Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ


Η «ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ «ΤΑΡΑΞΙΩΝ»

2 ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μακρύ, γρήγορο φορτωμένο στρατιωτικό τρένο στο Great Cacapon.


Πήραμε τα τρία στιγμιότυπα από sinomosiologos.blogspot.com 
το οποίο ανιχνεύει την αλήθεια γύρω από τα θέματα που παρουσιάζει και συνθέσαμε την εικόνα της «εικονικής ορκωμοσίας» του ψευτοπροέδρου.

Το τρένο στρατιωτικού εξοπλισμού DOD με φορτηγό CSX W891 κατευθύνεται δυτικά κατά μήκος του Willey Lane στοGreat Cacapon, στη Δυτική Βιρτζίνια, καθ 'οδόν προς Newton Falls, στο Οχάιο. Ατμομηχανές: CSX 5494 (GE ES40DC) & CSX 4291 (EMD SD40-3).
Υπάρχει κάτι που δεν μας λένε;

Τι συμβαίνει με όλο το στρατιωτικό κίνημα σε αυτό το έθνος;

 

 

  

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!

 Thumbnail 


Όπως θα δείτε στο επόμενο βίντεο, στο πέρασμα του καινούριου πρόεδρου των ΗΠΑ υπάρχουν μόνο τμήματα του στρατού και της εθνοφρουράς....





Η φώτο είναι παρμένη από το earth tv που είναι ένας ιστότοπος που δείχνει τον καιρό LIVE ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σε διάφορες περιοχές.
Δείτε τον καιρό που δείχνει στην Ουάσιγκτον την ώρα της ορκωμοσίας και τον καιρό που μας δείχνουν τα κανάλια και θα καταλάβετε ότι πρόκειται για «εικονική ορκωμοσία» 




ΑΝΤΙ ΛΑΟΥ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ...


...και η lady Γκάγκα στην «εικονική ορκωμοσία» του προέδρου γκαγκά!!!




Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο πλαστός πρόεδρος είναι σιωνιστής, είναι μαριονέτα, είναι ανοιακός, όλος ο κόσμος ξέρει ότι έγινε τεράστια εκλογική νοθεία και απάτη, πολλοί αντελήφθησαν ότι ήταν προβοκάτσια τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει όλους τους δημοσιοκάφρους των καναλιών να λένε το ποιηματάκι τους για «αποκατάσταση της δημοκρατίας»...

Και ένα μωρό βλέπει ότι πρόκειται για στρατοκρατία με «γκαγκά και κίτς στοιχεία» όπως σε κάθε χούντα... Μόνο που αυτή θα θελήσουν να μας την εξάγουν. Έγκειται στους λαούς, με πρώτο τον αμερικάνικο λαό, να αντιδράσουν και να εξεγερθούν!


ΕΙΘΕ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου