

Τι άλλο συμβαίνει με τα νοσοκομεία;

Και τι δεν συμβαίνει! Αφήνανε επείγοντα περιστατικά όπως καρδιακά εγκεφαλικά να περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ μέχρι που απεβίωναν οι άνθρωποι, μετά τους βγάζανε ότι πέθαναν από κορωναϊό τους βάζανε σε σάκκους σαν σκουπίδια και τους στέλνανε!

Επίσης θανάτους καρκινοπαθών τροχαίων κλπ τους χρέωναν στον κορωναϊό !

Βλέπετε από τότε που κυκλοφόρησε ο βαπτισμένος ιός εξαφανίστηκαν ώς δια μαγείας όλες οι άλλες αιτίες θανάτων!

Και γιατί να επιδιώξουνε κάτι τέτοιο; Μα για να πείσουνε τις μάζες! Για να πείσουνε το κατατρομοκρατημένο πλήθος ότι ο ιός είναι θανατηφόρος!

Και πώς μπορεί να καταπολεμηθεί ο ιός; Μα με καραντίνα, με την επιβολή μάσκας, με κλείσιμο των επιχειρήσεων που όμως παρόλα τα μέτρα δεν κατάφερε να μετριάσει τα κρούσματα η τους θανάτους! Γιατί άραγε; Τι φταίει;

Και πώς σταματάει πώς αντιμετωπίζεται; Μα με το καινοτόμο εμβόλιο κατά του ιού! Το εμβόλιο που η μελέτη του και οι έρευνες του δεν ξεπερνούν το 8μηνο!

Ένα εμβόλιο με mRNA που σημαίνει ότι είναι επεμβατικό στο γονιδίωμα του ανθρώπου!

Και τι σημαίνει γονιδίωμα;

Γονιδίωμα είναι το σύνολο του γενετικού υλικού που βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματος ενός οργανισμού! 

Στον άνθρωπο είναι το σύνολο της αλληλουχίας του DNA και περιέχει κωδικοποιημένες πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία την ανάπτυξη και την διατήρηση ενός οργανισμού στην ζωή!

Γιατί θέλουν να επέμβουν στο ανθρώπινο γονιδίωμα με ένα εμβόλιο τύπου mRNA; Μήπως για να μας μεταφέρουν πληροφορίες στο DNA μας απο ένα άλλο γονιδίωμα ξένο προς το ανθρώπινο;

Δηλαδή να δημιουργήσουν μία μετάλλαξη;

Και γιατί όλο αυτό; Που αποσκοπεί; Αυτό το αφήνω να το σκεφτεί επεξεργαστεί ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος!

Και επιτρέπεται σύμφωνα με τους νόμους μία τέτοια επέμβαση;

Εδώ θέλω να καταλήξω και ψάξτε το όλοι σας!

Υπάρχει μία Παγκόσμια διακήρυξη για το ανθρώπινο γονιδίωμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Η διακήρυξη αυτή τονίζει την ανάγκη προστασίας του ανθρώπινου γονιδιώματος , το οποίο χαρακτηρίζεται ως «κληρονομιά της ανθρωπότητας» (άρθρο 1) από παρεμβάσεις χωρίς την συνειδητή και ελεύθερη συναίνεση του ατόμου!

Αυτά όσον αφορά τον νόμο καί φυσικά υπάρχουν και άλλες νομοθεσίες που προστατεύουν οποιαδήποτε επέμβαση στον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς την συναίνεση του ατόμου!

Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή πολύς κόσμος που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο έχει αφυπνιστεί, ερευνά μελετάει οπότε πολύ δύσκολο πλέον να πειστεί ένας μεγάλος αριθμός του παγκόσμιου πληθυσμού να εμβολιαστεί!

Για αυτόν τον λόγο αλλά και για πολλά άλλα που συμβαίνουν στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό πιστεύω ότι δεν θα προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και ότι θα σταματήσουν και κορωνιοί και κάθε κακό στην ανθρωπότητα!

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολλά ταρακουνήματα αλλά πιστεύω ότι είναι για το καλό μας για να συνετιστούμε!

Μα ακόμη εάν έστω και στο 1% υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσουν πι εμβολιασμοί στο χέρι μας πάλι είναι αν το αποδεχτούμε η όχι!

Επιλογές είναι όλα!

Anna Art


2 σχόλια:

  1. ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΝΩΣΤΟΥ

    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!


    Μιά θλίψη, ένα παράπονο και μιά σιωπηρή οργή έχω μέσα στην καρδιά μου. Ένας αξιοπρεπέστατος λαός, ευγενικός, φιλόπατρις και υπερήφανος πώς μπορεί να παρακαλάει και να κλείνει γόνυ ικεσίας σε κοσμικούς, οτιδήποτε μορφής πρόσκαιρους εξουσιαστές γιά να τον λυπηθούν, να δείξουν μεγαλοψυχία;
    Δηλαδή οι άρχοντες του κόσμου τούτου πήραν την θέση του Σωτήρα Χριστού μας μέσα στην καρδιά μας και γίνανε οι λυτρωτές μας;
    Αυτην την ταπείνωσή μας δέν την άξιζε ο Λυτρωτής του κόσμου, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός; Καί την αξίζουν κοσμικοί και ανήμποροι να δώσουν λύτρωση και αληθινά σωτήρια λύση άνθρωποι;
    Θλίψη κι οργή έχω και τίποτε άλλο!
    Ένας Σωτήρας υπάρχει, ξυπνήστε όλοι σας, και μόνο σε Αυτόν θα κλείσω ταπεινά γόνυ, μόνον Αυτόν θα παρακαλέσω, μόνον Αυτόν θα προσκυνήσω γιατί είναι ο Δυνατός, ο Κραταιός, ο Δίκαιος κι ο Κύριος των δυνάμεων ορατών και αοράτων, ο Τριαδικός Θεός μου . Κανέναν άλλον δέν παρακαλάω, σε κανέναν άλλον δέν ελπίζω.
    Κάποτε θα το καταλάβουμε όταν θα δούμε ανθρώπους με εξουσία, μέ περγαμηνές, με τουπέ, δυνατούς και γνωστούς τοις πάσι, μέ υπερήφανο φρόνημα να ταπεινώνονται και να ζητάνε το έλεος του Θεού. Τότε όλοι θα καταλάβουμε πόσο αργήσαμε να στραφούμε στον Έναν κι αληθινό Άρχοντα του κόσμου τούτου. Πόσο χρόνο χάσαμε ώσπου να εννοήσουμε ότι σπαταλάμε τον χρόνο μας ελπίζοντας τα ανέλπιστα, βασιζόμενοι σε ταλαίπωρα, αδύναμα, τρομαγμένα ανθρώπινα χέρια! Ουσιαστικά τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι:

    "3 μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.
    3 Μη στηρίζετε την πεποίθησιν και την ελπίδα σας στους άρχοντας, στους υιούς των θνητών ανθρώπων, οι οποίοι δεν έχουν πάντοτε την δύναμιν να σας σώσουν.
    3 Μην εμπιστεύεστε στους άρχοντες, είναι μονάχα άνθρωποι και δεν μπορούν να σώσουν."
    ΨΑΛΜΟΣ 145 (146) - Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ
    https://religious.gr/%CF%88%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B1%CF%85%CE%AF%CE%B4/145

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΧΟΥΝ: ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή