Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ - Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΤΩΠΟ - "ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ"

 “ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΙΡΑΝ: «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΞΟΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ «ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ»

3 ΒΙΝΤΕΟ




Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμίρ Αμπντολαχιάν, αποκάλυψε ότι «προληπτικές ενέργειες» από τον “Άξονα αντίστασης” κατά του Ισραήλ αναμένονται τις επόμενες ώρες. Η δήλωση αυτή έγινε κατά την διάρκεια συνέντευξης στην κρατική τηλεόραση.

Είπε συγκεκριμένα:

“Πιθανότητα οποιασδήποτε προληπτικής δράσης από τον Άξονα της Αντίστασης αναμένεται τις επόμενες ώρες…

Οι ηγέτες της Αντίστασης δεν θα επιτρέψουν στο Σιωνιστικό καθεστώς να λάβει οποιαδήποτε δράση στη Γάζα και στη συνέχεια να πάει σε άλλα μέρη του Άξονα της Αντίστασης στην περιοχή …

Όλες οι επιλογές είναι ενώπιον της Χεζμπολάχ.

Είπαμε στους Αμερικανούς ότι δεν μπορείτε να απαιτήσετε από τη Χεζμπολάχ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση επιτρέποντας στον Νετανιάχου να διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα.

Τις επόμενες ώρες, είναι δυνατόν να φανταστούμε τυχόν προληπτικά μέτρα κατά της σιωνιστικής οντότητας.

Αν δεν προστατεύσουμε τη Γάζα σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις βόμβες φωσφόρου του Ισραήλ στα δικά μας νοσοκομεία αύριο».

Αμέσως μετά, ο πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο είπε ότι (σσ ΗΠΑ και Ισραήλ)”πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις που εξέδωσε ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών” ενώ το Επίσημο Διεθνές Ραδιοφωνικό Δίκτυο του Ιράν έγραψε «Η νίκη του Θεού είναι κοντά».

Εδώ οι δηλώσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου