Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΝΝΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ! 



Τζόκοβιτς: Ελεύθερος από το αθλητικό Γκουαντάναμο!

Την ίδια ώρα το Σύδνεϋ με 95% εμβολιασμένους με 2πλή δόση ξεπέρασε τα 38 000 κρούσματα! Υποκρισία από την Αυστραλία που φοβήθηκε τον ανεμβολίαστο Τζόκοβιτς μην τους ενσπείρει τον ιό! Συγκλονιστικός ο Τζόκοβιτς έδειξε ότι ξέρει να κερδίζει κι εκτός τερέν. Το πήγε ως το τέλος και δικαιώθηκε.



Το Σύδνεϋ ξεπέρασε τη μπάρα των 38 000 κρουσμάτων με 95% του πληθυσμού του πλήρως εμβολιασμένους με 2πλή δόση! Υποκρισία και … φοβήθηκαν το Σέρβο μην τους ενσπείρει ουσιαστικά το πολιτικό και πνευματικό ”μικρόβιο”. Έχασαν πανηγυρικά. Αν και του φέρθηκαν απάνθρωπα.

Η δικαιοσύνη αποφάσισε τη Δευτέρα την ακύρωση της κυβερνητικής απόφασης σχετικά με τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς και έκρινε ότι νομότυπα ο Σέρβος εισήλθε στην Αυστραλία με βάση τα υγειονομικά δικαιολογητικά που προσκόμισε.

Το ABC σημειώνει επίσης ότι ο δικαστής έδειξε ενοχλημένος για την αντιμετώπιση που έτυχε η ιατρική εξαίρεση που χορηγήθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς «από έναν καθηγητή και έναν εξαιρετικά καταρτισμένο γιατρό, και επιπλέον, χορηγήθηκε χωριστά από άλλη ομάδα ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων” και που είχε ως συνέπεια την ακύρωση βίζας του. 

Ο δικαστής Άντονι Κέλι αναρωτήθηκε μάλιστα «τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος; »

Ως εκ τούτου, ο Σέρβος απελευθερώθηκε αμέσως εντός 30′ όπως προέβλεπε η απόφαση του Ομοσπονδιακού δικαστή κι έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της Ελευθερίας…



Στη Μελβούρνη, υποστηρικτές του Τζόκοβιτς συγκρούστηκαν με την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού για να διαλύσουν ένα πλήθος που έκλεισε έναν δρόμο.

Τεράστια νίκη για τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων εκτιμούν αναλυτές.


Σύμφωνα με υπομνήματα δικηγόρων του υπέστη απάνθρωπη μεταχείριση από τελωνειακούς, ανακρίθηκε στις 6 το πρωί (το βράδυ) του έδωσαν ένα μικρό διάλειμμα και τον ξύπνησαν στις 6 το πρωί για να συνεχίσει! χωρίς δικηγόρο! Ενάντια στο νόμο! 

Ο πατέρας του αθλητή μίλησε για Γκουαντάναμο! Για πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά αθλητικό ιδιότυπο Γκουαντάναμο σίγουρα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου