Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΘΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ "ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ" ΕΜΒΟΛΙΑ, ΛΟΥΚΕΤΑ (LOCKDOWN), ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ:  ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ



(Natural News) Παράλληλα με την αλματώδη αύξηση των νέων "κρουσμάτων", των λοιμώξεων και των νοσηλειών μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αρχίσει να προωθεί ένα τέταρτο εμβόλιο κατά του Covid, το οποίο ισχυρίζεται ότι θα επιτύχει αυτό που το τρίτο εμβόλιο - και τα δύο πρώτα εμβόλια - δεν μπόρεσαν ποτέ να επιτύχουν: την εξάλειψη του Covid.

Αυτό είναι, φυσικά, ο ορισμός της παραφροσύνης: Να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Πόσο υποχωρητικός, ακριβώς, θα είναι ο ισραηλινός λαός, δεδομένου ότι οι πρόγονοί του κάποτε οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα θανάτου Zyklon B υπό την ίδια σχεδόν απαιτούμενη υπακοή στην εξουσία; 

Το ολοκαύτωμα των εμβολίων έχει κατά κάποιο τρόπο αγκαλιαστεί πλήρως από περίπου το 80% των Ισραηλινών, κανένας από τους οποίους δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι εξοντώνουν τους εαυτούς τους στο πλαίσιο μιας παγκοσμιοποιητικής ατζέντας αποανάπτυξης. (Αυτό ονομάζεται "αυτο-αντισημιτισμός", παρεμπιπτόντως).

Αλλά το Ισραήλ δεν είναι το μόνο έθνος που κηρύσσει μια ατελείωτη πανδημία. Στην Αυστραλία, που τώρα φιλοξενεί την πιο εξωφρενική ιατρική δικτατορία στον πλανήτη, ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews φαίνεται να έχει κηρύξει ότι οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι θα στερούνται συνολικά την πρόσβαση σε νοσοκομεία, γιατρούς και υπηρεσίες υγείας. 

Κατά την άποψή του, όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να αποκοπούν από τον πολιτισμό και να στερηθούν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων, των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και πιθανώς όλων των μορφών μεταφοράς.

Στις ΗΠΑ, ο εγκέφαλος των βιολογικών όπλων Anthony Fauci προωθεί επίσης την ιδέα των ατελείωτων αναμνηστικών εμβολίων, απαιτώντας ίσως εμβολιασμούς κάθε πέντε ή έξι μήνες.

Όσοι πολίτες του κόσμου ήταν αρκετά αφελείς ώστε να συμφωνήσουν με την αρχική απαίτηση να κάνουν δύο ενέσεις για να είναι "πλήρως εμβολιασμένοι", βρίσκονται τώρα παγιδευμένοι σε μια παγίδα εμβολίων από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή.

 Με κάθε αναμνηστική ένεση να αποδυναμώνει την ανοσολογική τους αντίδραση, οι συνέπειες της υπακοής μοιάζουν όλο και περισσότερο με αυτοκτονία. Και οι πιο υπάκουοι χρήστες εμβολίων προετοιμάζουν τον εαυτό τους για υψηλό κίνδυνο θανάτου από μελλοντικές παραλλαγές ή επιδημίες... που φαίνεται να είναι και το νόημα όλης αυτής της ιστορίας.

Αν οι λαοί του κόσμου δεν ξεσηκωθούν ειρηνικά και δεν απορρίψουν τις αυταρχικές ανοησίες, θα υποβληθούν σε ένα ατελείωτο ιατρικό αστυνομικό κράτος υπό το πρόσχημα μιας πανδημίας που διαιωνίζεται καθώς τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα παράγουν και αποβάλλουν εξαιρετικά μολυσματικές παραλλαγές ιών που συνεχίζουν να σκοτώνουν ανθρώπους. 

Όπως υποψιάζεστε, όλες οι ευθύνες θα επιρρίπτονται στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι για αυτή την παγκόσμια ανάπτυξη βιολογικών όπλων αποπληθυσμού.

Στο podcast μου Situation Update, συγκρίνω την επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της Αυστραλίας Dr. Kerry Chant με τους Urukai (υψηλού επιπέδου orcs ή κάτι τέτοιο) που γεννήθηκαν από τους λάκκους λάσπης του Isengard. 

Και ο Ντάνιελ Άντριους μοιάζει πολύ με το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, που χτυπάει ζουμερά ψάρια στα βράχια για να μπορεί να τρέφεται από το θάνατο και τον πόνο των άλλων, ενώ επιδιώκει τους σατανικούς του στόχους που περιλαμβάνουν την απόλυτη εξουσία για τον έλεγχο των άλλων.

Υπάρχουν επίσης σήμερα αναφορές στον Darth Vader, την Αυτοκρατορία, τους πολεμιστές Jedi και μια μονομαχία με φωτόσπαθα μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού. Καλή διασκέδαση!

https://www.brighteon.com/a6d50115-593b-4b9a-9e65-f380e59d3ca6

Δικτυογραφία:

INFINITE PANDEMIC: Multiple nations announce never-ending “booster” shots, lockdowns, covid compliance… it will only end when we RESIST the medical tyranny 

NaturalNews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου