Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ...

Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ...


Γράφει ο Γιάννης Ναστούλης

Όλοι θυμούνται τις γελοιότητες της Δυτικής προπαγάνδας ότι ο Πούτιν πάσχει από καρκίνο, από σπάνια σύνδρομα, ότι τον ρίχνουν από ώρα σε ώρα κλπ.

Έπεισαν τα Δυτικά πειραματόζωα ότι με τις ασύλληπτες οικονομικές κυρώσεις, την διεθνή "απομόνωση" της Ρωσίας και τα Δυτικά "υπερόπλα" με τις τρομακτικές ονομασίες ότι το ΝΑΤΟ θα πετύχαινε μια σίγουρη ήττα του Πούτιν, την αντικατάστασή του και το "ψείρισμα" των ανεξάντλητων πόρων της αχανούς ρωσικής επικράτειας.

Ήταν το μεγαλύτερο αποικιοκρατικό εγχείρημα που θα εξασφάλιζε μια για πάντα την παγκόσμια ηγεμονία του Προτεσταντικού τραπεζιτικού Ιερατείου manu militari.

Πολλοί ευφυείς άνθρωποι με μεγάλη γνώση πείστηκαν στο Δυτικό αφήγημα. Τα είχαν όλα, εκτός από τη βαθιά γνώση της ιστορίας και της ανθρωπολογίας των Ρώσων.


Είναι σε όλους γνωστή η "εφεκτική" στάση διαφόρων "έγκριτων" αναλυτών και η άρνησή τους να δεχθούν τη νίκη της Ρωσίας έναντι του ΝΑΤΟ.

Το γεγονός ότι η Ρωσία δεν κατέρρευσε, τουναντίον(!), ότι δεν απομονώθηκε, αλλά πρωτοστατεί στους BRICS και συναλλάσσεται με το 70% του πλανήτη, ότι έχει κατακτήσει ένα τεράστιο τμήμα της Ουκρανίας, το πιο πλούσιο σε φυσικούς πόρους και το σημαντικότερο από γεωπολιτική σημασία, ότι το θύμα όλης αυτής της "αρνητικής θεολογίας" ήταν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ, ότι η εαρινή αντεπίθεση κατέδειξε σε όλον τον κόσμο ότι ο στρατιωτικός θησαυρός του ΝΑΤΟ ήταν άνθρακες σε μια κατά μέτωπο σύγκρουση με την ικανότερη πολεμική μηχανή του καιρού μας, το γεγονός, τέλος, ότι η Ουκρανία καταστράφηκε, συνεχίζουν κάποιοι θλιβεροί άνθρωποι να πιστεύουν ότι αρκεί η μετονομασία της ήττας σε νίκη για να γίνει κιόλας!


Οι Αμερκάνοι πήραν στον λαιμό τους τους Ουκρανούς. Τους έπεισαν ότι θα νικούσαν τη Ρωσία με τη Δυτική υπεροπλία και με την ουκρανική γεναιότητα! 

Έστειλαν ένα έθνος στον τάφο.

Και τώρα, μπροστά στην πραγματικότητα που τους βγάζει τη γλώσσα, αλλάζουν πίστα (!!!), πείθοντας την ευεπίφορη αγέλη σε κοντρουβιστικές αρλούμπες (κατασκευή πραγματικοτήτων) ότι νίκησαν! 

Είναι αυτό που έλεγε ο παππούς των Διεθνών Σχέσεων: "άλλαζαν τη σημασία των λέξεων, για να δικαιολογούν τις πράξεις"!


Πως νίκησες ρε κουμπάρε;
Αρκεί να το πεις πολλές φορές και έγινε!

Η ποζιτιβιστική ψυχολογία είναι η θρησκεία του Δυτικού εσταβλισμένου. 

Ο Δυτικός βλαξ έχει εθιστεί χρόνια τώρα ότι με τεχνικές NLP μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα!

Μα η στρατηγική του εδάφους (εκδίωξη των Ρώσων) απέτυχε! 

Μα η στρατηγική των Ρώσων να εξαλείψει υποδομές, οπλικά συστήματα και στρατό δικαιώθηκε!

Όχι! Όσο πιο παράλογο είναι, τόσο πιο πολύ το πιστεύω!
Αυτή είναι η εκκοσμικευμένη εκδοχή του αποφατισμού, που ονομάζω θρησκευτική άγνοια.

… η Ουκρανία σαν έθνος;; Ποιο έθνος οι προτεστάντες και καθολικοί ως το 1918;;

Έγινε μέγα κράτος επειδή τους προίκισε ο Λένιν με ρωσικές γαίες (γιατί ανέλαβε υποχρέωση έναντι των χρυσών μάρκων που δέχτηκε για την επανάσταση ); 

Έθνος δεν έγινε πάντως ποτέ και το απέδειξε καίγοντας και δολοφονώντας Ρώσους και ρωσόφωνους από το 2014
Συμφωνώ σχεδόν πάντα μαζί σας !!

Στην ανθρωπολογία του Ρώσικου λαού , βασικό ρόλο παίζει η Ορθοδοξία … οι κατσαπλιάδες της Δύσης εντυπωσιάζονται που από την αρχή δεν έριξε ο Πούτιν μια μπόμπα να κάνει χαλίκι το Κιέβο , όμως οι Ρώσοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν τις βαρβαρότητες των αγγλοσαξώνων... ή των Ισραηλινών σήμερα στην Γάζα!

Και έτσι αυτό που μπορούσαν να κάνουν ήταν να ανοίξουν μια μεγάλη πληγή στην μέση Ανατολή για να ξεχάσουμε το φιάσκο της Ουκρανίας ….

Ζούμε τη διανοητική παρακμή της Δύσης!

Μέσα στη ναρκισσιστική αυταρέσκεια μπροστά στον καθρέφτη της τεχνόσφαιρας, ο Δυτικός διεγείρεται με τα σπιρούνια της πρόκλησης σα τον δανδή του Καμύ, καλπάζοντας προς το τέλος του.

Γιάννης Ναστούλης
συγγραφέας


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου