Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

TO ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ...


Φασιστικό παραλήρημα της κίνησης Μίκη Θεοδωράκη




stοpcartel.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται για σπίθες αλλά για αποκαΐδια που στόχο έχουν να ξεφουσκώσουν το κίνημα οργής και ανατροπής που μεγαλώνει μέρα με την μέρα.
"Είπε Α και γεννήθηκαν δεκάδες σπίθες..." μάλλον όμως χρειάστηκαν και δεκάδες χιλιάδες ευρώ της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) για να ανάψει το τζάκι με τις σπίθες. Εκεί βέβαια πηγαίνουν αγνοί κι ανυποψίαστοι άνθρωποι που θέλουν να λευτερωθεί η πατρίδα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα καταλάβουν αργά ή γρήγορα οτι τους μαντρώνουν για να τους αδρανοποιήσουν....

Η μόνη αληθινή ΣΠΙΘΑ είναι το φλογερό έντυπο που εξέδιδε ο μακαριστος πρώην Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης!!!



Οι Σπίθες οι σημερινές είναι δομημένες πάνω στα κατάλοιπα του καταρρέοντος πολιτικού τσίρκου και προσπαθούν (μάταια βέβαια) να το στηρίξουν...

Έτσι δεν μας εκπλήσσει που ξεσκεπάστηκε η αυταρχική μηχανή που θέλει να σταματήσει κάθε πηγαία αντίδραση του λαού.

Έχει πλάκα γιατί εκεί μέσα μιλάνε για...άμεση δημοκρατία!!!

Την οποία αντιλαμβάνονται με μη εκλεγμένη και επιβληθείσα απολυταρχικά 10μελή επιτροπή των φίλων του Θεοδωράκη!!! η οποία αποφαίνεται για όλα τα οργανωτικά της κίνησης.

Εμείς θεωρούμε θετικό το εν λόγω ανακοινωθέν

http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=541

διότι καλό είναι να τραβήξει μόνη της και να αποσυντεθεί αφήνοντας ήσυχα όλα τα αγνά λαϊκά κινήματα να αυτοοργανωθούν και να κάνουν αληθινή αντίσταση στην ψευτοπτώχευση και την προδοσία της Ελλάδας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου