Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΕ Ή ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΤΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ 65ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ 



Σοκ στις ελίτ της ΕΕ. Νεκρός ο 65χρονος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: εμβολιασμένος και με την 3η δόση, συννοσηρότητα λευχαιμίας, πνευμονία το φθινόπωρο και νοσηλευθείς από τέλη Δεκέμβρη «εξ αιτίας σοβαρής επιπλοκής λόγω δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος»! 

Απλές συμπτώσεις, συνωμοσιολογίες…

Ως προς τα αίτια του θανάτου θα πρέπει να συνεκτιμηθεί ότι το απόγευμα της Δευτέρας, ο εκπρόσωπός του Roberto Cuillo, ανακοίνωσε τη νοσηλεία του David Sassoli από τις 26 Δεκέμβρη «λόγω σοβαρής επιπλοκής λόγω δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος» και την ακύρωση των επίσημων δραστηριοτήτων του. 

Έχοντας υποφέρει από λευχαιμία στο παρελθόν, ο David Sassoli είχε ήδη νοσηλευτεί αυτό το φθινόπωρο για πνευμονία που τον κράτησε μακριά από το Κοινοβούλιο για αρκετές εβδομάδες αναφέρει το lepoint




Οπότε έχουμε μια περίπτωση ενός πλήρως εμβολιασμένου ατόμου με Pfizer +3η δόση που αντιμετωπίζει σοβαρή χρόνια πάθηση-συνοσηρότητα όπως είναι η λευχαιμία (στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε θεραπεία) κι από την άλλη αλλεπάλληλες επιπλοκές του αναπνευστικού κι εν γένει του ανοσοποιητικού που εκφράζονται σε επίσημα ανακοινωθέντα το ένα για πνευμονία και το τελευταίο που κάνει λόγο για δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού.) 

Τα τεστ για covid19 κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο Στρασβούργου ήταν αρνητικά κατά την α΄ εισαγωγή του με πνευμονία το φετινό φθινόπωρο σύμφωνα με κάποια αναφορά. Στις 22/9/21 εισήχθηκε για νοσηλεία σοβαρής πνευμονίας στο νοσοκομείο Στρασβούργου.





Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιταλός σοσιαλδημοκράτης David Sassoli, πέθανε Δευτέρα προς Τρίτη το βράδυ στην Ιταλία, σε ηλικία 65 ετών, δήλωσε ο εκπρόσωπός του. 

«Ο David Sassoli πέθανε στις 11 Ιανουαρίου στις 1.15 π.μ. στο CRO (κέντρο αναφοράς ογκολογίας) στο Αβιάνο της Ιταλίας, όπου νοσηλευόταν» από τα τέλη Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε στο Twitter ο Roberto Cuillo, ο εκπρόσωπος του David Sassoli.

 «Η ημερομηνία και ο τόπος της κηδείας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες», πρόσθεσε. Η θητεία του πρώην δημοσιογράφου, τηλεοπτικού παρουσιαστή στην Ιταλία, επικεφαλή του Ευρωκοινοβουλίου από το 2019 επρόκειτο να λήξει αυτόν τον μήνα σημειώνει το lepoint

Ήταν εμβολιασμένος και με 3η δόση και γιατί ήταν στις ευπαθείς ομάδες και για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Το sputnik αναφέρει: την παραμονή εισήχθη σε νοσοκομείο “λόγω σοβαρής επιπλοκής οφειλόμενης σε δυσλειτουργία του αναπνευστικού συστήματος “, κατά τον εκπρόσωπο τύπου. 

Τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος τύπου ανακοίνωσε ότι νοσηλεύεται και την Τρίτη ανακοίνωσαν το θάνατό του. Ή μιλάμε για αιφνίδιο θάνατο ή υπήρξε σιωπή περίεργη για ένα διάστημα κι αδιαφάνεια περί της εξέλιξης της υγείας του που γεννά ερωτηματικά.



Πάντως τα δεδομένα είναι αυτά: Νεκρός ο Δαβίδ Σασόλι ο 65χρονος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: εμβολιασμένος και με την 3η δόση, συννοσηρότητα λευχαιμίας, πνευμονία το φθινόπωρο και νοσηλευθείς από τέλη Δεκέμβρη «λόγω σοβαρής επιπλοκής λόγω δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος»!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτενής η συσχέτιση εμβολιασμού του. To αντικειμενικό ερώτημα είναι κατά πόσο ο αλλεπάλληλος εμβολιασμός του συνέβαλε αν συνέβαλε και σε ποιό βαθμό στην επιδείνωση της υγείας του. Ρητορικό το ερώτημα…


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει συμπτώματα, αλλά βρισκόταν σε επαφή με κάποιον που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ανέφερε το politico.


Φαίνεται ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υγείας του διαδραμάτισε η πνευμονία που κατέβαλε τον οργανισμό του. Η πνευμονία μπορεί να είναι μια επιπλοκή της COVID-19, της ασθένειας που προκαλείται από τον νέο κορονοϊό, γνωστό ως SARS-CoV-2.

Πάντως δεν τον έδωσαν τότε θετικό σύμφωνα με αναφορές του ρεπορτάζ. Το γεγονός ότι τα προσωπικά δεδομένα είναι ευαίσθητα και προστατεύονται ειδικά και μόνο σχεδόν πλέον για τις ελίτ αφού συντρέχουν και πολιτικοί λόγοι είναι επίσης ένα δεδομένο.


Image




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου