Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ;

Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!  ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΚΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΝΟ ROTHSCHILD!!!!
ΒΙΝΤΕΟ
 

Υποχρεωτικότητα: «Τι σημαίνει πρόοδος;” είναι το καίριο ερώτημα που επιχειρεί ν’ απαντήσει ο Μαξ Χορκχάιμερ.Είναι ένας επίκαιρος προβληματισμός. 

Διανύουμε μια ιστορική περίοδο όπου ως μετανεωτεριστές προοδευτικοί εμφανίζονται οι λάτρεις του υποχρεωτικού ή καταναγκαστικού πειραματικού mRNA και οπισθοδρομικοί αντιδραστικοί οι Άλλοι που με βάση το Φυσικό Δίκαιο του ΖΖ Ρουσσώ θέλουν να διατηρηθούν και σε αυτή την περίπτωση ελεύθεροι και να μην επιβεβαιώσουν τη θέση του ”Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος και παντού βρίσκεται αλυσοδεμένος” επιδιώκοντας να διατηρήσουν το δικαίωμα ελευθερίας επιλογής. 

Ουσιαστικά αποπειρώνται να μην απεμπολήσουν την βούληση και αυτό στο οποίο συνίσταται που κατά τον Feuerbach ”ποιός είναι ο σκοπός της Βούλησης; η Ελευθερία της βούλησης”. H μη ελεύθερη βούληση δεν ισοδυναμεί με βούληση..

”.. Το μέγεθος της προόδου μπορεί μόνον να προσεγγίζει την πραγμάτωση κάποιας μεμονωμένης και σχετικά τυχαίας αξίας. Εφόσον εξετάζουμε τη συνολική ιστορία υπό μια τέτοια οπτική γωνία, απολυτοποιούμε κάτι σχετικό, υποστασιοποιούμε κάτι υποκειμενικό, εν συντομία, εισάγουμε τον περιορισμό και τη μονομέρεια στην επιστήμη».

Υποχρεωτικότητα είναι απολυτοποίηση του σχετικού, υποστασιοποίηση του υποκειμενικού, μονομέρεια στην επιστήμη…οπότε αντιπρόοδος σύμφωνα με τον Χορκχάιμερ. Είναι μια καταδικασμένη φιλοσοφικά αντίληψη σχετικά με το τι είναι πρόοδος.

Λογοκρισία: είτε άμεση είτε έμμεση δια σπίλωσης συστηματικής μεθοδικής υπονόμευσης λασπολογίας είναι το όπλο επιβολής της κυρίαρχης ιδεολογίας και του βιονομικού καπιταλισμού.

H λογοκρισία που ασκείται δια των ελεγκτικών μηχανισμών της είναι τόσο δοκιμασμένη και διαχρονική μέθοδος όσο αυτές του Μεσαίωνα και της ελίτ. 

Αυτοί οι σημερινοί μοντερνιστές φιμώνοντας διαφωνούντες αντιφρονούντες είναι τόσο σκοταδιστές και αντιδραστικοί όσο ο βασιλιάς της Πρωσίας που ένα χρόνο μετά την έκδοση του βιβλίου του Immanuel Kant ”Κριτική του καθαρού Λόγου” εκδίδει εντολή η οποία απαγόρευε στον Kant να διατυπώσει και να διδάξει οποιαδήποτε κριτική ή σχολιασμό αναφορικά με τη θρησκεία. 

Αυτοί απαγορεύουν σήμερα σε νομπελίστες ή κορυφαίους επιδημιολόγους κλπ να διακινήσουν τις ιδέες τους περί ψευδεπίγραφων εμβολίων mRNA.

Απαγορεύουν σε εκατομμύρια υγειονομικούς γιατρούς και νοσηλευτές σε όλον τον κόσμο που έχουν άλλη άποψη από την κρατούσα το σχολιασμό αναφορικά με την υγεία!!! 

Μόνο στη Γαλλία ως τώρα είναι σχεδόν μισό εκατομμύριο ανεμβολίαστοι φιμωμένοι υγειονομικοί! Στήνουν ιατροδικεία παντού..

Ο υπεροπτικός αντίπαλος έναντι των υγειονομικών με την αναστολή και τον μηδενισμό των εσόδων του ξεπέρασε σε χαιρέκακο σαδισμό ως και τον βαρόνο Rothschild, ο οποίος χάρισε σε έναν σοσιαλιστή ένα τάλαρο και εξήγησε: «Να είστε ικανοποιημένος τώρα, αυτό είναι πολύ περισσότερο από ό,τι σας αναλογεί κατά κεφαλήν στη συνολική ανακατανομή».

Οι λαοί αντιστέκονται στις Βρυξέλλες το Σάββατο συγκέντρωση κατά επέκτασης υγειονομικού πάσου ενώ μεγάλη διαδήλωση μέσα στη νύχτα χθες στη Βέρνη στην Ελβετία για τον ίδιο λόγο...

Στη Γαλλία επίσης το Σάββατο διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις ενώ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο μεγάλη πορεία διθαδήλωση. Η Θεσσαλονίκη θυμίζει μέρες του (υγειονομικού) γιατρού βουλευτή Γρ.Λαμπράκη..



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου