Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΚΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Η ΕΝΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΚΕΛ: Ο ΥΠΕΞ Δένδιας συντάχθηκε με Κοσσοβάρους γκάνγκστερς, Ουκρανούς Ναζί και Αζέρους χουντικούς

Η ένδεια του Δένδια

«Τρία σε ένα» αποδεικνύεται ότι είναι ο τύπος του διπλωματικού σαμπουάν που χρησιμοποιεί ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας. Το παρασκευάζει ο ίδιος από μερακλίδικη αμερικάνικη συνταγή που περιλαμβάνει γκανγκστερικό εκχύλισμα Κοσσόβου, ανθελληνικό ναζιστικό βότανο Ουκρανίας και αζέρικο χουντοαγκάθι ΠΟΠ, πασπαλισμένο με σκόνη πιπεριγκόριζας.

Ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας αποτελεί μία υπερεκτιμημένη περίπτωση αναζήτησης ελπίδας από ΝΔκράτες που βυθίζονται και ψάχνουν από κάπου να σωθούν. 

Μία σειρά γεγονότων τις τελευταίες εβδομάδες αποκάλυψε την εξάρτησή του στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Βαθέως Κράτους στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά ταυτόχρονα με εξαιρετικά προσβλητικό τρόπο κατά της Ελλάδας και φυσικά ανθελληνικό ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα και αξίες του Ελληνισμού.

Άρχισε με δηλώσεις σχετικά με την Ουκρανία και την Κριμαία καλύπτοντας τους πραξικοπηματίες του Κιέβου που ανέτρεψαν μία εκλεγμένη κυβέρνηση και εγκατέστησαν το ναζιστικό καθεστώς που εξυπηρετούν αρχικά ο Ποροσένκο και σήμερα ο διάδοχός του. 

Χάρισε την Κριμαία σε αυτό το ναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο αν και ο Ελληνισμός της Κριμαίας πρωτοστάτησε στην επιστροφή πίσω στη Ρωσία για να ακυρώσουν την εξουσία του ναζιστικού πραξικοπήματος και το παλαιότερο του Χρουστσόφ, που «με το έτσι θέλω» απέσχισε την Κριμαία από τη Ρωσία και την προσάρτησε στην Ουκρανία. 

Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά ο Δένδιας τα έκανε τη στιγμή που το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου δεν αναγνωρίζει τους Έλληνες ως ιστορικό λαό που κατοικεί στην γεωγραφική περιοχή της Ουκρανίας, αλλά αναγνωρίζει τους Τατάρους και άλλα τουρκικά φύλλα!!!

Δηλαδή, ο Γιωργάκης Παπανδρέου τί χειρότερο θα έκανε;

Το άλλο που έκανε είναι να συνεχίζει τις ετοιμασίες για αναγνώριση των gangster του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητο κράτος τη στιγμή που αφενός όλες οι υπηρεσίες Αστυνομίας, δίωξης ναρκωτικών δουλεμπορίου σωματεμπορίας, αντιτρομοκρατίας και κάθε άλλης μορφής καταπολέμησης του εγκλήματος έχουν το Κοσσυφοπέδιο στην κορυφή των γεωγραφικών περιοχών με το πιο μαύρο μητρώο. 

Επιπρόσθετα μία τέτοια αναγνώριση καταστρέφει τις σχέσεις της Ελλάδας με την Σερβία αν και η Σερβία θα μπορούσε να αντιδράσει σωστά και να αναγνωρίσει ότι αυτή η ενέργεια δεν είναι ενέργεια της Ελλάδας αλλά της κατοχικής κυβέρνησης που λειτουργεί στην Ελλάδα (όπως είχαμε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο) και να αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως κατεχόμενη χώρα.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ένδειας του Δένδια αφορά την υποχρέωση που επέβαλε στον πρέσβη της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, κ. Νίκο Πιπερίγκο, να παρευρεθεί στους εορτασμούς του Αζέρου δικτάτορα Αλίγιεβ για τη σφαγή των Αρμενίων στο Αρτσάχ μετά από την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν. Μητσοτάκης και Δένδιας το επέβαλλαν στον πρέσβη, δεν πήγε από μόνος του!

Όλα αυτά δεν εξυπηρετούν καθόλου τα ελληνικά συμφέροντα, αλλά ανθελληνικά συμφέροντα οργανωμένου εγκλήματος και ναζιστικά υπολείμματα. Με αυτό τον τρόπο ο Δένδιας τούς επιβραβεύει για τον ανθελληνισμό και φιλοναζισμό τους. Όλοι είναι δορυφόροι του αμερικανικού παρακράτους.




Το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι αυτά είναι εξετάσεις του Δένδια προς το αμερικανικό παρακράτος για να λάβει "το χρίσμα" στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη μέρα από την εκπαραθύρωση του Μητσοτάκη. 

Πολύ πιθανόν μάλιστα όλη αυτή η ψυχιατρικής φύσης ανισόρροπη συμπεριφορά του Μητσοτάκη και όλων των δορυφόρων γύρω του, να είναι η κατεδάφιση του αρχηγικού οικοδομήματος του Μητσοτάκη ώστε μετά να στηθεί το αρχηγικό οικοδόμημα του Δένδια πάνω στα ερείπια του Μητσοτακισμού.


Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480


https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty





ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου