Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!

ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;


Γράφει ο Παντελής Οικονόμου

Επειδή πολλοί επικαλούνται το Ισραήλ ως επιτυχημένο παράδειγμα των εμβολιασμών, ας δούμε τα νεώτερα δεδομένα και να τους αντικρούσω με πραγματικά δεδομένα.

Στις 17/8 ελέγχθηκαν για SARS-CoV-2 152.686 άτομα και βρέθηκαν αρνητικά τα 142.056 (ποσοστό θετικότητας 6,2%, που θεωρείται υψηλό). Συνολικά κρούσματα 956.310, συνολικοί θάνατοι 6.704, ενεργοί ασθενείς 57.883, σοβαρά 581, σε κρίσιμη κατάσταση 132, διασωληνωμένοι 98. 

Τα νέα ημερήσια κρούσματα έφτασαν τα 8.726 (τριπλάσιο νούμερο σε σχέση με 2 εβδομάδες πριν και σχεδόν διπλάσιο από αυτό της Ελλάδας). Να θυμίσω ότι στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι οι 5,426,367 και με μια δόση οι 5,862,243, και τουλάχιστον το 85% των ατόμων άνω των 16 ετών.





Από τη 1η Αυγούστου μέχρι την 7η του 2021 (και ενώ η τάση υπήρξε δυναμικά ανοδική τις επόμενες 7 μέρες) και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ισραήλ, βρέθηκαν 12.337 θετικά κρούσματα σε εμβολιασμένους, στους οποίους έχουν περάσει τουλάχιστον 20 μέρες μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου (και μικρότερος αριθμός θετικών μετά από ένα τουλάχιστον εμβολιασμό), ενώ βρέθηκαν και 10.545 θετικοί μη εμβολιασμένοι (από τους οποίους 8.022 μεταξύ 0 και 19 ετών, δηλαδή κυρίως παιδιά και έφηβοι, που η θνησιμότητά τους είναι σχεδόν μηδενική).




Επομένως, ναι μεν σχεδόν οι μισοί ήταν μη εμβολιασμένοι, αλλά αφορούσαν σχεδόν αποκλειστικά παιδιά και εφήβους που έχουν σχεδόν μηδενικά ποσοστά θνησιμότητας, ενώ το αντίθετο ισχύει για τους εμβολιασμένους και
συμπίπτει με το υψηλό ποσοστό τους στους ενήλικες (85%).

Δυστυχώς στην τρομοκράτηση και την παραπληροφόρηση συμμετέχει μέχρι και ο Πρωθυπουργός Naftali Bennett, που δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι το 90% των νέων λοιμώξεων αφορά όσους είναι άνω των 50, κάτι που δεν είναι αλήθεια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανέφερα προηγουμένως, εκτός και αν λέει εκείνος την αλήθεια και όχι τα επίσημα στοιχεία.

Μεταξύ 1/8-7/8 νοσηλεύτηκαν 437 εμβολιασμένοι, σχεδόν διπλάσιοι από τους 243 μη εμβολιασμένους. Από τους 680 που νοσηλεύτηκαν, οι 515 (το 75%) είναι άνω των 50, που έχουν ουσιαστική θνησιμότητα. Οι εμβολιασμένοι είναι 386, πάλι το 75%, δηλαδή τριπλάσιοι από τους μη εμβολιασμένους (129).

Από 25/7 μέχρι 31-7 καταγράφηκαν 16 θάνατοι στους μη εμβολιασμένους και 18 στους εμβολιασμένους (περίπου ίδιοι), αλλά μια εβδομάδα μετά (1/8 – 7/8), 25 στους μη εμβολιασμένους και 47 στους εμβολιασμένους, σχεδόν διπλάσιοι. 

Επομένως βλέπουμε μία σημαντική αυξητική τάση στις νοσηλείες και τους θανάτους, κυρίως των ενήλικων εμβολιασμένων.

Αυτό φαίνεται από τα στοιχεία του ΠΟΥ, που καταγράφει 133 θανάτους μεταξύ 2/8 και 16/8, δηλαδή 10 ημερησίως, ενώ 14 μέρες νωρίτερα το νούμερο ήταν μόλις 43.
Μόνο στις 13/8/2021 το Ισραήλ είχε 24 θανάτους.




Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Reuters, η αύξηση των κρουσμάτων στο Ισραήλ είναι 62% και των θανάτων 139% μέσα σε μία εβδομάδα και χτυπάει κόκκινο παγκοσμίως.



Όσοι επιστρέφουν από τις περισσότερες χώρες, πρέπει να μείνουν σε καραντίνα 7 ημερών, ακόμα και οι εμβολιασμένοι, ενώ η μάσκα είναι υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους με συνωστισμό.

Ήδη υπάρχει σκέψη για νέο λοκντάουν.

Οι Ισραηλινοί πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που πήραν τη ζωή τους πίσω με τους εμβολιασμούς.
Παρόλο που η εικόνα δείχνει άσχημη για το πρόγραμμα των εμβολιασμών, και λόγω της αποτυχίας του, έχει ξεκινήσει δυναμικά ο εμβολιασμός με την τρίτη δόση (ήδη έχουν εμβολιαστεί 1.129.622 άτομα), ίσως τα πράγματα
να είναι πολύ χειρότερα. Μάλλον στην κρατική ιστοσελίδα έχουν αλλοιώσει τα πραγματικά νούμερα, γιατί δεν συμφέρουν.

 Αλλιώς, δεν εξηγείται γιατί ο Dr Kobi Haviv, διευθυντής στο νοσοκομείο Herzog στην Ιερουσαλήμ, σε συνέντευξη στο κανάλι 13, δήλωσε ότι «το 95% των σοβαρών περιστατικών με COVID είναι εμβολιασμένοι», «το 85-90% των νοσηλειών είναι πλήρως εμβολιασμένοι» και ότι «το νοσοκομείο ανοίγει όλο και περισσότερες πτέρυγες COVID…. η αποτελεσματικότητα του εμβολίου σβήνει».

Κάποιος εδώ λέει ψέματα και μάλλον δεν είναι ο γιατρός. Η αλήθεια όσο και να αλλοιωθεί, κάποια στιγμή αποκαλύπτεται, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους. Και τα στοιχεία αποκαλύπτουν την αποτυχία των εμβολιασμών, σε μία χώρα «πρότυπο» και επιβεβαιώνουν την απάτη της υποχρεωτικότητας, όπου αυτή επιβάλλεται.
 
Παντελής Οικονόμου
Γενικός Ιατρός




1 σχόλιο:

  1. Δεν ενδιαφέρει την συμμορία που κυβερνάει η αλήθεια .Ουτε καν το πολιτικο κοστος.Αλωστε έχει όλο το σχεδόν το πολιτικό φάσμα συνεργό Αυτό που θέλει κάτ εντολή της πολύ μεγαλύτερης παγκόσμιας Ελίτ συμμορίας είναι το σατανοεμβολιο και η έγχυση ουσιών στον κάθε άνθρωπο ώστε να θανατωθεί μέσα σε λίγα χρόνια πλήθος για την δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού να στειρωθεί , αλλά και να γίνει ελεγχόμενος όλος ο κόσμος με συστήματα 666 .Για τους Χριστιανούς υπάρχει σοβαρότατο ζήτημα διότι συν τοις άλλοις έχει καλλιεργηθεί σε εκτρωμενο εμβρυϊκό ιστό.Ετσι εξηγείται ότι θέλει να εμβολιαση από νεογέννητο μέχρι εκατοχρονιτη σε κώμα με αμέτρητα υποκείμενα νοσήματα για να μη φύγει κανείς αμόλυντος ψυχή και σώμα για την άλλη ζωή!!! Νομίζετε ότι υπερβάλλω ;Αν δεν τους χαλάσει βίαια τα σχέδια ο Άγιος ΚΎΡΙΟΣ ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ εκεί θα πάει σιγά σιγά το πράγμα.Επιστροφη στην κανονικότητα ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή