Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ...

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - ΤΡΩΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙ




Οι Πράσινοι Καταστροφείς που κατέστρεψαν τη φθηνή, αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια της Αυστραλίας στοχεύουν τώρα τη βοοτροφία μας.

Θα χρησιμοποιήσουν ψεύτικη επιστήμη και ψευδή διαφήμιση για να καταστρέψουν το δικαίωμά μας να παράγουμε και να καταναλώνουμε πραγματικό κρέας.

Αυτή η ανοησία στηρίζεται σε ένα εντελώς ψευδές επιχείρημα ότι τα ζώα που βόσκουν προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη απελευθερώνοντας διοξείδιο του άνθρακα και μεθάνιο στην ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, τα ζώα που βόσκουν έχουν ήδη φτάσει στο "Καθαρό Μηδέν" (Net Zero ). Προσθέτουν άνθρακα στο περιβάλλον - απλώς βοηθούν στην ανακύκλωση των ίδιων προϊόντων άνθρακα, ατελείωτα.

Τα χόρτα και οι καλλιέργειες απορροφούν CO2 από την ατμόσφαιρα και προσθέτουν μέταλλα, νερό και θρεπτικά συστατικά από το έδαφος. 

Στη συνέχεια χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να δημιουργήσουν φυτικά σάκχαρα και να απελευθερώσουν οξυγόνο. 

Όλα τα χόρτα είτε τρώγονται από τα ζώα που βόσκουν και τους τερμίτες είτε καίγονται σε φωτιές χόρτων που ανάβουν οι άνθρωποι ή οι αστραπές. Μετά έρχεται η βροχή, τα χόρτα ξαναφυτρώνουν και ο κύκλος αρχίζει ξανά.

Τα βοοειδή συγκομίζουν αυτές τις καλλιέργειες και τα χόρτα, δημιουργώντας κρέας, κόκαλα και καυσαέρια. (Αυτή είναι η πραγματική γεωργία άνθρακα).

Κάποια από τα προϊόντα άνθρακα που τρώνε τα βοοειδή εξαντλούνται και από τα δύο άκρα ως CO2 και μεθάνιο, αλλά ούτε ένα άτομο νέου άνθρακα δεν εισάγεται στην ατμόσφαιρα από τα χόρτα, τις καλλιέργειες ή τα βοοειδή. Είναι απλά γρανάζια στον ατελείωτο κύκλο του άνθρακα που υποστηρίζει όλη τη ζωή στη Γη.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τους συνήθεις συναγερμούς, η επίδραση του μεθανίου από τα βοοειδή στην αύξηση της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας είναι αμελητέα, καθώς οι λίγες γραμμές απορρόφησης της ακτινοβολίας του μεθανίου κατακλύζονται από τις ζώνες απορρόφησης των πολύ πιο άφθονων υδρατμών. 

Η ίδια θερμότητα δεν μπορεί να παγιδευτεί δύο φορές. Όπως επισημαίνει ο φυσικός Dr.Tom Sheahen: «Η ανησυχία για τις εκπομπές μεθανίου είναι η μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου σε ολόκληρο το λεξικό του φανατισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη. ... Η επίδραση του CH4 είναι τόσο μικρή ώστε να είναι εντελώς άσχετη».

Τα βοοειδή βοηθούν ακόμη και στη δέσμευση του άνθρακα, καθώς το κρέας τους ενσωματώνεται στα μακρόβια ανθρώπινα σώματα. Καθώς περνούν οι δεκαετίες και οι αιώνες, τεράστιες ποσότητες άνθρακα μεταφέρονται από την ατμόσφαιρα στα χόρτα, στις μοσχαρίσιες μπριζόλες και στα χάμπουργκερ, και στα ανθρώπινα σώματα και οστά. 

Τελικά, δισεκατομμύρια ανθρώπινα σώματα θάβονται (μαζί με τον σημαντικό άνθρακα που δεσμεύεται στα ξύλινα φέρετρά τους). Σε αντίθεση με τον άνθρακα που δεσμεύεται προσωρινά στα εδάφη, αυτός ο άνθρακας στα ανθρώπινα νεκροταφεία δεσμεύεται και θάβεται μόνιμα. 

Οι Πράσινοι όχι μόνο αγνοούν τον πλήρη κύκλο του άνθρακα της ζωής, αλλά δεν μπορούν επίσης να μετρήσουν σωστά - απλά μετρούν ό,τι ταιριάζει στην κοκκινοπράσινη ατζέντα τους. 

Όπως όλες οι προτάσεις για τη δέσμευση του άνθρακα, το θάψιμο του άνθρακα είναι κατά της ζωής και δεν εξυπηρετεί κανένα χρήσιμο σκοπό. 

Όλα τα καλλιεργούμενα εδάφη θα παρουσιάσουν σοβαρή ανεπάρκεια αν δεν λιπανθούν με μεταλλικά ορυκτά που περιέχουν ασβέστη, μαγνησίτη, φωσφορικά, άζωτο και ιχνοστοιχεία. 

Τα βοοειδή πάντα εξυπηρετούσαν τις ανθρώπινες ανάγκες μετατρέποντας τα μη βρώσιμα χόρτα σε βρώσιμες πρωτεΐνες και λίπη. Τα δέρματά τους γίνονται δέρμα και τα οστά και τα απόβλητά τους ανακυκλώνονται για να γίνουν λίπασμα.

Οι πρόγονοί μας κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες εκτιμούσαν το κρέας, το οποίο συμπληρωνόταν από εποχιακά φρούτα, βολβούς και κονδύλους. Όταν απειλούνταν από περιστασιακή πείνα, μάθαιναν πώς να επεξεργάζονται και να τρώνε σπόρους χόρτου με ασφάλεια. Επεμβαίνουμε σε αυτή την αρχαία διατροφική κληρονομιά με κίνδυνο.

Οι άνθρωποι και τα βοοειδή μοιράζονται χιλιετίες ιστορίας. Από την εποχή των αρουραίων και των μακρυκέρατων, οι άνθρωποι κυνηγούσαν, προστάτευαν, σημάδευαν, λάτρευαν, μάζευαν, έκλεβαν, άρμεγαν και καλλιεργούσαν αγελάδες πολλών φυλών.

Αλλά τώρα οι «πράσινοι» παρανοϊκοί από την εύστοχη ονομασία "Extinction Rebellion" σχεδιάζουν να βάλουν δελτίο και να φορολογήσουν το πραγματικό κρέας, ενώ με δόλιο τρόπο ονομάζουν "κρέας" ένα κατασκευασμένο παρασκεύασμα φυτικής προέλευσης.

Η Αυστραλία έχει περίπου 26 εκατομμύρια βοοειδή που παράγουν κρέας, γάλα και κρέμα γάλακτος. Αν το κρέας πρέπει να διατεθεί με δελτίο, γιατί να μην διατεθεί και το γάλα και η κρέμα γάλακτος ;;;

Γιατί να σφαγιαστούν τα βοοειδή της Αυστραλίας όταν η Ινδία έχει περισσότερα από 300 εκατομμύρια βοοειδή και αφήνει εκατομμύρια από αυτά να περιφέρονται ελεύθερα επειδή οι Ινδουιστές τα θεωρούν ιερά;;;

Γιατί να βάλουμε δελτίο στο κόκκινο κρέας στην Αυστραλία, όταν μόνο η Βραζιλία έχει περισσότερα από 230 εκατομμύρια βοοειδή και η κατανάλωση βοδινού κρέατος στη Νότια Αμερική ξεπερνά αυτή των ΗΠΑ και της Αυστραλίας, συνολικά και κατά κεφαλήν ;;;

Γιατί να επιβάλλεται δελτίο κόκκινου κρέατος στην Αυστραλία όταν η Κίνα, με περίπου 97 εκατομμύρια βοοειδή, αυξάνει συνεχώς την κατανάλωση κρέατος ;;;

Ακόμη και αν εξαφανίζαμε όλα τα βοοειδή από το πρόσωπο της Γης, η ανάπτυξη του χόρτου θα εκτοξευόταν για να τροφοδοτήσει πυρκαγιές μαμούθ, ή θα καταναλωνόταν από τερμίτες, ή απλώς θα σαπίζει - ένα πραγματικό παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος για την επίτευξη παγκόσμιας πείνας. Ίσως ο αποπληθυσμός να είναι το σχέδιό τους;;;

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου