Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ
12 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΙΛΙΩΝ 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΑ!

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ήρθε η ώρα εκπλήρωσης της πρόρρησης του Αγίου Παϊσίου;  Ερμηνεύοντας την πρόρρηση του Πατροκοσμά «Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια» ο άγιος Παΐσιος είχε πεί: «Όταν θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί»... Ίδωμεν...

Η Ελλάδα ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προβεί σ΄επέκταση 12 ναυτικών μιλίων από έξι μίλια, σε όλα τα χωρικά της ύδατά, από όλα τα νησιά και από την ηπειρωτική χώρα!

Πριν από λίγο ανεξάρτητη ελληνική δημοσιογραφική πηγή από Βρυξέλλες δηλώνει σε Breaking ότι η Ελλάδα ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προβεί σ΄επέκταση 12 ναυτικών μιλίων από έξι μίλια, σε όλα τα χωρικά της ύδατά ,από όλα τα νησιά και από την ηπειρωτική χώρα. 

Διευκρινίζει ότι αφορά και το Ανατολικό Αιγαίο.Λέει ότι πρέπει να περάσει πρώτα από το κοινοβούλιο. Αλλά είναι πιθανό να περάσει.

Στη συνέχεια κάνει ανάρτηση χάρτη όπου παριστάνει με σκούρο μπλε την περιοχή που αντιπροσωπεύει τα 6 μίλια και με γαλάζιο τα 12 ναυτικά μίλια των νησιών και της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας ενώ οι κόκκινες περιοχές, είναι τα ύδατα που η Ελλάδα δεν μπορεί να επεκταθεί.




1 σχόλιο: