Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

COVID, COVID, COVID! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ...ΕΦΥΓΑΝ!!!

ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!



ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ: Περίπου 100.000 καρκίνοι δεν εντοπίστηκαν το 2020 μόνο στη Γαλλία λόγω της υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης του Covid19. 

Στην Ελλάδα πόσοι;; Το διαγνωστικό έλλειμμα θα επιφέρει το θάνατο “χιλιάδων καρκινοπαθών” εντός 5ετίας.

Περίπου 100.000 καρκίνοι δεν εντοπίστηκαν το 2020 λόγω του Covid-19 μόνο στη Γαλλία λόγω της υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης του Covid19. Στην Ελλάδα πόσοι;;

O Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Ένωσης Axel Khan προειδοποιεί για τη μείωση του αριθμού ιχνηλάτησης το 2020.

Ο Γενετιστής και Πρόεδρος της Ligue contre le cancer (LCC),ο Axel Kahn, επεσήμανε τις «υπολογίσιμες συνέπειες» της κρίσης του κορωνοϊού στη φροντίδα των καρκινοπαθών το 2020.

Ο καρκίνος παραμένει η πρώτη αιτία θανάτου στη Γαλλία ( σσ. στην Ελλάδα ποιά είναι;) με σχεδόν 200.000 νεκρούς ετησίως και 400.000 νέες περιπτώσεις εντοπισμένες.

Προσκαλεσμένος στο Europe 1 λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου , ο Γενετιστής Axel Kahn είπε ότι “υπήρξε μια μείωση κατά 23% των διαγνώσεων του καρκίνου το 2020, κάτι που μεταφράζεται στην πραγματικότητα σε 100.000 καρκίνους που δεν διαγνώστηκαν”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το διαγνωστικό έλλειμμα, που συνδέεται με την κρίση της υγείας, θα επιφέρει το θάνατο “χιλιάδων ασθενών με καρκίνο” μέσα σε πέντε χρόνια, καταγγέλλοντας ένα “αφόρητο” βάρος για τ΄αφορούμενα άτομα, των οποίων οι παθολογίες “δεν μπόρεσαν να εντοπιστούν και ν΄αντιμετωπιστούν εγκαίρως “. “Οι συνέπειες όσον αφορά τις απώλειες ζωών είναι σημαντικές”, προειδοποιεί.

Μια παρατήρηση που ο πρόεδρος της Ένωσης κατά του καρκίνου χρησιμοποιεί σε συνεχές σφυροκόπημα: «Το κύριο εμπόδιο στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου είναι ο covid19 (εννοεί την υγειονομικοπολιτική διαχείρισή του)» έγραψε πρόσφατα στο Twitter.

Έτσι, ο γενετιστής απαριθμεί τα έργα προτεραιότητας για την αντιμετώπιση αυτής της θλιβερής παρατήρησης. Πρώτα απ ‘όλα, ο έλεγχος πρέπει να παραμείνει στόχος προτεραιότητας, ανεξάρτητα από το τι μας βρίσκει. “Όσο νωρίτερα ανιχνεύεται ο καρκίνος, τόσο πιο αποτελεσματικά θεραπεύεται”, λέει. 

Στην περίπτωση ορισμένων εκστρατειών διάγνωσης, όπως η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και του παχέος εντέρου, η έγκαιρη διάγνωση «θεραπεύεται στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων», εξηγεί. Αρκεί να «διαγνωστεί πολύ νωρίς για να εξαλειφθεί», επιμένει.

Ακολουθούμενες από περίπου το 55-60% των Γαλλίδων, αυτές οι εκστρατείες είναι «γενικά πολύ καλύτερες σε άλλες χώρες», λέει ο πρόεδρος του LCC.

Ο Ειδήμονας θέτει δύο σημαντικά ζητήματα. Πρώτα απ ‘όλα την πρόληψη, κυρίως των 160.000 καρκίνων που “εξαρτώνται από πρακτικές της καθημερινής ζωής”, όπως καπνός, αλκοόλ, πρόχειρο φαγητό ή παχυσαρκία. 

Αλλά επίσης την έρευνα, “για τους πιο δύσκολους καρκίνους σήμερα να συγκρατηθούν και επίσης για την υποστήριξη των ασθενών, ώστε να αναρρώσουν όχι μόνο από τον καρκίνο τους, αλλά και από αυτήν την κοινωνική ασθένεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό που συχνά συνοδεύει τον καρκίνο.”lci 4/2/20

Οι επιλεκτικά αριθμολάτρες θανατολάγνοι του covid19 ψευδοσωτήρες της ανθρωπότητας έφτιαξαν πραγματικούς Καιάδες για τους λοιπούς ασθενείς των τόσων και τόσων βαρύτατων νοσημάτων…κι επειδή για κακή τους τύχη δεν πλεονάζουν οι θάνατοι στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών επανέφεραν την καταμέτρηση κρουσμάτων πιστοποιημένων με αμφίβολα τεστ που και η νομιμοποίηση τους αμφισβητείται σε διεθνές επίπεδο για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τ΄απάνθρωπα στρατόπεδα συγκέντρωσης πληθυσμών με στρατιωτικό νόμο κι απαγόρευση κυκλοφορίας τα lockdown…

Περίπου 100.000 καρκίνοι δεν εντοπίστηκαν το 2020 λόγω του Covid-19 μόνο στη Γαλλία λόγω της υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης του Covid19. Στην Ελλάδα πόσοι;;Εγκληματική αμέλεια;; 

Είναι φανερό ότι δεν είναι οι Ανθρωπιστές που παριστάνουν απλά εργαλειοποιούν μια ασθένεια για να επιβάλουν πρωτόγνωρες πολιτικές ολοκληρωτισμού να προωθήσουν με το αζημείωτο την 4η Βιομηχανική Επανάσταση αυτή της ψηφιοποίησης που μεταφράζεται σε τεράστιο τζίρο των συναφών εταιριών και συνεχή βιντεοεπιτήρηση και απολυταρχικό έλεγχο των πάντων στη τηλεργασία στο ψηφιακό σχολείο στο δρόμο ως και με drone στη κάθε σου έξοδο κίνηση μέσω εφαρμογών της κινητής τηλεφωνίας…



3 σχόλια:

  1. Η συνεχής χρήση φίμωτρου προκαλεί τοξίνωση, έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό και αυτή με τη σειρά της ευνοεί την ανάπτυξη των παθογόνων μικροβίων (που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αναερόβια), αλλά και του καρκίνου (ο οποίος ως γνωστόν δεν αναπτύσσεται σε επαρκώς οξυγονωμένο και αλκαλικό περιβάλλον, αφού η λειτουργία της απόπτωσης των καρκινικών κυττάρων γίνεται απρόσκοπτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ίσχυε αυτό που λες, οι χειρουργοί θα ήταν όλοι καρκινοπαθείς...

      Διαγραφή
    2. Ο ιατρός και επόπτης δημόσιας υγείας Ιάκωβος Τίγκας λέει:

      "Το προσωπικό των χειρουργείων φοράει μάσκα για να προστατέψει τον αποστειρωμένο χώρο και τον ασθενή, ο οποίος επίσης έχει υποστεί την απαιτούμενη διαδικασία προφύλαξης του χώρου, αυτήν που βλέπει πριν τον ναρκώσουν & αυτήν που δεν βλέπει όταν τον ναρκώσουν, ανάλογα με την περίπτωση & το είδος του χειρουργείου"

      Αυτή η διαδικασία λοιπόν γίνεται από τους χειρουργούς στοχευμένα και μόνο για το διάστημα που χειρουργούν. Όμως, άλλο είναι αυτό και άλλο να βάζει ο καθένας αδιάκριτα στη μούρη του ένα πανί για όσο διάστημα λείπει από το σπίτι του για να μην του επιβληθεί πρόστιμο.

      Μιλάμε για εγκληματίες πολέμου. Ενός υβριδικού πολέμου που μαίνεται ανελέητος σ΄ολόκληρο τον κόσμο, αλλά πιο πολύ στην πατρίδα μας. Μόνο ο Θεός μπορεί να τους σταματήσει, αλλά δεν τους σταματάει ακόμα - όπως μας έχει ενημερώσει από τούτο το ευλογημένο μετερίζι - διότι θέλει να κάνει ξεσκαρτάρισμα, όπως ο Ίδιος το εννοεί. Αλλά και για έναν ακόμα λόγο: Για να βαθμολογήσει πόσα καντάρια Χριστιανός είναι ο καθένας μας, ώστε να μας αξιοποιήσει στα επερχόμενα σχέδιά Του, ή να μας απολύσει

      Διαγραφή