Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»...


COVID: ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;




Γράφει ο Jon Rappoport

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Από την αρχή αυτής της ψευδούς πανδημίας, προσφέρω συνεχώς αδιάσειστα στοιχεία ότι κανείς δεν έχει αποδείξει ότι υπάρχει ο SARS-CoV-2.

Τότε πολλοί ρωτούν, «Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν;» Το εξήγησα αυτό πολλές φορές και σε τούτο το άρθρο θα το εξηγήσω ξανά.

Πρώτα απ’ όλα, ολόκληρη η ιδέα ότι ο COVID-19 είναι μία συγκεκριμένη κατάσταση υγείας είναι ένα ψέμα. 

Ο «COVID» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

Αυτό είναι τόσο το δυσκολότερο όσο και το απλούστερο σημείο για ν’ αποδεχτείτε και να κατανοήσετε.

Μην απορρίψετε την ύπαρξη του ιού και, στη συνέχεια, να λέτε: «Ποια είναι λοιπόν η αιτία του θανάτου των ανθρώπων;»
Δεν υπάρχει μόνο μία αιτία. Δεν υπάρχει μόνο μία ασθένεια. Δεν υπάρχει «αυτό».

Με μεγάλη διαφορά, οι μεγαλύτερες πηγές ασθένειας που αντιμετωπίζουμε είναι οι πνευμονικές παθήσεις: διάφορα είδη πνευμονίας, γρίπη και ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη, φυματίωση και άλλα άγνωστα πνευμονικά/αναπνευστικά προβλήματα.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ «COVID». 

Είναι μια σκευωρία επανασυσκευασίας. Οι άνθρωποι πεθαίνουν γι’ αυτούς τους παραδοσιακούς λόγους και οι θάνατοι τους ονομάζονται «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ».

Έτσι, το παλιό το έχουν κάνει τεχνητά νέο. Ωστόσο είναι παλιό ακόμη.

Σε αυτήν την ευρεία ομάδα ανθρώπων που έχουν παραδοσιακές πνευμονικές παθήσεις, μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό είναι οι ηλικιωμένοι και οι αδύναμοι.

Πεθαίνουν σε γηροκομεία, σε νοσοκομεία, στα σπίτια και τα διαμερίσματά τους. Εκτός από τα πνευμονικά τους προβλήματα, υπέφεραν από μεγάλο πλήθος άλλων παθήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με τοξικά φάρμακα.

Είναι τρομαγμένοι ότι μπορεί να διαγνωστούν με «κορωνοϊό» και στη συνέχεια τους παρέχεται αυτή η διάγνωση. Τότε απομονώνονται, αποκόβονται από φίλους και οικογένεια, παραιτούνται και πεθαίνουν.

Αυτό είναι εξαναγκασμένος πρόωρος θάνατος.







Μερικοί από αυτούς τους ηλικιωμένους και αδύναμους ανθρώπους τους υποβάλλουν σε βαριά καταστολή και τους βάζουν σε αναπνευστήρες – πράγμα το οποίο είναι «θεραπεία» που σκοτώνει. 

Σε μια μεγάλη μελέτη της Νέας Υόρκης, διαπιστώθηκε ότι οι ασθενείς ηλικίας άνω των 64 ετών, οι οποίοι τέθηκαν σε αναπνευστήρα, πέθαναν σε ποσοστό 97,2%. Συγκλονιστικό!

Μερικοί από αυτούς τους ηλικιωμένους και αδύναμους ασθενείς τώρα πεθαίνουν από αντιδράσεις στο εμβόλιο COVID – και φυσικά, οι θάνατοί τους αναφέρονται ως «COVID».

Πώς αλλιώς πεθαίνουν οι άνθρωποι; Σε πολλές περιπτώσεις, είναι απλό θέμα τήρησης βιβλίων. Πεθαίνουν σε νοσοκομεία για διάφορους λόγους και το προσωπικό γράφει στα αρχεία τους «Θάνατος από Κορωνοϊό». Στις ΗΠΑ, οι πολιτείες λαμβάνουν ομοσπονδιακά χρήματα βάσει αυτών των στατιστικών.

Ας πούμε ότι, σε ορισμένα μέρη σε όλο τον κόσμο, υπάρχει συρροή θανάτων (που ονομάζονται Κορωνοϊός) οι οποίοι δεν μπορούν να εξηγηθούν με τους τρόπους που μόλις περιέγραψα.


Σε αυτές τις καταστάσεις, θα πρέπει να εξετάσετε ΚΑΘΕ περιοχή προσεκτικά. Για παράδειγμα, λίγο πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού στη Βόρεια Ιταλία, υπήρχε εκεί εκστρατεία εμβολιασμού; Τι ήταν στο εμβόλιο; Ένα νέο είδος τοξικών ουσιών;
Πρέπει να εξετάσετε κάθε περιοχή ανεξάρτητα.

Πιάνετε την εικόνα;

Κανένας από τους «θανάτους COVID» οπουδήποτε στον κόσμο δεν απαιτεί την ύπαρξη ενός νέου ιού.


Για παράδειγμα, στη Γουχάν, όπου ξεκίνησε ολόκληρη η επιχείρηση, τα πρώτα κρούσματα πνευμονίας «COVID» εμφανίστηκαν σε μια πόλη της οποίας ο αέρας είναι βαριά μολυσμένος. 

Στην Κίνα, κάθε χρόνο, περίπου 300.000 άνθρωποι πεθαίνουν από πνευμονία. Αυτό σημαίνει εκατομμύρια κρουσμάτων. Κανένας από αυτούς τους θανάτους δεν χρειάζεται να εξηγηθεί με την επίκληση ενός νέου ιού.

Τώρα, προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι το τεστ PCR για τον ιό είναι ανεπανόρθωτα ελαττωματικό και άχρηστο (για διάφορους λόγους που έχω εξηγήσει σε άλλα άρθρα). Το τεστ εκτοξεύει ψευδώς θετικά όπως μια πυροσβεστική μάνικα. 

Έτσι έχουμε υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων. Οι αρχές πρέπει να φτάσουν σε τέτοια ακραία νούμερα για να ζωγραφίσουν την εικόνα μιας εξαπλούμενης ιογενούς επιδημίας…

Δεν υπάρχει απόδειξη ότι ένας πραγματικός ιός ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και σκοτώνει ανθρώπους.

Η «απόδειξη» είναι επινοημένη. Η «πανδημία» είναι επινοημένη. Η απάτη είναι διαφημισμένη.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ψεύτικων επιδημιών (υπήρξαν πολλές), κάποιος θα πει: «Αλλά ο γιος του γείτονά μου, ο οποίος ήταν πολύ υγιής, πέθανε ξαφνικά. Πρέπει να είναι ο ιός».

Όχι. Άνθρωποι που φαίνεται να είναι υγιείς πράγματι πεθαίνουν. Όχι μόνο σήμερα, αλλά πηγαίνοντας πίσω στην ιστορία όσο θέλετε. Κανείς δεν έχει εξήγηση. Μπορεί να υπάρχει μια εξήγηση αν κοίταζαν πολύ προσεκτικά, αλλά δεν κοιτάζουν προσεκτικά.



Το να προτιμάς την «εξήγηση του ιού» είναι μια προκατάληψη, μια απερίσκεπτη αντίδραση, μια απόκριση στην προπαγάνδα.

Αν νομίζετε ότι πρέπει να υπάρχουν άλλοι σημαντικοί λόγοι για να εξηγήσετε «γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν», λάβετε υπόψη ότι οι «πνευμονικές παθήσεις» είναι μια κατηγορία που επεκτείνεται σε όλο τον πλανήτη. 

Για παράδειγμα, υπάρχουν περίπου ένα δισεκατομμύριο περιπτώσεις ασθένειας που μοιάζει με γρίπη ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ στον πλανήτη Γη.


Επανασυσκευάζοντας/μετονομάζοντας απλά ένα μικρό ποσοστό αυτών των περιπτώσεων και μόνο θα αντιστοιχούσε σε όλους τους επίσημους αριθμούς θανάτων από κορωνοϊό.

Εκείνο που είναι καινούργιο για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Αυτό είναι που πουλάνε: μια ΙΣΤΟΡΙΑ για έναν ιό.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου