Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ
ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ



Αφού ο σιωνισμός είναι απλά ένα εβραϊκό εθνικιστικό κίνημα, τότε πώς εξηγείται η φήμη περί διεθνούς συνωμοσίας με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία, που το συνοδεύει;

Η ιστορία ξεκινάει από το Τάγμα των Ναϊτών και  τις μασονικές στοές, οι οποίες έχοντας ως καθοδηγητικό κέντρο τον βαυαρικό κύκλο των «Φωτισμένων» (Illuminati) του Ανταμ Βαϊσχάουπτ το τάγμα των οποίων ονομάστηκε «Εχθροί του ανθρώπινου είδους και γιοι του Σατανά», είναι η θρησκευτική καρδιά του Σιωνισμού.

Το βιβλίο «Ο ελευθεροτεκτονισμός, συναγωγή του Σατανά», Παρίσι 1893, σ. 196) αποτυπώνει αυτή την πτυχή της θρησκείας των σιωνιστών.

Η έκδοση των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών» εξάλλου, αποτελεί το ευαγγέλιο των Σιωνιστών


Η παλιά ιδέα μιας εβραιομασονικής συνωμοσίας ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό και τις ηθικές του αξίες καθώς και η απληστη επιθυμία για παγκόσμια κυριαρχία, είναι πλέον ορατή πραγματικότητα.

Κυρίαρχος στόχος και τακτικός του εχθρός στην επίτευξη των στόχων του είναι η Ορθοδοξία που βάλλεται πανταχόθεν από τα στρατόπεδα του διεθνούς Σιωνισμού.  

Σύμφωνα με τά «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» η δημιουργία μιας εβραϊκής «εθνικής εστίας» στην Παλαιστίνη ήταν ο αρχικός στόχος των σιωνιστών και ο τελικός η θέλησή τους για παγκόσμια κυριαρχία. 

Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού ο αποικιακός χαρακτήρας τουσιωνιστικού κινήματος είναι σήμερα πλέον απολύτως αποσαφηνισμένος.


Η λατρεία του χρήματος εξάλλου που τελείται στους σύνχρονους ναούς του Μαμωνά, στις "αγορές" στους διάφορους οίκους αξιολόγησης, στα τοκογλυφικά λημέρια των Rothschild, Rockefeller και Soros είναι η απόδειξη ότι

ο Σιωνισμός είναι ο ίδιος ο Σατανισμὀς!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου