Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ Pfizer ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 33% ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ!



Αναξιόπιστη η Pfizer. Eνώ οι κλινικές μελέτες της έδιναν 50% για άνω των 60 ετών προστασία από covid19 μεταξύ των 2 δόσεων αυτή είναι μόλις 33% σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισραήλ και τον Καθηγητή Ανοσολογίας Alain Fischer υπεύθυνο για στρατηγική εμβολιασμού στη Γαλλία…”

Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια” ανέφερε ο Γάλλος καθηγητής Alain Fischer ο πλέον αρμόδιος της κυβέρνησης για εμβολιασμό ο monsieur Eμβόλιο όπως αποκαλείται.Είναι Καθηγητής καθηγητής παιδιατρικής ανοσολογίας και Πρόεδρος του Συμβουλίο Προσανατολισμού της στρατηγικής εμβολιασμού που συμβουλεύει την κυβέρνηση του Jean Castex. 

«Τα δεδομένα που μόλις δημοσιεύθηκαν στο Ισραήλ, που είναι άκρως δραστήριο στον εμβολιασμό, δείχνουν ότι σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, η προστασία από την ασθένεια κατά την περίοδο μεταξύ της χορήγησης μεταξύ των δύο δόσεων είναι μόνο 33%. Είναι μια απογοήτευση. 

Στις κλινικές δοκιμές, ήταν περίπου 50% ». Επίσης ο καθηγητής Alain Fischer ανέφερε συγκεκριμένα ότι αναβάλλοντας τη δεύτερη δόση του εμβολίου από τρεις έως έξι εβδομάδες, «η προστασία θα μπορούσε να είναι λιγότερο αποτελεσματική σε ηλικιωμένα άτομα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Υπ. Υγείας τη Γαλλίας ο Olivier Véran ανακοίνωσε την Τρίτη ότι οι δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer θα γίνονται σε διάστημα τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί από τον παρασκευαστή.

”Ζητώ λοιπόν από όλους τους φορείς που οργανώνουν αυτόν τον εμβολιασμό να τηρήσουν αυτές τις συστάσεις: δεν αγγίζουμε τον χρόνο χορήγησης δόσεων του εμβολίου Pfizer » είπε σε συνέντευξη τύπου. 

Η Ύπατη Αρχή για την Υγεία (HAS) ζήτησε πριν από λίγες ημέρες να επεκταθεί το ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ των 2 δόσεων σε έξι εβδομάδες αντί για 3 για τα λεγόμενα εμβόλια mRNA, αυτά των Pfizer και Moderna. Συστάσεις που τελικά δεν ακολουθήθηκαν.

«Αντιμετωπίζουμε ένα μέρος του άγνωστου και της αβεβαιότητας, δικαιολογεί τον Υπουργό Υγείας. Επομένως, επιλέγω την ασφάλεια των επικυρωμένων δεδομένων, τα οποία μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως.

 Παρατηρώ την απουσία επιστημονικής συναίνεσης ».« Είμαστε αντιμέτωποι σε ένα μέρος άγνωστο κι αβέβαιο δικαιολογείται ο Υπ. Υγείας.Κάνω επομένως την επιλογή της ασφάλειας των επικυρωμένων δεδομένων.Σημειώνω την απουσία επιστημονικής συναίνεσης».
leparisien 26/1/21


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου