Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 40 Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΓΑΖΑ! Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΧΑΜΑΣ:«ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΑΣΗΣ»! ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ... 

9 ΒΙΝΤΕΟ



Την καίνε τη ΓΑΖΑ. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ...ΝΑΖΗΔΕΣ...Και αρχή της χερσαίας εισβολής.. Έκοψαν ίντερνετ επικοινωνίες τους στερούν το δικαίωμα να φωνάξουν ως και ΒΟΗΘΕΙΑ! Mάχες στο εσωτερικό της Γάζας.. Έγινε αεροαπόβαση από Τσαχάλ . Μάχες σώμα με σώμα.. Οι Ισραηλινοί χτυπούν και από θαλάσσης... 

To Iσραήλ πλαγιοκοπεί το Beit Hanoun από 3 κατευθύνσεις. Συναντά Αντίσταση.. Υπάρχουν ακόμη σφοδρές ανταλλαγές πυρών ανατολικά του Khan Yunis, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι που υπερασπίζονται τη γη τους έναντι του εισβολέα κατοχικού κατακτητή εξαπολύουν αντιαρματικές ρουκέτες εναντίον Τσαχάλ από Beit Hanoun.

Οι αναφορές λένε ότι οι ισραηλινές στρατιωτικές εισβολές στην ανατολική πλευρά της Γάζας αντιμετωπίζονται με σκληρή αντίσταση από τις Ταξιαρχίες Al-Qassam και δεν μπορούν να προχωρήσουν. 

Για αιχμάλωτους Ισραηλινούς στρατιώτες και μεγάλη νίκη κάνουν λόγο οι Παλαιστίνιοι μαχητές.

Παράκτιες περιοχές της Γάζας αναφέρουν ότι αμερικανικά στρατεύματα των μονάδων Δύναμης Δέλτα μάχονται στο έδαφος.


Τοπικός δημοσιογράφος: Μαζικές θηριωδίες διαπράττονται στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.Το Ισραήλ ασκεί τυφλή τρομοκρατία στη Λωρίδα της Γάζας. δύο εκατομμύρια άμαχοι βομβαρδίζονται με παροξυσμό εν μέσω πλήρους μπλακ άουτ. Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς του και ανακοινώνει την επέκταση των «χερσαίων επιχειρήσεων» στη Γάζα.

«Μια γενοκτονία και ένα ολοκαύτωμα εκτυλίσσεται στη Γάζα μπροστά στα μάτια του κόσμου».

—Ο ρεπόρτερ του Al Jazeera Wael Dahdouh



”Το Ισραήλ μόλις κήρυξε την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης στη Γάζα. Αναγγέλλεται η Ημέρα της Κρίσεως. Τώρα πρέπει να ακολουθήσουν τα πιο σημαντικά γεγονότα. Αυτός είναι ο πόλεμος μεταξύ του ισλαμικού κόσμου και της συλλογικής Δύσης.” (Ντάγκιν) και όχι μόνο υπάρχουν πολλές αναγνώσεις..

Η ανθρωπότητα μετά τη Γάζα θ ΄αποκαλείται απανθρωπότητα…

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ..

Το Ισραήλ έχει διακόψει εντελώς το Διαδίκτυο και τις τηλεπικοινωνίες στη Λωρίδα της Γάζας. Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή τους πιο έντονους βομβαρδισμούς από τις 7 Οκτωβρίου. (Al Arabiya)



Τις τελευταίες 2 ώρες το Ισραήλ διέκοψε εντελώς την επικοινωνία της Γάζας με τον έξω κόσμο και εξαπέλυσε έναν τεράστιο βομβαρδισμό

Η Ερυθρά Ημισέληνος καταγγέλλει ότι η διακοπή των τηλεπικοινωνιών δεν επιτρέπει ούτε στο τοπικό «166» να λειτουργήσει για να παραλάβουν ασθενοφόρα τους τραυματίες.
Υπάρχουν αναφορές για χερσαία εισβολή ισραηλινών αρμάτων μάχης στη Γάζα.

Σήμερα το Ισραήλ διαπράττει μια γενοκτονία αντίστοιχη με αυτή που αποτέλεσε τη στιγμή της γέννησής του το 1948.







Το ψήφισμα του ΟΗΕ ζητά μια «άμεση, μόνιμη και διαρκή ανθρωπιστική εκεχειρία» και απαιτεί από όλα τα μέρη να σέβονται το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και τη «συνεχή, επαρκή και ανεμπόδιστη» παροχή προμηθειών και βασικών υπηρεσιών στη Λωρίδα της Γάζας.

Ζητεί επίσης την «άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση» όλων των αμάχων που κρατούνται σε αιχμαλωσία, καθώς και την ασφάλεια, την ευημερία και την ανθρώπινη μεταχείρισή τους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.


To Israel δηλώνει ότι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στερείται νομιμότητας και σημασίας.. Η Ελλάδα ήταν μια από τις 45 ώρες που δήλωσαν απούσες ενώ 120 κράτη υπερψήφισαν.Ενώ 14 χώρες μειοψήφισαν...

Jean-Luc Mélenchon:
Μαζική σφαγή βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γάζα. Και οι δυνάμεις αρνούνται να επιβάλουν την κατάπαυση του πυρός. Αυτή η στιγμή της ιστορίας είναι μια παντοτινή ντροπή για τους εγκληματίες που τη διαπράττουν, για όσους τους υποστηρίζουν άνευ όρων, για όσους την άφησαν να συμβεί και για όσους φοβούνται να διαμαρτυρηθούν.




«Είμαστε καταδικασμένοι να γίνουμε μάρτυρες μιας οργανωμένης θυσίας χιλιάδων αμάχων», δηλώνει η Claire Magone (γενική διευθύντρια της ΜΚΟ Médecins Sans Frontières)

Η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα καλύπτεται από αεροσκάφη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Τώρα λιγότερο από 100 χιλιόμετρα δυτικά της ακτής του Λιβάνου υπάρχει ένα Boeing RC-135V Rivet Joint αναγνωριστικό αεροσκάφος με το διακριτικό κλήσης HOMER42.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από την αμερικανική αεροπορική βάση στον κόλπο της Σούδας στο ελληνικό νησί της Κρήτης.



Δίπλα του βρίσκεται ένα βρετανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος Boeing P-8A Poseidon MRA1 από την αεροπορική βάση Sigonella στην Ιταλία.

Αμπού Ομπάιντα Γάζα «Ω, ελεύθεροι άνθρωποι στον κόσμο παντού, ο Θεός μας έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη το ευλογημένο βράδυ της Παρασκευής και μας έφερε τους ειδικούς και τις στρατιωτικές ελίτ τους με μετάλλια και υψηλά παράσημα και με διαφορετικές εθνικότητες, αλλά τρέμουν από το φόβο τους αφού έγιναν αιχμάλωτοι στα χέρια μας»

Μια φωτο που χωρίς να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε φέρεται να δείχνει τραυματισμένους Ισραηλινούς.



Ο ηγέτης της Χαμάς Οσάμα Χαμντάν: «τα χαράματα, ο κόσμος θα δει τα αποτελέσματα του ηρωικού έπους που πολέμησαν οι μαχητές της αντίστασης στη Γάζα».

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower θα περάσει από τα στενά του Ορμούζ για να σταθμεύσει στον Περσικό Κόλπο στο νότιο Ιράν, δήλωσε στο Al Jazeera ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου, εν μέσω κλιμάκωσης της σύγκρουσης μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσιγκτον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου