Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID-19





Σύμφωνα με έρευνα επιχορηγούμενη από την κυβέρνηση του Καναδά, η πρωτεΐνη της ακίδας των εμβολίων «COVID» διαχέεται από τον τόπο της ένεσης μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε όλα τα όργανα.

Η σχεδιασμένη μαζική διασπορά της αρρώστιας και του θανάτου πρέπει να σταματήσει αμέσως. Φυσικά, δεν πρόκειται για «λάθος» αλλά για «έγκλημα εκ προμελέτης κατά της ανθρωπότητας».

Έρευνα μιας ομάδας επιστημόνων επιχορηγούμενη από την κυβέρνηση του Καναδά, δείχνει ότι η πρωτεΐνη των ακίδων των εμβολίων COVID μπορεί να μετακινείται από το σημείο της ένεσης μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και να συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς, όπως ο σπλήνας, ο μυελός των οστών, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες και να προκαλεί βλάβες.

Επιλογή και επιμέλεια κειμένων: Κλεάνθης Γρίβας 4 Ιουνίου 2021


THE DEFENDER - CHILDREN’S HEALTH DEFENSE

June 3, 2021


►Ο 17ος αιώνας ήταν ο αιώνας των μαθηματικών.

►Ο 18ος των φυσικών επιστημών.

►Ο 19ος της βιολογίας» (Albert Camus).

►Ο 20oς ήταν ο αιώνας της μαζικής παράκρουσης του ανθρώπινου είδους, των στρατοπέδων συγκέντρωσης και εξόντωσης, του Άουσβιτς, του Γκουλάγκ, των Ολοκαυτωμάτων.

►Ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας του ατέλειωτου Φόβου και της γενετικής μετάλλαξης του ανθρώπου. Ο αιώνας όπου η μέχρι σήμερα διαχρονικής ισχύος προειδοποίηση του Σοφοκλή «Ουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει» [«Τίποτα δεν είναι πιο τρομερό απ’ τον άνθρωπο», Σοφοκλής, Ἀντιγόνη, 332-333] θα καταλήξει στην ύπαρξη ενός «μέλλοντος» στο οποίο αυτή η προειδοποίηση αυτή θα καταστεί περιττή. Γιατί δεν θα υπάρχει πλέον ο άνθρωπος, όπως τον ξέρουμε από εκατομμύρια χρόνια. Κυρίες και κύριοι, «καλώς ήρθατε στην κόλαση του πραγματικού» από την οποία δεν θα υπάρχει καμιά διαφυγή.

Περιεχόμενα

«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ»

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΝΑΖΙΣΜΟ

2. ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ

► «ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ»


Οι ερευνητές εμβολίων «COVID» προηγουμένως ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ότι τα εμβόλια «mRNA COVID» θα συμπεριφέρονταν όπως τα παραδοσιακά εμβόλια. Ότι η πρωτεΐνη της ακίδας του ιού που περιέχεται στα «εμβόλια» που είναι υπεύθυνη για τη μόλυνση και τα πιο σοβαρά συμπτώματά της, θα παρέμενε ως επί το πλείστον στο σημείο της ένεσης στον δελτοειδή μυ (του ώμου) ή στους τοπικούς λεμφαδένες.

Ωστόσο, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με επιχορήγησή της Κυβέρνησης του Καναδά, δείχνει ότι αυτή η θεωρία είναι ανυπόστατη, δήλωσε ο Καναδός επικεφαλής μιας ομάδας ερευνητών των «εμβολίων» κατά του καρκίνου την περασμένη εβδομάδα.

Ο Byram Bridle, ιολόγος, ανοσολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του «Guelph» του Οντάριο, δήλωσε:

«Κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Πιστεύαμε ότι η πρωτεΐνη spike ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο-στόχος. Ποτέ δεν ξέραμε ότι η ίδια η πρωτεΐνη της ακίδας ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη, μια τοξίνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε κατά λάθος με μια τοξίνη».

Ο καθηγητής Byram Bridle, που έλαβε επιχορήγηση 230.000 δολαρίων από την κυβέρνηση του Καναδά πέρυσι για έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων COVID, είπε ότι ο ίδιος και μια ομάδα διεθνών επιστημόνων υπέβαλαν αίτημα στην ρυθμιστική υπηρεσία της Ιαπωνίας (αντίστοιχη της αμερικανικής FDA και της ευρωπαϊκής ΕΜΑ) για να αποκτήσουν πρόσβαση στη «μελέτη βιοκατανομής» της «Pfizer».

 Οι μελέτες βιοκατανομής χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν πού μεταφέρεται μια ένωση αφού ενεθεί στο σώμα και σε ποιους ιστούς ή όργανα συσσωρεύεται.

Στις 28 Μαΐου 2021, ο καθηγητής Bridle σε συνέντευξή του στην Alex Pierson (στην εκπομπή On Point) αποκάλυψε για πρώτη φορά τα δεδομένα.

«Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να δουν πού πηγαίνουν αυτά τα εμβόλια RNA [mRNA] μετά τον εμβολιασμό. Είναι μια ασφαλής η υπόθεση ότι παραμένει στον μυ του ώμου; Η σύντομη απάντηση είναι: απολύτως όχι. Είναι πολύ ανησυχητικό».




«Ο ιός Sars-CoV-2 έχει μια ακίδα πρωτεΐνης στην επιφάνειά του. Αυτή η ακίδα πρωτεΐνης είναι που του επιτρέπει να μολύνει το σώμα μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε την πρωτεΐνη της ακίδας στα εμβόλια μας. 

Τα εμβόλια που χρησιμοποιούμε προκαλούν τα κύτταρα στο σώμα μας να παράγουν αυτή την πρωτεΐνη. Θεωρητικά, εάν μπορούμε να προκαλέσουμε ανοσοαπόκριση ενάντια σε αυτήν την πρωτεΐνη, θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε αυτόν τον ιό να μολύνει το σώμα. Αυτή είναι η θεωρία πίσω από το εμβόλιο.

 Ωστόσο, κατά τη μελέτη των σοβαρών καρδιακών προβλημάτων «COVID-19» […] προέκυψε ότι όλα τα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, αιμορραγία και πήξη, συνδέονται με την «COVID-19».


Κάνοντας αυτή την έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας από μόνη της είναι σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνη για τις βλάβες του καρδιαγγειακού συστήματος, εάν μπει στην κυκλοφορία του αίματος».

«Όταν η καθαρισμένη πρωτεΐνη της ακίδας εγχέεται στο αίμα των πειραματόζωων, αυτά παρουσιάζουν βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και η πρωτεΐνη μπορεί να διασχίσει τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό [που προστατεύει τον εγκέφαλο] και να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο», εξήγησε ο Bridle.

Η μελέτη βιοκατανομής που έγινε από τον καθηγητή Bridle δείχνει ότι η πρωτεΐνη των ακίδων της «COVID» εισέρχεται στο αίμα όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς όπως ο σπλήνας, ο μυελός των οστών, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες.




«Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη της ακίδας είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν εισαχθεί στην κυκλοφορία. Ένας μεγάλος αριθμός μελετών έχουν δείξει τις πιο σοβαρές επιδράσεις του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί την COVID (όπως η πήξη του αίματος και η αιμορραγία) προκαλούνται από την πρωτεΐνη της ακίδας του ίδιου του ιού».

Μια πρόσφατη μελέτη σε Clinical Infectious Diseases (20 Μαΐου 2021) με επικεφαλής ερευνητές στο Brigham and Women's Hospital και στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ μέτρησε διαμήκη δείγματα πλάσματος που συλλέχθηκαν από 13 παραλήπτες του εμβολίου Moderna 1 και 29 ημέρες μετά την πρώτη δόση και 1-28 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση. Από αυτά τα άτομα, τα 11 είχαν ανιχνεύσιμα επίπεδα πρωτεΐνης SARS-CoV-2 στο πλάσμα του αίματος ήδη μία ημέρα μετά την πρώτη δόση εμβολίου , συμπεριλαμβανομένων τριών που είχαν ανιχνεύσιμα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδων. Εντοπίστηκε επίσης μια πρωτεΐνη «υπομονάδας» που ονομάζεται S1, μέρος της πρωτεΐνης spike».

«Η ακίδα της πρωτεΐνης ανιχνεύθηκε κατά μέσο όρο 15 ημέρες μετά την πρώτη ένεση και ένας ασθενής είχε ανιχνεύσιμη πρωτεΐνη ακίδας την 29η ημέρα (μία ημέρα μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου) η οποία εξαφανίστηκε δύο ημέρες αργότερα. 

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η παραγωγή αντιγόνου S1 μετά τον αρχικό εμβολιασμό μπορεί να ανιχνευθεί την πρώτη ημέρα και μακριά ​​από το σημείο της ένεσης και τους σχετικούς περιφερειακούς λεμφαδένες. Υποθέτοντας ότι ο μέσος όγκος αίματος ενός ενήλικα είναι περίπου 5 λίτρα, αυτό αντιστοιχεί σε επίπεδα αιχμής κατά προσέγγιση σε 0,3 μικρογραμμάρια του αντιγόνου που κυκλοφορεί ελεύθερα εξαιτίας ενός εμβολίου που σχεδιάστηκε μόνο για να εκφράζει ένα αντιγόνο προσκολλημένο στην μεμβράνη.




Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Nature Neuroscience, τα πειραματόζωα στα οποία εγχύθηκε καθαρισμένη ακίδα πρωτεΐνη στην κυκλοφορία του αίματος τους, ανέπτυξαν καρδιαγγειακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη της ακίδας διέσχισε επίσης τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό και προκάλεσε βλάβη στον εγκέφαλο. Ήταν ένα σοβαρό λάθος να πιστέψουμε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας δεν θα διαφύγει στην κυκλοφορία του αίματος», λέει ο Dr. Bridle:

«Τώρα, έχουμε ξεκάθαρα στοιχεία ότι τα εμβόλια που κάνουν τα κύτταρα στους δελτοειδείς μύες μας να κατασκευάζουν αυτή την πρωτεΐνη και ότι το ίδιο το εμβόλιο - καθώς και η πρωτεΐνη - μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος. Η επιστημονική κοινότητα ανακάλυψε ότι η πρωτεΐνη της ακίδας από μόνη της, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για τις βλάβες του καρδιαγγειακού συστήματος, όταν εισάγεται στην κυκλοφορία του αίματος».

«Μόλις εισαχθεί στην κυκλοφορία του αίματος, η πρωτεΐνη της ακίδας μπορεί να προσκολληθεί σε συγκεκριμένους υποδοχείς ACE2 που βρίσκονται στα αιμοπετάλια και στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. 

Όταν γίνει αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα δύο πράγματα: Μπορεί είτε να προκαλέσει συσσώρευση αιμοπεταλίων, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πήξη (γι 'αυτό έχουμε δει διαταραχές πήξης που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια), είτε μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία. Τόσο η πήξη όσο και η αιμορραγία σχετίζονται με θρομβωτική θρομβοπενία που προκαλείται από εμβόλια (VITT).

Η ακίδα που εισάγεται στην κυκλοφορία του αίματος θα μπορούσε να εξηγήσει τα καρδιακά προβλήματα που αναφέρθηκαν προσφάτως σε εμβολιασμένους εφήβους».

Η Stephanie Seneff, ανώτερη ερευνήτρια στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, δήλωσε ότι:

«Eίναι πλέον σαφές ότι το περιεχόμενο των εμβολίων μεταφέρεται στον σπλήνα και στους αδένες, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών και των επινεφριδίων, στη συνέχεια εισάγεται στην κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί συστημικές βλάβες. Οι υποδοχείς ACE2 βρίσκονται συνήθως στην καρδιά και στον εγκέφαλο. Και έτσι η πρωτεΐνη της αιχμής προκαλεί καρδιαγγειακά και γνωσιακά προβλήματα».




Στις 8 Δεκεμβρίου 2020 (δηλαδή 4 ημέρες πριν από την αμφιλεγόμενη χορήγηση πειραματικής άδειας για χρήση «έκτακτης ανάγκης» - EUA – στο πρώτο «εμβόλιο» mRNA, της Pfizer, από την FDA), o Dr. J. Patrick Whelan, παιδιατρικός ρευματολόγος, προειδοποίησε την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ότι τα εμβόλια mRNA μπορούσαν να προκαλέσουν μικροαγγειακές βλάβες στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά με τρόπους που δεν αξιολογούνται στις δοκιμές ασφαλείας τους.

Παρόλο που η προειδοποίησή του δημοσιοποιήθηκε από Τμήμα Ανοσολογίας, Αλλεργίας και Ρευματολογίας της Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής David Geffen του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια – UCLA, η Συμβουλευτική Επιτροπή των (κατά πλειοψηφία διεφθαρμένων) Εμπειρογνωμόνων στις 12 Δεκεμβρίου 2020 πρότεινε την χορήγηση στην Pfizer της εν λόγω άδειας για πειραματική «χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) ή «υπό όρους» κατά την ευρωπαϊκή ορολογία, ανοίγοντας του κουτί της Πανδώρας» .

Ο Dr. Dr. J. Patrick Whelan προσπάθησε να ειδοποιήσει την FDA σχετικά με τη δυνατότητα εμβολίων (που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ανοσία στην πρωτεΐνη spike SARS-CoV-2) να προκαλέσουν βλάβες. Ο Whelan ανησυχούσε ότι η τεχνολογία εμβολίου mRNA που χρησιμοποίησαν οι Pfizer και Moderna «έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει μικροαγγειακές βλάβες (φλεγμονές και μικρούς θρόμβους αίματος / μικροθρομβώσεις) στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τους νεφρούς με τρόπους που δεν αξιολογήθηκαν στις δοκιμές ασφαλείας».

►ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Κλεάνθης Γρίβας

1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΝΑΖΙΣΜΟ


Όπως γράφει η Hannah Arendt στο κορυφαίος έργο της «Οι Απαρχές του Ολοκληρωτισμού» (τόμος τρίτος: Ολοκληρωτισμός. μτφρ. Βασίλης Τομανάς, εκδ. Νησίδες). Με τις εντός αγκυλών και με μπλε επισήμανση παραγράφους, επιχειρείται από το γράφοντα μια «επικαιροποίηση» των παρατηρήσεων της Hannah Arendt:

«Σε περίπτωση νίκης, οι Ναζί σκόπευαν να επεκτείνουν την πολιτική της εξολόθρευσης και στους Γερμανούς που ήταν «φυλετικά ακατάλληλοι»... Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο Χίτλερ μελετούσε την θέσπιση ενός Νόμου περί Εθνικής Υγείας».

[Στην εποχή μας, οι «ιδιοκτήτες του πλανήτη» επιχειρούν να κάνουν το ίδιο σε πολύ μεγαλύτερη κλίματα, μέσω ενός «Παγκόσμιου Προγράμματος Εμβολιασμών» που επιβάλλει την υποχρεωτική εμβολιαστική γενετική μετάλλαξη σε ολόκληρο τον πληθυσμό του κόσμου].

«Ύστερα από την εξέταση όλου του πληθυσμού με ακτίνες Χ, ο Φύρερ θα είχε ένα κατάλογο των αρρώστων, και ιδιαίτερα εκείνων που έπασχαν από πνευμονικά και καρδιακά νοσήματα. Με βάση το νέο Νόμο περί Εθνικής Υγείας, οι οικογένειες αυτών των ατόμων δεν θα μπορούσαν να συμβιώνουν με τον υπόλοιπο πληθυσμό και δεν θα τους επιτρέπονταν πια να τεκνοποιούν».

[Στην εποχή μας, όσοι αρνούνται τον καταναγκαστικά επιβαλλόμενο εμβολιασμό, θα στιγματίζονται ως απειλή για την κοινότητα και (μεταξύ των άλλων οι ίδιοι θα στερούνται του δικαιώματός τους στην εργασία και τα παιδιά τους δεν θα έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση - η οποία, σημειωτέον, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη ως υποχρεωτική].

«Το τι θα γινόταν μ' αυτές τις οικογένειες επρόκειτο να διακανονιστεί με νεότερες διαταγές του Φύρερ».

[Στην εποχή μας, αυτό διακανονίζεται με τις διαρκώς ανανεούμενες και αντιφάσκουσες διαταγές του φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ, με το οποίο διαπλέκεται η άψυχη «τεχνο-επιστήμη» και τα όργανά της (οι επίσης άψυχοι «τεχνο-επιστήμονες»), ένα μεγάλο μέρος της «ιατρικής κοινότητας» και το σύνολο των συστημικών «μέσων μαζικής εξαπάτησης και αποβλάκωσης»].

«Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να μαντέψει κανείς τι θα ήταν αυτές οι νεότερες διαταγές».

[Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να μαντέψει κανείς τί θα είναι αυτές οι -διαρκώς πολλαπλασιαζόμενες- «οδηγίες-διαταγές». Η εν εξελίξει επιδημία των ασθενειών και των θανάτων που προκαλούνται από την εφαρμογή των εμβολίων - Frankenstein αποτελεί την πλέον προφανή απόδειξη της βασικής επιδίωξης του φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ να μετατραπούν οι υγιείς σε ισοβίως ασθενείς, με τη συνεργασία της «καταναγκαστικής ιατρικής, ενός μεγάλου μέρους του «πολιτικού κόσμου», της «ιατρικής κοινότητας» και των «μέσων μαζικής αποβλάκωσης»].

• Στη ναζιστική Γερμανία, αυτό που συνέβη στους Εβραίους, τους Ρομά, τους «ψυχασθενείς», τους ανάπηρους και τους περιθωριακούς (με την εφαρμογή του αποκρουστικού Σχεδίου Τ4 που «έλυσε» το «πρόβλημα» των «ζωών που δεν άξιζαν να βιωθούν», με τη συστηματική δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών και ενηλίκων από χιλιάδες, ενθουσιωδώς συμμετέχοντες, «γιατρούς» (ανάμεσα τους και ο εγκληματίας Dr. Asperger), προμήνυε αυτό που επρόκειτο να συμβεί στις άλλες μειονότητες και, κυρίως, στους Εβραίους, στον «έβδομο κύκλο» της ναζιστικής κόλασης των στρατοπέδων μαζικής εξόντωσης, με πλέον εμβληματικό ανάμεσα τους το Αουσβιτς-Μπιρκενάου, αιώνιο σύμβολο της αγριότητας και της αχρειότητας του ανθρώπινου κτήνους. Μια αποτρόπαια μαζική δολοφονία που διαπράχθηκε με την ηθική και φυσική αυτουργία της αλαζονικής, διεφθαρμένης και εγκληματικής ιατρικής συντεχνίας που είχε προσχωρήσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου (κατά 97%) στο ναζιστικό κόμμα και με την ανοχή μιας κοινωνίας που «δεν γνώριζε τίποτα» γιατί δεν ήθελε να γνωρίζει.




• Στην εποχή μας, με τον ίδιο τρόπο, αυτό που συμβαίνει με την άσκηση της «καταναγκαστικής ιατρικής» -τόσο από τα κάθε είδους αυταρχικά καθεστώτα όσο και τις φιλελεύθερες ολιγαρχίες- ενάντια στους λιμοκτονούντες πληθυσμούς του Τέταρτου Κόσμου, προμηνύει αυτό που θα συμβεί σε όλη την έκταση του πλανήτη:

Αντί να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση της μόλυνσης των βασικών πηγών της ζωής (αέρας, νερό, τροφή), την κλιματική κατάρρευση και την δραστική αύξηση των διαφόρων ασθενειών, των λοιμωδών νόσων, των καρκινογενέσεων και των τερατογενέσεων, εξαιτίας της συνεχούς αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος των πληθυσμών, από τον συνεχή βομβαρδισμό τους με τοξικές ουσίες που δηλητηριάζουν συστηματικά τον αέρα, το νερό και την τροφή.

Οι παράφρονες που κυβερνούν τον κόσμο επιδιώκουν να «αντιμετωπίσουν» αυτά τα προβλήματα με την πείνα, τους λιμούς, τις αρρώστιες και τους θανάτους που προκαλούνται σκοπίμως, και να «λύσουν» το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού» με την εφαρμογή μιας σύγχρονης εκδοχής της ναζιστικής επιχείρησης για την εξάλειψη των «ζωών που δεν αξίζει να βιωθούν», (αλλά, σε πολύ μεγαλύτερη έκδοση) με εργαλεία, μεταξύ άλλων, την «καταναγκαστική ιατρική» και το φαρμακοβιομηχανικό Καρτέλ, και, συγχρόνως, προσπορίζονται απ’ αυτές τις μαζικές ανθρωποθυσιαστικές δραστηριότητές τους ασύλληπτα κέρδη, τόσο από την πώληση των τοξικών προϊόντων τους που προκαλούν βλάβες όσο και από την, εν συνεχεία, πώληση των, επίσης τοξικών, προϊόντων τους για τη δήθεν «επανόρθωση» των βλαβών.

Κι όλα αυτά στο όνομα μιας άθλιας δήθεν «επιστήμης» και μιας αθλιότερης δήθεν «φιλανθρωπίας», που είναι βουτηγμένες στο αίμα των εκατομμυρίων θυμάτων τους..

Έτσι, δικαιώνεται ο ποιητής που με φωνή βοώντος εν τη ερήμω, προέτρεπε, εδώ και πάνω από μισό αιώνα: «Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας θα έχει πολλή ξηρασία» (Μιχάλης Κατσαρός).

2. ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ


Πριν από μισό περίπου αιώνα (το 1976), ο Ivan Illich προειδοποιούσε ότι:



«Ένα διευρυνόμενο ιατρικό δίκτυο ιατρικοποιεί την ίδια τη ζωή, υπονομεύοντας την ανθρώπινη ικανότητα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του πόνου και του θανάτου και κάνοντας πάρα πολλούς ασθενείς ανθρώπους σε ασθενείς».

Επέκρινε «ένα ιατρικό σύστημα που διεκδικεί την εξουσία πάνω σε ανθρώπους που δεν είναι ακόμα άρρωστοι, σε ανθρώπους που δεν μπορούν εύλογα να αναμένουν να γίνουν καλά και σε εκείνους για τους οποίους οι γιατροί δεν έχουν πιο αποτελεσματική θεραπεία από αυτό που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι θείοι ή θείες τους». Και,

Κατήγγελλε ότι «το Ιατρικό κατεστημένο έχει γίνει σημαντικότατη απειλή για την υγείας. Το ιατρικό επάγγελμα εξουσιάζει την ιατρική. Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό και έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας».

(Ivan Illich: Medical Nemesis (1976) – Ιατρική Νέμεση (Εκδοτική Ομάδα, Θεσ/νίκη, 1986)

Η εφιαλτική διείσδυση του βουλιμικού και αδίστακτου φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης γίνεται φανερή εάν ληφθεί υπόψη ότι ασκεί έναν ασφυκτικό έλεγχο στα σημαντικότερα όργανα που διαμορφώνουν τις πολιτικές υγείας (αρρώστιας), μέσω της εξαγοράς των διεφθαρμένων αξιωματούχων τους. Σ’ αυτά τα όργανα, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

* Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (συντεχνιακό όργανο των παιδιάτρων),

* Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI, Ηνωμένο Βασίλειο),

* Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

* Παγκόσμια Συμβουλευτική Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων του ΠΟΥ (GACVS)

* Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), ΗΠΑ

* Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ΗΠΑ

* Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (CDC) ΗΠΑ

* Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), Ε.Ε.

* Ευρωπαϊκό Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (ECDPC), Ε.Ε.

* Brighton Collaboration & the Brighton Collaboration Foundation

* Cochrane Collaboration

* Ινστιτούτο Ιατρικής (IOM) της Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ

* Συμβούλιο Διεθνών Οργανισμών Ιατρικών Επιστημών (CIOMS),

* Ίδρυμα Bill & Melinda Gates

* Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση (GAVI ) που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

* Παγκόσμια Τράπεζα.

* Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός (ιδρυτής και μόνιμος πρόεδρος της κλίκας του Νταβός, είναι ο διαβόητος Klaus Schwab, συγγραφέας του The Great Reset), κ.α.




Όλα αυτά τα ιδρύματα και οργανισμοί εμπλέκονται «de facto» στην προώθηση των άκρως κερδοσκοπικών πολιτικών εμβολιασμού. Μέσω αυτού του «έγκυρου» δικτύου, η βιομηχανία των εμβολίων γενικά και, η βιομηχανία των «εμβολίων» «Frankenstein» ειδικά, απέκτησε τον παγκόσμιο έλεγχο των αξιολογήσεων της ασφάλειας των εμβολίων. 

Έτσι, καθιερώθηκε ένα ενιαίο πρότυπο χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αποκλείεται η «αιτιώδης σχέση» μεταξύ των «εμβολίων» και των σοβαρών παρενεργειών και των θανάτων που προκαλούν.

Επιπλέον, διάφορες θεσμικές και άμεσα οικονομικές συνεργασίες (όπως αυτές του British Medical Journal με τη Merck και τη GlaxoSmithKline και αντίστοιχες του Lancet), συνεπάγονται αναγκαία την ύπαρξη «συγκρούσεων συμφερόντων» οι οποίες παραβιάζουν βάναυσα τις θεμελιώδεις ηθικές και επιστημονικές απαιτήσεις - δηλαδή, την απαίτηση για διαφάνεια, πλήρη αποκάλυψη των ευρημάτων, και ερευνητικά δεδομένα διαθέσιμα για ανεξάρτητες επιστημονικές αξιολογήσεις.

Ο συνδυασμός των εταιρικών και ακαδημαϊκών οικονομικών συμφερόντων οδηγεί πάντα στη διαφθορά της επιστήμης.

Είναι τραγικό να διαπιστώνει κανείς ότι τίποτε απ’ αυτά δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν χωρίς την εκτεταμένη εξαγορά συνειδήσεων από το χώρο των βουλιμικών πολιτικών, κυβερνητικών και κομματικών «αξιωματούχων», που «εκλέγονται» από μας τους ίδιους, τα παρόντα και εν δυνάμει θύματα του παγκόσμιου υγειονομικού πραξικοπήματος που επιβλήθηκε ερήμην και εναντίον μας.

Το «διατελώ εν πλήρη συγχύσει αθώος…» (Μιχάλης Κατσαρός), χρειάζεται μάλλον να επαναδιατυπωθεί: «Διατελούμε μόνο εν συγχύσει» αλλά «καθόλου αθώοι».

Κλεάνθης Γρίβας

Ποιος είναι ο Κλεάνθης Γρίβας




Ο Κλεάνθης Γρίβας (1944) είναι ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει σπουδάσει ιατρική και κοινωνιολογία, ενώ είναι τακτικός συνεργάτης πολλών περιοδικών και εφημερίδων· ανάμεσα τους της "Θεσσαλονίκης" (από το 1963) και της Ελευθεροτυπίας.

Επίσης είναι ο συντάκτης της «Έκθεσης για τα Ναρκωτικά» της Ειδικής Επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (1986).

Βιογραφία

Γεννήθηκε το 1944 σε ένα στρατόπεδο ανταρτών του ΕΛΑΣ κάπου κοντά στην Καρδίτσα, όπου ο πατέρας του ήταν ο γιατρός του στρατοπέδου και από τους πιο γνωστούς γιατρούς του «βουνού» και η μητέρα του ήταν η βοηθός του.

Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη Θεσσαλονίκη και το 1963 είχε περάσει στην Ιατρική στη Θεσσαλονίκη, όπου γνώρισε την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, τη γυναίκα του, με την οποία τον συνδέουν 5 και πλέον δεκαετίες κοινών αγώνων, ένας φλογερός έρωτας και η κόρη τους, επίσης γιατρός, η Μαρία-Μυρτώ.

Σε ηλικία 3 ετών επισκέφτηκε με τη μητέρα του και τον αδερφό του τον πατέρα του στη φυλακή λίγο πριν τον εκτελέσουν.

Ο Δημοσθένης Γρίβας (γιατρός-με δύο ειδικότητες) συνελήφθη ως γιατρός του Δημοκρατικού Στρατού μαζί με τραυματίες μαχητές και εκτελέστηκε στις 20 Ιουνίου του 1947 με απόφαση του Στρατοδικείου, επειδή δεν υπέγραψε «δήλωση μετανοίας» και δεν αποκήρυξε τις ιδέες του, περνώντας τον από μια δίκη χωρίς μάρτυρες κατηγορίας.

Οι μοναδικοί μάρτυρες υπεράσπισής του ήταν ο αδερφός του, ο Δήμαρχος της πόλης, ένας Μητροπολίτης και ένας ακόμη, του οποίου τα στοιχεία είναι άγνωστα λόγω του ότι δεν δόθηκαν ποτέ τα πρακτικά της δίκης, οι οποίοι μετά τη δίκη εξορίστηκαν για 2 χρόνια στην Ικαρία.

Ενασχόληση με την πολιτική

Στις τελευταίες τάξεις του Γυμνασίου οργανώθηκε στην Σοσιαλιστική Ένωση του Αλέξανδρου Σβώλου.

Το 1999 υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών βραχύβιου πολιτικού σχηματισμού με την ονομασία Ρ.Α.Κ. (Ριζοσπαστική Αντιαπαγορευτική Κίνηση), με τον οποίο συμμετείχε στις Ευρωεκλογές του 1999 (21.274 ψήφοι, 0,33%).

Τα χρόνια της Χούντας

Όταν έγινε η δικτατορία βασανίστηκε στο κτήριο της οδού «Μπουμπουλίνας». Το 1968 βγήκε από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους. Παρόλα αυτά, κατάφερε να δραπετεύσει, μαζί με τη γυναίκα του, στη Σουηδία όπου συμμετείχαν ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα.

Όταν με τη μεταπολίτευση γύρισε στην Ελλάδα πήρε την ειδικότητα του Νευρολόγου-Ψυχίατρου και ασχολήθηκε συστηματικά με την εξάρτηση από τις τοξικές ουσίες, τη βία της εξουσίας και την τρομοκρατία.

Οι θέσεις του για τα ναρκωτικά

Έχει γράψει 20 βιβλία και είναι υπέρμαχος της αντιαπαγόρευσης. Προτείνει την αποποινικοποίηση της χρήσης και καλλιέργειας της ινδικής κάνναβης, διότι, κατά τη γνώμη του, δεν προκαλεί καμία εξάρτηση.

Είναι υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης και της ηρωίνης και προτείνει τη χορήγηση μεθαδόνης και άλλων ουσιών στους χρήστες, μέσα από υγειονομικούς μηχανισμούς, ώστε να «χτυπηθεί» η μαύρη αγορά των ναρκωτικών.

Στα κείμενά του, στηλιτεύει τη βία της εξουσίας και την καταστολή, και αμφισβητεί ακόμα και την επιστήμη του, την Ψυχιατρική. Κατά τις απόψεις του, τις οποίες εκφράζει μέσα από βιβλία, συνεντεύξεις και άρθρα του στον Τύπο, η ποινικοποίηση των ναρκωτικών έγινε για λόγους ελέγχου του πληθυσμού από την άρχουσα τάξη, ενώ η υπάρχουσα αντιναρκωτική νομοθεσία και καταστολή της χρήσης ουσιών συντελούν στη συντήρηση του κερδοφόρου διεθνούς λαθρεμπορίου τους.

Οι θέσεις του για την Τρομοκρατία

Έχει υποστηρίξει ότι η τρομοκρατία (ειδικά για την περίπτωση της 17 Νοέμβρη) είναι «κατασκευασμένη» από μυστικές κρατικές και παρακρατικές υπηρεσίες οι οποίες προβαίνουν σε προβοκάτσιες με στόχο τη θέσπιση αυστηρών αντιτρομοκρατικών νόμων.

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις για τον Γρίβα είναι αυτονομημένες εγκληματικές ομάδες οι οποίες καθοδηγούνται, άμεσα ή έμμεσα, από υπηρεσίες πληροφοριών και κρατικής ασφάλειας της Δύσης.

Για την υποστήριξη των λεγομένων του επικαλείται την αντικομμουνιστική επιχείρηση του ΝΑΤΟ «Κόκκινη Προβιά» επί Ψυχρού Πολέμου.




Οι επικριτές του τον κατηγορούν για αστήρικτη συνωμοσιολογία και προπαγάνδα υπέρ της χρήσης ναρκωτικών.

Συγγραφικό έργο

• Ελλάδα 1940-1974 (Αθήνα, «Διάλογος», 1974)

• Η Ελλάδα στον 20ό Αιώνα (Θεσσαλονίκη, 1981)

• Αποδιοπομπαίος Τράγος: Ψυχική «Αρρώστια» και Τοξικομανία (Αθήνα, Μαλλιάρης, 1983)

• Δημόσια Υγεία ή η κακοποίηση της Κοινωνικοποίησης (Αθήνα, «Στοχαστής», 1984)

• Ψυχιατρικός Ολοκληρωτισμός: Οι Ιστορικές και Κοινωνικές Παράμετροι της Ψυχιατρικής (διδακτορική διατριβή, Θεσσαλονίκη, «Ιανός», 1985)

• Η Εξουσία της Βίας: Το Αδιέξοδο της Ανάπτυξης, Τρομοκρατία, Βία, Ναρκωτικά, Αυτοκτονία, Βιασμός, Ψυχιατρικός Ολοκληρωτισμός (Θεσσαλονίκη, «Ιανός», 1987)

• Αντιπολιτευτική Ψυχιατρική: Μπροστά στο Αυταρχικό Θεραπευτικό Κράτος (Θεσσαλονίκη, «Ιανός», 1989)

• Παπανδρεϊσμός (Θεσσαλονίκη, «Εκδοτική», 1989)

• Ναρκωτικά και Εξουσία (Θεσσαλονίκη, «Εκδοτική», 1990)

• Ναρκωτικά: Το Τίμημα της Καταστολής (Θεσσαλονίκη, «Εκδοτική», 1991)

• Κάνναβη: Μαριχουάνα, Χασίς (Αθήνα, «Νέα Σύνορα», 1993)

• Οπιούχα: Μορφίνη, Ηρωίνη, Μεθαδόνη (Αθήνα, «Νέα Σύνορα», 1995)

• Τρομοκρατία - Ένα προνομιούχο μέσο άσκησης πολιτικής. Το ΝΑΤΟ και η επιχείρηση Gladio (Αθήνα, «Παπαζήσης», 2001)

• Οπιούχα: εξάρτηση και απεξάρτηση (Θεσσαλονίκη, «Ιανός», 2002)

• Αντιφάκελος 17Ν - Η τρομοκρατία στην Ελλάδα - Κριτική στους Α. Παπαχελά και Τ. Τέλλογλου (Αθήνα, «Κάκτος», 2003)

• Αντίσταση στην εποχή του τίποτα - Παρεμβάσεις σε θέματα αιχμής (Θεσσαλονίκη, «Ιανός», 2004)

• Πλανητική κυριαρχία και ναρκωτικά (Θεσσαλονίκη, «Ιανός», 2006)

• Φρόυντ και Φροϊδισμός (Θεσσαλονίκη, «Εκδοτική», 2007)

• Απεργάζονται Εμφύλιο Χαμηλής Εντασης («Το ΧΩΝΙ», 2014)

• Κάνναβη - Μαριχουάνα - Χασίς (Θεσσαλονίκη, «Ιανός», 2017)

ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ




►Αδίκως περιμένουμε τον «Γκοντό» (του Σάμουελ Μπέκετ)’ δεν θα έρθει.


►Αντ’ αυτού θα μας επισκεφτεί ο «Frankenstein» (της Μέρι Σέλεϊ).

Ο Μαρκ Τουαίν έγραφε το 1879: «O Όμηρος στη δεύτερη ωδή της Ιλιάδας λέει με άμετρο ενθουσιασμό: Χάρισέ μου αυνανισμό ή δώσε μου το θάνατο...». (Σκέψεις για την Επιστήμη του Αυνανισμού, Περίπλους, Αθήνα, 1998),

Εκατον σαράντα χρόνια αργότερα, οι θλιβεροί κλόουν (που ανέλαβαν επ’ αμοιβή το «θεάρεστο» έργο να μας τρομοκρατήσουν, βομβαρδίζοντας μας καθημερινά από τα τηλεοπτικά, διαδικτυακά και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης), επιμένουν ξεδιάντροπα να μετασχηματίζουν αυτή την «ειδική» ατομική απόλαυσή τους σε δημόσιο πρόβλημα, στερώντας την κοινωνία από το οξυγόνο της ελευθερίας...

Κλεάνθης Γρίβας

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN



Ως γνωστόν, όλα τα εν χρήσει συμβατικά εμβόλια:

• Περιέχουν μικροοργανισμούς (κυρίως, ιούς), είτε εξασθενημένους είτε απονεκρωμένους.

• Χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των ιών που περιέχουν. Και

• Απαιτούν 8 ως 10 ΧΡΟΝΙΑ για την παρασκευή τους.

Αντιθέτως, τα «εμβόλια»-Φρανκεστάιν που παρασκευάζονται από τους άπληστους για αναγνώριση, ισχύ και χρήμα, μανιακούς της γενετικής κοπτο-ραπτικής, δεν είναι εμβόλια. Αποκαλούνται έτσι, απλώς για να διασκεδαστεί ο βάσιμος τρόμος που τα συνοδεύει:

• Δεν περιέχουν ιούς. Περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό (συνθετικό DNA ή αγγελιοφόρο mRNA), με εξαίρεση το πρώτο ρωσικό που ανακοινώθηκε, που περιέχει ιό.

• Δεν χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι καθορισμένων ιών (δεν περιέχουν τέτοιους). Και,

•Απαιτούν 8 ως 10 ΜΗΝΕΣ για την παρασκευή τους.

Τα μέλη της μαφίας της «Big Pharma» έβαλαν στόχο να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό εντός 8 έως 12 μηνών. Αυτό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ εάν ληφθεί υπόψη ότι τα συμβατικά εμβόλια χρειάζονται 4 έως 34 χρόνια για να αναπτυχθούν (από τη σύλληψη μέχρι την έγκρισή τους). Και για ορισμένα, όπως αυτό για το εμβόλιο HIV/AIDS V η έρευνα συνεχίζεται επί 36 χρόνια τώρα.

Χρόνος που χρειάστηκε για την ανάπτυξη άλλων εμβολίων


Ευλογιά

34 χρόνια

1954-1988


HPV

15 χρόνια

1991-2006


Ιλαρά

9 χρόνια

1954-1963


Polio

7 χρόνια

1948-1955


Παρωτίτιδα

4 χρόνια

1963-1967


Μέσος χρόνος

10.7 ΧΡΟΝΙΑ




ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ/Covid-19

8-12 ΜΗΝΕΣ

2020


Τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό παρασκευάζονται με απαράδεκτες fast-track διαδικασίες, κυρίως επειδή οι κυβερνήσεις ανέλαβαν τόσο το οικονομικό κόστος της ανάπτυξής τους όσο και το κόστος της αποζημίωσης των ατόμων που θα υποστούν βλάβες από τις παρενέργειές τους.




Μέσω της Επιχείρησης Warp Speed, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ενισχύσει τη Μαφία της Big Pharma με περίπου 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια (των φορολογούμενων) και ανάλογα ποσά έχει προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη και να ξεκινήσει η παρασκευή των «εμβολίων»-Frankenstein πριν ολοκληρωθούν οι μελέτες για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και, κυρίως για τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες σοβαρές παρενέργειές τους που είναι αντικειμενικά αδύνατο να προσδιοριστούν γιατί η διαπίστωσή τους απαιτεί εξαιρετικά μακροχρόνιο έλεγχο των εμβολίων


Το γενετικό υλικό κάθε οργανισμού–δηλαδή, ο κώδικας της ζωής– αποτελείται από το DNA και το RNA. Στο DNA είναι αποθηκευμένες όλες οι γενετικές πληροφορίες που καθορίζουν την ύπαρξή μας. Ο ρόλος του RNA είναι να μεταφέρει οδηγίες από το DNA στις πρωτεΐνες και αντιστρόφως (για αυτό και ονομάζεται αγγελιοφόρο RNA ή mRNA), επηρεάζοντας έτσι και τις πρωτεΐνες και το DNA.




Έχοντας υπόψη έναν κλασικό ορισμό, σύμφωνα με τον οποίο «η ζωή είναι ένας ορισμένος τρόπος ύπαρξης των πρωτεϊνών», δεν μπορούμε ούτε να διανοηθούμε καν τον εφιάλτη στον οποίο θα εισαχθεί το ανθρώπινο είδος, όταν οι πολιτικοί και «επιστημονικοί» χιτλερίσκοι του 21ου αιώνα, θα εγχύσουν στον οργανισμό του ανθρώπου συνθετικό mRNA, για το οποίο είναι αντικειμενικά αδύνατο να γνωρίζει κανείς τί πληροφορίες θα μεταφέρει στην αμφίδρομη διαδρομή του.


Σ’ αυτή την κούρσα για την πρωτιά και το κέρδος, οι ανενδοίαστοι εγκληματίες της κρατικής εξουσίας και των ιδιωτικών κερδοσκοπικών εταιρειών που συγκροτούν την μαφία της «Big Pharma», πέτυχαν:


=

1) Τη χρηματοδότηση της παρασκευής των «εμβολίων»-Frankenstein της Big Pharma με δημόσιο χρήμα. Έτσι, όλο το κόστος της παρασκευής τους καταβάλλεται από τους φορολογούμενους και όλα τα κέρδη από την καταναγκαστική κατανάλωσή τους εισπράττονται από τη μαφία της Big Pharma, μέσω μιας απατεωνίστικης ρύθμισης που ονομάζεται «συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».


2) Την πρωτοφανή συμπίεση του χρόνου παρασκευής των δήθεν «εμβολίων» τους, ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 8 ΕΩΣ 10 ΜΗΝΕΣ, με την κατάργηση όλων των ενδιάμεσων σταδίων του ελέγχου τόσο της «αποτελεσματικότητας» (δηλαδή εάν παράγουν ή όχι τα εικαζόμενα αντισώματα για τον στοχευόμενο ιό), όσο και της «ασφάλειάς» τους (δηλαδή εάν δεν προκαλούν σοβαρότατες μη-αντιστρεπτές ή θανατηφόρες παρενέργειες).

3) Την επέκταση της πλήρους νομικής ασυλίας (αστικής και ποινικής) και στα εμβόλια-Frankenstein για όποιες βλάβες προκαλέσουν πριν ακόμη κυκλοφορήσουν, ασυλίας που είχαν εξασφαλίσει το 1986 με τον Εθνικό Νόμο για Πρόκληση Βλαβών από Παιδικά Εμβόλια (National Childhood Vaccine Injury Act, Public Law 99-660, 1986). Μόνο που τώρα, η ασυλία δεν αφορά μόνο τις βλάβες που προκαλούνται στα παιδιά, αλλά και τις βλάβες που θα προκαλούνται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τα «εμβόλια»-Frankenstein (με DNA και mRNA) για την COVID-19 είναι η αιχμή του δόρατος για την είσοδο σε μια «νέα εποχή» γενετικά τροποποιημένων «εμβολίων» υψηλού κινδύνου και σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των Γενετικά Μεταλλαγμένων Τροφίμων στην κόλαση των Γενετικά Μεταλλαγμένων Ανθρώπων, που αποτελεί πλέον μια εν διαμορφώσει πραγματικότητα.

Επισκοπώντας την σημερινή κατάσταση στο πεδίο των«εμβολίων»-Frankenstein, μπορεί κανείς να οδηγηθεί στις εξής διαπιστώσεις:


1) 


Είναι αδύνατο να παρασκευαστεί κάποιο εμβόλιο για τον κορωνοϊό με τις εν χρήσει συμβατικές τεχνικές παρασκευής εμβολίων. Όλες οι προηγούμενες προσπάθειες σ’ αυτή την κατεύθυνση από το 2001 και μετά, έχουν αποτύχει παταγωδώς.


2) Εξαιτίας αυτού, οι προσπάθειες για την παρασκευή ενός «εμβολίου» για την COVID επικεντρώθηκαν στη χρήση «καινοτόμων τεχνικών» (!) για την παρασκευή εμβολίων με θραύσματα συνθετικού γενετικού υλικού (DNA και mRNA).

3) Όλες οι κλινικές δοκιμές των «εμβολίων» COVID σχεδιάστηκαν με τρόπο ώστε να «αποδεικνύουν» την «αποτελεσματικότητα» των fake-εμβολίων όχι με την πρόκληση ανοσίας στον ιό SARS-CoV-2 (που αποτελεί βασικό στόχο κάθε εμβολίου, ο οποίος σε ό,τι αφορά τα fake-εμβόλια με γενετικό υλικό, είναι αδύνατο να επιτευχθεί), αλλά με την… αποτροπή ή την υποχώρηση κάποιων… συμπτωμάτων, όπως ο βήχας ή τα ρίγη και ο πυρετός. (!)

4) Αυτή η λογική στρεψοδικία και η επιστημονική απάτη τροποποιεί ριζικά τον διακηρυγμένο λόγο ύπαρξης των εμβολίων:

• Μέχρι τώρα, στόχος των εμβολίων (έστω και διακηρυκτικά) ήταν η πρόκληση ανοσίας απέναντι σε κάποιο συγκεκριμένο μικροοργανισμό.

• Τώρα, στόχος των «εμβολίων» είναι η αποτροπή ή η υποχώρηση κάποιων συμπτωμάτων. (!!!)

5) Μετά την εφαρμογή των fake-εμβολίων στον πληθυσμό, το σχέδιο της μετατροπής τους από μια κραυγαλέα και τραγική αποτυχία σε μέγιστη «επιτυχία», θα εξελιχθεί σε ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ:

• Στην πρώτη φάση, λίγο πριν και λίγο μετά την έναρξη των «εμβολιασμών», θα μεγιστοποιηθεί η κατασκευασμένη «απειλή» με την αύξηση των «κρουσμάτων» της COVID, με τη χρήση των δοκιμασμένων «στρατηγικών εξαπάτησης». [που αναλύονται παρακάτω]

• Στη δεύτερη φάση, μετά τους εμβολιασμούς, θα μειωθεί η απειλή (που είχε διογκωθεί με τις ίδιες στρατηγικές εξαπάτησης, αντεστραμμένες), πράγμα που θα αποδοθεί στην «αποτελεσματικότητά» των «εμβολίων»-Frankenstein.

Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ FAKE-ΑΠΕΙΛΗΣ: EVENT 201




Η προαναγγελία της τραγωδίας που επρόκειτο να βιώσει η ανθρωπότητα στον χρόνο που ακολούθησε (αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν) έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2019, από ένα ετερόκλητο περιοδεύοντα θίασο ποικιλιών, τα μέλη του οποίου εκπροσωπούσαν δυσώδεις ισχυρούς «κύκλους» που συνέβαινε να έχουν τους ίδιους στόχους. Τίτλος της παράστασης: Event 201. Επρόκειτο για μια προσομοίωση άσκησης για την αντιμετώπιση μιας «πανδημίας» η οποία θα μεταφέρονταν από τις οθόνες των εμπνευστών της στην πραγματική ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων κατά τους επόμενους μήνρες.

Το Event 201 ανέβηκε στην «παράγκα» του John Hopkins,

• Με σκηνοθέτη τον Bill Gates, που ως Χίτλερ του 21ο αιώνα, υλοποιεί τις ρατσιστικές ιδεοληψίες του προκατόχου του.

•Με διευθυντή παραγωγής το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Γενικό Επιτελείο της σχεδιαζόμενης πλανητικής «επιχείρησης κορωνοϊός» μέσω της οποίας θα επιδιωχθεί η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας.

• Με οικονομικό «πανεπόπτη» την Παγκόσμια Τράπεζα και

• Με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού ομότεχνων και ομόσταυλων εκπροσώπων των «γουρουνιών» της «Φάρμας των Ζώων» της παγκοσμιοποιημένης επιχειρηματικής και χρηματιστικής «αλήτ», η οποία έχει ως πυρήνα της την «αυλή των τεράτων» που κυριαρχούν στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του διαδικτύου (Bill Gates/Microsoft, Mark Zuckerberg/Facebook, Instagram, JeffreyBezos/Amazon, Lawrence Edward Page και Sergey Brin/Google.



Όλοι αυτοί οι πρωτεργάτες του «Θαυμαστού Καινούριου Κόσμου» αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, για να προετοιμάσουν τη θριαμβευτική εκτέλεση της δεύτερης πράξης της «σωτηρίας» μας (διά της γενετικής μας τροποποίησης) χωρίς να ρωτηθούμε εάν την θέλουμε ή όχι.

Βεβαίως, «το να περάσεις μια γριούλα στο απέναντι πεζοδρόμιο αν δεν το θέλει, δεν είναι καλή πράξη αλλά χουλιγκανισμός. Το να προσφέρεις τις ερωτικές σου υπηρεσίες σε μια γυναίκα αν δεν τις δέχεται, δεν είναι ερωτική πράξη, αλλά βιασμός. Και το να «απελευθερώσεις» αυτούς που δεν θέλουν να απελευθερωθούν, δεν είναι επαναστατική πράξη, αλλά φασισμός».

(Δημήτρης Ιωάννου: «Οι κακοί κοιμούνται ήσυχα», Περ. Τετράδια, τχ. 10, 1985. Αναφ. στο Κλ. Γρίβας, Η εξουσία της Βίας, Ιανός, Θεσσαλονίκη, 1987, σελ. 30)

Αλλά, αυτά είναι «νεφελώδεις φλυαρίες ηθικής φιλοσοφίας» για τους μεγάλους αναμορφωτές της γενετικής μας ταυτότητας στο όνομα της «προστασίας» της υγείας μας, που η κατάληξη των σχεδίων τους έχει ήδη σκιαγραφηθεί στον κοντινό μας ορίζοντά μας.

Από την μακραίωνη σύγκρουση μεταξύ ελευθερίας και δουλείας, επιβεβαιώνεται εξακολουθητικά το μέγιστο δίδαγμα ότι «το να “απελευθερώσεις” αυτούς που δεν θέλουν να απελευθερωθούν, δεν είναι επαναστατική πράξη, αλλά φασισμός».

Κι αυτό ακριβώς το μέλλον απεργάζονται για μας όσοι επιδιώκουν να μας «απελευθερώσουν» παρά τη θέλησή μας: τη δουλεία μας μέσω του φασισμού.

Η ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΗΣ FAKE-ΑΠΕΙΛΗΣ


Η εισαγωγή στην επόμενη πράξη της τραγωδίας έγινε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, με την «αιφνίδια ανακάλυψη» στην Κίνα κάποιου ιού που ανήκει σε έναν από τους 32 υπότυπους της οικογένειας των κορωνοϊών, οι οποίοι μας συνοδεύουν επί πολλές δεκαετίες, χωρίς να προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Με την «αιφνίδια ανακάλυψη» του ιού που καλλιεργούνταν στο Ιολογικό Ινστιτούτο της πόλης Wuhan (με την «ευγενική χρηματοδότηση» σε δύο δόσεις των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων του κ. Anthony Fauci, του αμετακίνητου διευθυντή –από το… 1984– του πολιτικά πανίσχυρου «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων / ΝIAΙD και στενού συνεργάτη του Bill Gates. 

Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω εργαστήριο κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 2010 από γαλλική εταιρεία ως εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL-2 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο «αναβαθμίστηκε» βιαστικά στο ανώτερο επίπεδο ασφαλείας BSL-4 και συνδέονταν με το δίκτυο των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου του Κινέζικου στρατού.

Επιτέλους, ο εχθρός είχε εντοπιστεί. Μόνο που επρόκειτο για έναν «εχθρό» που η βιολογική του «ταυτότητα» ήταν και εξακολουθεί να παραμένει «μυστήριο», φυσικά όταν μιλάμε με όρους επιστήμης –δηλαδή, τεκμηρίωσης– και όχι με τις υποθέσεις της fake-επιστήμης που, στην καλύτερη περίπτωση, είναι καταδικασμένες να παραμένουν εσαεί υποθέσεις.

Έτσι, με την επικράτηση του βολικού «αφηγήματος» της μετάδοσης του ιού στην αγορά αγρίων ζώων της Wuhan, έμειναν αναπάντητες όλες οι κρίσιμες ερωτήσεις για

την καταγωγή του ιού (εάν προέκυψε τυχαία ή εάν κατασκευάστηκε ως μέσο βιολογικού πολέμου), την πορεία του (εάν η διαφυγή του από το εργαστήριο ήταν τυχαία ή σκόπιμη), τον τρόπος της μετάδοσης του (σε τί οφείλεται αιφνίδια ικανότητα να μεταδίδεται από τα ζώα στους ανθρώπους ενός ιού που μέχρι τότε μεταδίδονταν μόνο μεταξύ ορισμένων ζώων), τη νοσηρότητα και την θνησιμότητά του.

Όλα αυτά, που θα έπρεπε να καταδειχθούν με αποδεικτικά στοιχεία και όχι με υποθέσεις ή φληναφήματα που μεταμφιέζονται ταχυδακτυλουργικά σε «αποδείξεις».




Η «ανακάλυψη» ακολουθήθηκε από ένα πρωτοφανές κύμα τρομο-θανατο-λαγνείας με την συστηματική δραστηριότητα που ανέπτυξαν με εντυπωσιακά απόλυτο συντονισμό τα ‘Όργανα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Διαφθοράς–Π.Ο.Υ., η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών–Ο.Η.Ε, κ.α.), η μαφία της «Big Pharma», η διεφθαρμένη εκτελεστική και νομοθετική εξουσία διαφόρων χωρών, η εξωνημένη ηγεσία της ιατρικής συντεχνίας και του «επιστημονικού» τύπου, τα εξαγορασμένα εταιρικά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Κατατρομοκράτησης (έντυπα και ηλεκτρονικά).


Η πολυεπίπεδη τρομοκρατική επιχείρηση που εκδηλώθηκε με μια δυσοίωνη ανατριχιαστική ομοιομορφία σε όλο τον πλανήτη, επέβαλε έναν οργουελιανό μονόλογο σε παγκόσμιο επίπεδο, και κορυφώθηκε με την κήρυξη της «πανδημίας» από τον Gates στις 10 Μαρτίου 2020 και από τον (πρώην τρομοκράτη) γενικό διευθυντή του ΠΟΥ στις 11 Μαρτίου 2020, και την επιβολή του «lockdown».

Ο τρόπος με τον οποίο πολλαπλασιάστηκε στη νιοστή η «απειλή» από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 έχει εκτεθεί επί μακρόν.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ «LOCKDOWN»




Η εναλλαγή της επιβολής και της μερικής άρσης των lockdown, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους στόχους που πρέπει να επιδιωχθούν. Και, αναλόγως, αυξάνεται ή μειώνεται ο αριθμός των «κρουσμάτων» και των θανάτων, με τη χρήση διαφόρων «στρατηγικών εξαπάτησης» ανάμεσα στις οποίες κεντρική θέση κατέχει:

(α) η τεχνική εξαπάτησης μέσω του «τρόπου επεξεργασίας» των τεστ PCR για τον ιό SARS-Cov-2 και

(β) η τεχνική εξαπάτησης μέσω των σκόπιμων «αλλαγών» του εκάστοτε (!) ισχύοντος ορισμού των συμπτωμάτων που θέτουν την διάγνωση «Covid-19».

Εν προκειμένω, στην παρούσα φάση ΠΡΙΝ από την προγραμματισμένη χορήγηση άδειας κυκλοφορίας στα «εμβόλια»-Frankenstein, οι πολίτες πρέπει να χειραγωγηθούν με τρόπο ώστε να βάλουν οικειοθελώς το κεφάλι τους στον πάγκο των χασάπηδων της Big Pharma. Στην κατεύθυνση αυτή, προβλέπεται να εξαπολυθεί μια ασύλληπτη τρομοκρατική εκστρατεία συνδυασμένη με την μεγιστοποίηση της απειλής μέσω ενός τεχνητά αυξανόμενο αριθμού «ασθενών» με Covid-19 (πράγμα που ήδη συμβαίνει).




■ Στα «auto da fe» που οργάνωνε η εγκληματική αστυνομία της Καθολικής Εκκλησίας, η Ιερή Εξέταση έκαιγε επί γης το κορμί των «αιρετικών», των Εβραίων και των «μαγισσών» (λαϊκών θεραπευτριών σε μια εποχή που η θεσμική καταναγκαστική ιατρική ήταν ανύπαρκτη) για να σώσει την ψυχή τους στον ουρανό, προς «μεγαλύτερη δόξα του θεού» (ad majorem dei gloriam).


■ Στα σύγχρονα «auto da fe που» οργανώνει η εγκληματική αστυνομία της Big Pharma, η fake-επιστήμη καταστρέφει ανενδοίαστα την υγεία της κοινωνίας για να διευρύνει τα άνομα κέρδη της επί γης, «προς «μεγαλύτερη δόξα της fake-επιστήμης» (ad majorem fake-scientia gloriam).

Ο «αόρατος εχθρός» ξαναεμφανίζεται επιθετικότερος και τρομακτικότερος με τη πλαστή «αύξηση» των «κρουσμάτων και των θανάτων» με σκόπιμες λαθροχειρίες στον προσδιορισμό των «κρουσμάτων και των θανάτων».




ΜΕΤΑ τη χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε ένα ή περισσότερα εμβόλια-Frankenstein, από τη Διεύθυνση Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) σε κάποια μέλη της μαφίας της Big Pharma (στις εταιρείες Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca/Oxford Group, κ.α., θα αρχίσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί με τα «εμβόλια»-Φρανκεστάιν για την COVID, τα οποία, σημειωτέον, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ ούτε για την ασφάλεια ούτε και για την αποτελεσματικότητά τους.


Και μετά από ένα διάστημα, ως δια μαγείας, η «απειλή» αρχίσει να εμφανίζεται «μειωμένη» με τη χρήση των ίδιων ανήθικων μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν για την «αύξησή» της, πράγμα που θα «αποδοθεί» στην δήθεν αποτελεσματικότητα» των «εμβολίων»-Φρανκεστάιν. … ‘Οπερ έδει δείξαι (αυτό που έπρεπε να αποδειχθεί)

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ… ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ



Πίσω από την πλανητική «επιχείρηση κορωνοϊός», ο στόχος της παγκοσμιοποιημένης «αλήτ» είναι ευδιάκριτος: Το κενό που δημιουργήθηκε από την ανατραπείσα διπολική γεωπολιτική ισορροπία με την διάλυση της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ (1991), πρέπει να καλυφθεί με την εγκαθίδρυση της νέας «κατάστασης ισορροπίας» μέσω της ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.


Στην προηγούμενη «κατάστασης διπολικής ισορροπίας» που εγκαθιδρύθηκε με σημείο εκκίνησης την «Συμφωνία των Ποσοστών» (ήτοι, των «ζωνών επιρροής») μεταξύ των Τσόρτσιλ και Στάλιν στη Μόσχα στις 9 και 10 Οκτωβρίου 1944, όταν ο Τσόρτσιλ παραχώρησε όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης στον σταλινικό ολοκληρωτισμό, προκειμένου να κρατήσει την Ελλάδα στη δυτική ζώνη επιρροής, επιδιώκοντας τον έλεγχο των θαλασσίων οδών που συνέδεαν τη μητρόπολη και τις αποικιακές κτήσεις της βρετανικής αυτοκρατορίας και, κυρίως, με το «διαμάντι του στέμματος», την Ινδία.

Ατυχώς σήμερα, σε ό,τι αφορά τη μοίρα της Ελλάδας στην υπό διαμόρφωση νέα παγκόσμια ισορροπία, δεν υπάρχει σύμπτωση συμφερόντων της με τα συμφέροντα κάποιας υπερδύναμης.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δυστυχώς:

• Στη θέση της βρετανικής αυτοκρατορίας υπάρχει το γερμανικό Ραϊχ, τα συμφέροντα του οποίου συνέπιπταν και συμπίπτουν με τα συμφέροντα του πάντοτε «επιτήδειου ουδέτερου», της Τουρκίας.

• Στη θέση του Τσόρτσιλ υπάρχει η γερμανική καγκελαρία που δεν θα διστάσει να θυσιάσει την Ελλάδα προς όφελος της Τουρκίας (όπως ο Τσόρτσιλ θυσίασε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη για να κρατήσει την Ελλάδα στη δυτική σφαίρα επιρροής).

• Στη θέση της Ελλάδας, μικρής αλλά κρίσιμης για τα βρετανικά συμφέροντα που έπρεπε να διασφαλιστούν, υπάρχει μόνο μια περιφερειακή μεσαία δύναμη με αυτοκρατορικές βλέψεις, η Τουρκία, που πρέπει να κρατηθεί στη σφαίρα επιρροής του Βερολίνου.

Μ’ άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένα αντίβαρο στην επέκταση της επιρροής της Τουρκίας προς δυσμάς. Κι αυτό σημαίνει ότι για την οικοδόμηση της νέας παγκόσμιας ισορροπίας, η Ελλάδα θα θυσιαστεί (όπως θυσιάστηκαν –χωρίς να ερωτηθούν– οι πληθυσμοί των χωρών της ανατολικής Ευρώπης πριν από μισό αιώνα για να χτιστεί η προηγούμενη διπολική ισορροπία).

Ο πατέρας της ιστορίας και της γεωπολιτικής Θουκυδίδης,, (γεν. προ του 454 και πέθανε το 399 π.Χ.) διατύπωσε την πρώτη αρχή που διέπει τις σχέσεις μεταξύ των χωρών, όπως εκφράστηκε από την πρεσβεία των Αθηναίων που ζήτησαν από τους κατοίκους της Μήλου να παραδοθούν:

«…στις ανθρώπινες σχέσεις, τα νομικά επιχειρήματα έχουν αξία όταν εκείνοι που τα επικαλούνται είναι περίπου ισόπαλοι σε δύναμη και, αντίθετα ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύνατος υποχωρεί όσο του το επιβάλλει η αδυναμία του».

Θουκυδίδης, Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου, Βιβλίο Ε (89-91). Μετάφραση Άγγελος Βλάχος, Εστία, Βιβλίο Ε, σελ. 72.

Μ’ άλλα λόγια, οι δυνατοί κάνουν ότι τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι αδύνατοι υφίστανται ό,τι δεν μπορούν να αποφύγουν. Και ένας τρόπος για να μην υποστούμε όλα όσα «δεν μπορούμε να αποφύγουμε» είναι η επιδίωξη συμμαχιών με κάποια δύναμη που θα μπορούσε να μετριάσει αυτά τα οποία «δεν μπορούμε να αποφύγουμε». Και ως μόνη τέτοια δύναμη στον άμεσο ορίζοντά μας προβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, που τα συμφέροντά τους δεν εναρμονίζονται πλήρως με τα συμφέροντα της Γερμανίας.

Κλεάνθης Γρίβας

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ




Στις 9 Νοεμβρίου 2020, ξεκίνησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ της «αποτελεσματικότητας» των εμβολίων-Frankenstein, όταν η Pfizer και η BioNTech ανακοίνωσαν –με δελτίο τύπου και όχι με δημοσίευση σε κάποιο «επιστημονικό» περιοδικό– ότι το δικό τους εμβόλιο-Frankenstein είναι «αποτελεσματικό σε ποσοστό 90%» (!).

• Στις 16 Νοεμβρίου 2020, η εταιρεία Moderna (των Bill Gates και Anthony Fauci) παρεμβαίνει στον πλειστηριασμό της «αποτελεσματικότητας», ανακοινώνοντας –με δελτίο τύπου–ότι το δικό της «εμβόλιο»-Frankenstein «είναι αποτελεσματικό κατά 94,5%».

• Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι Pfizer και BioNTech κάνουν ρελάνς στον πλειστηριασμό ανακοινώνοντας –με δελτίο τύπου– ότι το «εμβόλιό» τους είναι «αποτελεσματικό σε ποσοστό 95%» (!).

• Όπως όλα δείχνουν, η ανελέητη σύγκρουση για την πρωτιά θα οδηγήσει σύντομα σε ανακοινώσεις (με δελτία τύπου, πάντοτε) «αποτελεσματικότητας» 96%, 98%, 100% και, ενδεχομένως, και πάνω από 100%, καθ’ ο μωραίνει ο Κύριος τον άπληστο…

• Στο μεταξύ, αναμένονται τα σχετικά «δελτία τύπου» των συνεργαζόμενων εταιρειών Astra Zeneca και Ομάδας της Οξφόρδης (με την υπενθύμιση ότι στην Astra Zeneca έχουν επιβληθεί πρόστιμα-ρεκόρ από διάφορους ελεγκτικούς οργανισμούς για ένα πλήθος ποινικών αδικημάτων)

Κ. Γ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου