Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

DIDIER RAOULT: «LOCKDOWN ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ»! 

ΒΙΝΤΕΟ



Ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult αποκαλεί τον Έλληνα Καθηγητή Επιδημιολογίας John Ioannidis ”τον πιο μεγάλο παγκόσμιο σταρ της Επιδημιολογίας, το νο1 Επιδημιολόγο στον κόσμο” και λέει lockdown και μέτρα είναι αναποτελεσματικά!!

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, ο γνωστός πρωτοπόρος Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ήταν προσκεκλημένος στο Sud Radio. 

Απέναντι στον André Bercoff, ο Διευθυντής του Institut Hospitalo-Universitaire Méditerranée Infection στη Μασσαλία για μια ακόμη φορά άσκησε κριτική στη διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση. Γι αυτόν το lockdown είναι αναποτελεσματικό όπως και τα μέτρα που ελήφθησαν. 

Επικαλείται την πρόσφατη επιστημονική μελέτη του Έλληνα Καθηγητή Πανεπιστημίου Stanford John Ioannidis-Ιωάννης Ιωαννίδης μελέτη των υγειονομικών πολιτικών ανά τον κόσμο όπου ”ο no1 Επιδημιολόγος παγκοσμίως, ο μεγάλος σταρ της Επιδημιολογίας” όπως τον αποκάλεσε ο Καθηγητής Didier Raoult απέδειξε: δεν υπάρχει καμιά διαφορά επίδοσης μεταξύ χωρών με lockdown και χωρίς!!!




“Τώρα μετά από 1 χρόνο μπορούμε να αναλύσουμε τα δεδομένα των κοινωνικών αποφάσεων που ελήφθησαν στην απόπειρα ελέγχου της επιδημίας κι αυτό είναι πολύ καλό γιατί υπάρχει ο πιο μεγάλος παγκόσμιος σταρ της star της Επιδημιολογίας που αποκαλείται John Ioannidis που έρχεται να βγάλει ένα χαρτί(…) αυτό είναι το νούμερο 1 στον κόσμο.

Αυτός λέει : ‘αυτό δεν εξυπηρετεί σε τίποτα’. Στα παραδείγματα που συμπεριέλαβε στην έρευνα του είναι και η Γαλλία (…) 

Ανάμεσα σε όλους τους κοινωνικούς ελέγχους που ελήφθησαν κανένας δεν απέδειξε την αποτελεσματικότητά του “, δήλωσε ο καθηγητής Didier Raoult.

Για τον ίδιο “λείπει τρομερά από αυτή τη χώρα η επιστημονική σκέψη υπάρχει πολύ το συγκινησιακό, πολλές γνώμες, αλλά όχι αρκετή επιστήμη”, καταγγέλει…


1 σχόλιο:

  1. Ποιός Ιωαννίδης; Αυτός που είναι ΥΠΕΡ των εμβολίων;

    https://www.sigmalive.com/news/dimosia-igeia/717536/dr-ioannidis-to-antiemvoliastiko-kinima-mporei-na-kanei-megalo-kako-vinteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή