Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ... ΛΟΙΜΩΞΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ   «ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ   ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ



Διασκευή σκίτσων του Αρκά από τον Χανιώτη έχουμε φιλοξενήσει και παλιότερα στο ιστολόγιό μας περίπου έναν χρόνο πριν.

Τώρα όμως ο φοβικός λοιμωξιογράφος που έφτασε να φιλοτεχνήσει μάσκες με τον Θανασάκη το  τερμάτισε...

Ένας πρώην ευφυής γελοιογράφος, έχει καταντήσει από τον φόβο του θανάτου, όπως λέει στο σημείωμά του που συνοδεύει την αντιστροφή του σκίτσου ο Χανιώτης, «ένα μικρονοϊκό κουζουλοκόπελο»

Παραθέτουμε το σύντομο σημείωμά του:

«Αυτή τη φορά ο Αρκάς το παράκανε! Και αδικεί κατάφορα τον πρότερο εαυτό του γράφοντας πάνω στα πολύ καλά του σκίτσα σαν ένα μικρονοϊκό κουζουλοκόπελο, που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ο κάδος σωτηρίας της πυροσβεστικής είναι δοκιμασμένος χιλιάδες φορές και δεν έχει καμία "παρενέργεια" άρα επ΄ουδενί μπορεί να ταυτιστεί με τα "εμβόλια"! 

Τα βάζω σε ομοιωματικά γιατί στην ουσία είναι σκευάσματα που τροποποιούν γενετικά τα κύτταρα και μπορούν να επηρεάσουν τις μελλοντικές γενιές. Αυτό δεν το γνωρίζει ο Αρκάς; Δεν το λέω εγώ αυτό, το λέει ένας νομπελίστας, εκείνος που απομόνωσε τον ιό του AIDS! 

Λυπάμαι άλλα είμαι αναγκασμένος να αντιστρέψω το σκίτσο και να του δώσω την σωστή διάσταση ταυτίζοντας την σωτηρία του πυροσβέστη με την κλασική θεραπεία του Covid που μπορεί να είναι απλή και φθηνή ή προληπτική αλλά εξίσου αποτελεσματική»



Με πολλή αγάπη στον πάλαι ποτέ σπουδαίο σκιτσογράφο.

Χανιώτης

Τα σχόλια δικά σας...



1 σχόλιο: