Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 

3 ΒΙΝΤΕΟ


 
Χιλιάδες Αμερικανοί πατριώτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και άλωσαν το Καπιτώλιο
Νεκρή η διαδηλώτρια που πυροβόλησαν οι ασφαλίτες;

Οι Αμερικανοί πατριώτες που διαμαρτύρονται για τη νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ κατάφεραν και διέσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο Καπιτώλιο. 

Αντιδρούν στην ανακήρυξη του Τ.Μπάιντεν και δηλώνουν ότι «Μόνο νεκροί θα βγουν μέσα από το Καπιτώλιο». Μπήκαν στην κεντρική αίθουσα, έδιωξαντην Νάνσι Πελόζι και κάθισαν στην θέση της προέδρου του Κογκρέσου!

Η Ν. Πελόζι επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά είναι πλέον αργά: Ο λαός των ΗΠΑ έχει καταλάβει τον λόφο του Καπιτώλιου και πλέον τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις ΗΠΑ.

Για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε ο απερχόμενος «προδότης», όπως χαρακτηρίζεται από τους πατριώτες, αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο οποίος δεν υπέβαλε ένσταση στην εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Οι δραματικές εξελίξεις οδήγησαν τις υπηρεσίες ασφαλείας να δώσουν εντολή για εκκένωση του Καπιτωλίου από τους βουλευτές, στους οποίους δόθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες για κάθε ενδεχόμενο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, στρατιώτες με βαρύ οπλισμό έχουν δημιουργήσει μία ασπίδα, ώστε οι οπαδοί του Τραμπ να μην απειλήσουν άμεσα τους βουλευτές.

Η άλωση του Καπιτώλιου διέκοψε την συνεδρίαση του Κογκρέσο.

Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία των ΗΠΑ είχαν προσπαθήσει ενωρίτερα να επικυρώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών βίας και νοθείας της 3ης Νοεμβρίου.

Ένας αριθμός Ρεπουμπλικανών και από τα δύο Σώματα δήλωσαν ότι θα αμφισβητήσουν την πιστοποίηση πολλών Πολιτειών και θα μπλοκάρουν την εκλογή Μπάιντεν.


Οι πατριώτες κατάφεραν να μπουν και μέσα στην Ολομέλεια του Καπιτωλίου όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Μάλιστα στη φωτογραφία-σοκ βλέπουμε αστυνομικούς να έχουν βγάλει τα όπλα και να τους περιμένουν.


 

Η στιγμή που η άτυχη διαδηλώτρια πυροβολείται από τις δυνάμεις ασφαλείας
Δείτε το βίντεο την ώρα που μεταφέρεται με το φορείο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Προσοχή σκληρές εικόνες.


ΠΗΓΗ





1 σχόλιο:

  1. ΛΑΘΟΣ του Τραμπ.
    Ταφόπλακα στις όποιες
    πανελάχιστες πιθανότητες του.

    Ο σιωνιστής και μισοπεθαμένος
    Τζόε αναλαμβάνει πόστο και...

    ...η αντίστροφη μέτρηση της
    υπερδύναμης ξεκινάει.

    Η USA πλησιάζει το ταμείο
    πληρωμής με ....
    ....τεράστιο πνευματικό χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή