Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ
«ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ» ΤΗΣ WUHAN: ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Πηγή εικόνας - New Yorker

Ευχαριστούμε τον CJ Hopkins και το Consent Factory για την άδεια να μεταγράψουμε τις δημοσιεύσεις τους από το Twitter

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - τόσο τα εναλλακτικά όσο και τα συστημικά - μιλούν όλα για την πιθανότητα ο ιός που φέρεται να προκαλεί την Covid19 «να διέρρευσε από ένα εργαστήριο ιολογίας στη Wuhan, και μπορεί να έχει αναπτυχθεί ως βιολογικό όπλο».

Δημοσιεύσαμε, μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένα άρθρο ελέγχου των γεγονότων (fact -check) που εξετάζει τα στοιχεία υπέρ και κατά αυτού.

Αρκεί να πούμε ότι υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία που υποστηρίζουν την ιδέα ότι ο ιός που είναι γνωστός ως Sars-Cov-2 αναπτύχθηκε σε εργαστήριο. Και, δεδομένου του χαμηλού ποσοστού θανάτων, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον φοβόμαστε ακόμη και αν ήταν.

Παρ' όλα αυτά, η ιστορία δεν φαίνεται να υποχωρεί, ειδικά με τη δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του Fauci. Για εμάς, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω της FOIA δεν φαίνεται να είναι παρά ένας αντιπερισπασμός.

Το γεγονός ότι αυτή η ιστορία διαδίδεται από το Buzzfeed, το CNN και την Washington Post, μερικά από τα πιο ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης στην εποχή των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης, δεν φαίνεται να αποθαρρύνει τους ανθρώπους που θα έπρεπε μάλλον να γνωρίζουν καλύτερα.

Μόλις χθες η Wall Street Journal δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο:

Η επιστήμη υποδηλώνει διαρροή από το εργαστήριο της Γουχάν.

Είναι αρκετά σαφές ότι ολόκληρο το αφήγημα περί "πανδημίας" της Covid19 υφίσταται μια αλλαγή, μια αλλαγή στην εστίαση που θα ενισχύσει την ιδέα ότι ο ιός είναι σίγουρα πραγματικός/τρομακτικός, και θα επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της Κίνας για να παίξει το ρόλο της «αχίλλειας φτέρνας».

Τα προβλήματα με αυτό το αφήγημα συνοψίστηκαν τέλεια από τους φίλους μας στο The Consent Factory, το σπίτι του σατιριστή-κατοίκου CJ Hopkins και ένα Twitter που πρέπει να ακολουθήσετε.

Απομαγνητοφωνήσαμε τις λαμπρές τους απόψεις από το Twitter παρακάτω.

* * *

Η ιστορία με τη διαρροή από το εργαστήριο έχει ως εξής:


μία διέξοδος για όσους δεν θέλησαν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κάλυψης της πραγματικής ιστορίας της Covid (δηλαδή, χειραγώγηση ορισμών και στατιστικών στοιχείων για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μιας επιδημίας διαστάσεων «Αποκάλυψης»)


Επαναβεβαίωση αυτής της ψευδαίσθησης.

Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός-τέρας" μπορεί να έχει "δραπετεύσει από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε τη Σουηδία, τη Φλόριντα, το Τέξας κ.λπ.



Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός τέρας" μπορεί να έχει "δραπετεύσει από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε πώς επαναπροσδιόρισαν ένα ιατρικό "κρούσμα" για να συμπεριλάβουν απόλυτα υγιείς ανθρώπους, και στη συνέχεια ανέφεραν μια έκρηξη "κρουσμάτων".

Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός-τέρας" μπορεί να έχει "δραπετεύσει από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε τελείως πώς όρισαν ως "νοσηλεία στο Κόβιντ" όποιον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, για οποιονδήποτε λόγο, και ο οποίος βρέθηκε θετικός με ένα τεστ PCR ανεβασμένο στο 40 ή στο 50.

Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός-τέρας" μπορεί να έχει "δραπετεύσει από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε εντελώς πώς όρισαν ως "θάνατο από Covid" οποιονδήποτε πέθανε, από οποιαδήποτε αιτία, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ PCR εντός των προηγούμενων 28 ημερών.

Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός-τέρας" μπορεί να έχει "δραπετεύσει από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε πώς ξαφνικά αποφάσισαν ότι η ανοσία αγέλης δεν υπήρξε ποτέ, και μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ένα πειραματικό "εμβόλιο".

Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός τέρας" μπορεί να "δραπέτευσε από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε πώς μας έδειξαν ψεύτικες φωτογραφίες "ανθρώπων που πέφτουν νεκροί στους δρόμους από το Covid" όταν ξεκίνησε η εκστρατεία σοκ και δέους.


Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός -τέρας" μπορεί να έχει "δραπετεύσει από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε πώς τρομοκρατούσαν τους πάντες με φωτογραφίες από "φορτηγά του θανάτου".



Αν καταφέρουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός τέρας" μπορεί να "δραπέτευσε από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε όλα τα άδεια "νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης Covid".


Αν μπορέσουν να σας κάνουν να επικεντρωθείτε στο πώς ο "ιός τέρας" μπορεί να "δραπέτευσε από ένα εργαστήριο" (όπως σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας)... ίσως ξεχάσετε τα εντελώς ΜΗ-«Αποκαλυπτικά» ποσοστά θανάτων προσαρμοσμένα στην ηλικία.


Και ούτω καθεξής...

Αλλά, τέλος πάντων, ξεχάστε όλα αυτά τα γεγονότα και απολαύστε την ιστορία με τη διαρροή από το εργαστήριο. Πιθανότατα συνέβη ακριβώς όπως στις ταινίες !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου