Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Η WASHINGTON ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ



Του Paul Craig Roberts

Μετάφραση Γ.Β.

Οι δυτικοί προπαγανδιστές δεν κοροϊδεύουν κανέναν άλλον παρά τον εαυτό τους.

Ο τελευταίος παραλογισμός που προέρχονται από την Ουκρανία, την ΕΕ και την Ουάσιγκτον, είναι ότι η ανθρωπιστική βοήθεια που στέλνει η Ρωσία και ο Ερυθρός Σταυρός με φορτηγά στις πρώην ρωσικές περιοχές που περιλαμβάνουν την ανατολική Ουκρανία, είναι ένα τέχνασμα, μια απάτη, ένα πρόσχημα για εισβολή των δυνάμεων της Ρωσίας. 




Ένα τέτοιο εξωφρενικό ψέμα δείχνει ότι η Δυτικοί προπαγανδιστές δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη νοημοσύνη των δυτικών λαών.

Ακόμα και οι βλάκες μπορούν να καταλάβουν ότι αν η Ρωσία θέλει να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Ουκρανία, δεν χρειάζεται καμία πρόφαση, πολύ περισσότερο  δεν χρειάζεται μια κοινή ανθρωπιστική επιχείρηση με τον Ερυθρό Σταυρό. Η ανατολική Ουκρανία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κριμαίας, έχει ήδη ψηφίσει τόσο την ανεξαρτησία της από το Κίεβο όσο και υπέρ της επανασύνδεσής της με την Ρωσία. Αν η Ρωσία χρειάζονταν μια δικαιολογία, οι αποφάσεις αυτές αρκούσαν. Αλλά η Ρωσία δεν χρειάζεται καμία δικαιολογία για να διασώσει τους Ρώσους από το να σφαγιάζονται από τα ανδρείκελα της Ουάσιγκτον, όπως οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα.

Με την μετριοπάθειά της, η ρωσική κυβέρνηση δίνει την ευκαιρία στα υποτελή  στην Ουάσιγκτον ευρωπαϊκά κράτη,  να κατανοήσουν ότι η Ουάσινγκτον είναι το πρόβλημα, όχι η Ρωσία και ότι η Ουάσινγκτον προτίθεται  να ρίξει το κόστος της σύγκρουσης με τη Ρωσία στους Ευρωπαίους.

Η αντιπολίτευση που ασκείται από την Ουάσιγκτον και τους  υποτελείς στην Ουάσινγκτον την Ε.Ε., και τα ανδρείκελα της Ουάσιγκτον στο Κίεβο, για την εισροή ανθρωπιστικής βοήθειας, οφείλεται στην απελπισμένη προσπάθεια της Δύσης να κρατήσει τον κόσμο σε άγνοια σχετικά με την τεράστια καταστροφή από την Ουάσιγκτον και τα ναζιστικά ανδρείκελά της, του άμαχου πληθυσμού, των σπιτιών τους  και των υποδομών σε αυτές τις πρώην περιοχές της Ρωσίας, που απειλούνται άμεσα από τους  εξτρεμιστές που η Ουάσινγκτον έχει εγκαταστήσει στην εξουσία στο Κίεβο.

Τα δυτικά αισχρά μίντια έχουν προσθέσει μία ακόμη αποτυχία στη μεγάλη άδοξη ιστορία τους, παραλείποντας να αναφέρουν τις βιαιοπραγίες που υφίσταται ένας λαός, που δεν βλέπει μέλλον για τον εαυτό του, σε μια χώρα που κυβερνάται από δολοφόνους και εγκληματίες που τους εγκατέστησε στην εξουσία η  Ουάσιγκτον.

Οι παράφρονες στρατηγοί του ΝΑΤΟ, οι επικεφαλής του Πενταγώνου, και οι γερουσιαστές των ΗΠΑ αναπτύσσουν μια υστερία σχετικά με μια επικείμενη ρωσική εισβολή όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά και στις χώρες της Βαλτικής, την Πολωνία, σε όλη την Ευρώπη! 

Αυτή η υστερία γίνεται πιστευτή στη Δύση, παρά την παντελή έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων, αφού δεν υπάρχει οποιοδήποτε σημάδι για ρωσικές προετοιμασίες ή οποιοδήποτε κίνητρο για μια τέτοια εισβολή. Το ψέμα που έχει εξαπλωθεί από την Ουάσιγκτον είναι ότι ο Πούτιν σκοπεύει να ανασυστήσει την Σοβιετική Αυτοκρατορία. Αυτός είναι ο ίδιος Πούτιν, ο οποίος είχε την πρώτη ρωσική επαρχία της Γεωργίας στα χέρια του και την αφήσει να φύγει.

Η προπαγάνδα της Ουάσιγκτον λειτουργεί. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών, ενώ δεν θα έπρεπε να τους  πιστεύει, αφού είπαν ψέματα σχετικά με το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Σομαλία, τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράν, δυστυχώς με απίστευτη ευπιστία , έπεσε πάλι θύμα της προπαγάνδας και βλέπει τη Ρωσία ως μια απειλή.

Στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα του αμερικανικού πληθυσμού, το θέμα της ημέρας είναι: «Πώς θα μπορέσουμε να σταματήσουμε τους Ρώσους;"  Έτσι το διεφθαρμένο και δόλιο καθεστώς του Ομπάμα έχει και πάλι υποκινήσει την διάθεση των Αμερικανών  για πόλεμο.

Η ελπίδα για ειρήνη είναι τα ρωσικά αντίμετρα, μια απάντηση στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που η Ουάσιγκτον ανάγκασε τους Ευρωπαίους υποτελείς της να εφαρμόσουν, θα καταλήξουν να έχουν επιπτώσεις στους παραπλανημένους Αμερικανούς φορολογούμενους. 

Η πολωνική κυβέρνηση έχει απαιτήσει η Ουάσιγκτον να αγοράσει τα μήλα και τα γεωργικά προϊόντα που η Πολωνία είναι αδύνατον πλέον να πουλήσει στη Ρωσία, δεδομένου ότι η Πολωνία είναι η επιλογή της Ουάσινγκτον για την πυραυλική βάση των ΗΠΑ που έχει σαν στόχο τη Ρωσία. 

Μόλις Ουάσινγκτον δώσει το αντίτιμο στην Πολωνία, θα βρεθεί αντιμέτωπη με παρόμοια αιτήματα από την Ελλάδα, την Αυστρία και από την υπόλοιπη Ευρώπη που έχουν πληγεί σκληρά και θα πρέπει να αποζημιώσει τους Ευρωπαίους για τις ζημιές που οι κυρώσεις της Ουάσιγκτον έχουν προξενήσει στους υποτελείς πληθυσμούς της.

Η απάτη που διαιωνίζεται για τον κόσμο από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον 21ο αιώνα είναι πρωτοφανής. Τίποτα δεν συγκρίσιμο δεν έχει φανεί ποτέ στην ιστορία. Όχι μόνο υπάρχουν οι απάτες των πολυάριθμων πολέμων (Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Σομαλία, το Ιράκ, τη Συρία, την Ουκρανία, σχεδόν Ιράν και οι  παράνομες στρατιωτικές ενέργειες της Ουάσιγκτον εντός των συνόρων του Πακιστάν και της Υεμένης, αλλά ταυτόχρονα και οι τεράστιες οικονομικές της απάτες διαιωνίζονται στον κόσμο. 

Η μεγάλη απάτη της Wall Street είναι η ευρωπαϊκή κρίση χρέους, οι παραβιάσεις της εθνικής κυριαρχίας των ευρωπαϊκών χωρών από τις "διασώσεις" του ΔΝΤ από το δημόσιο χρέος, και η εξαθλίωση των λαών που «έσωσαν» στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία και την Ανατολική Ευρώπη .

Μια μέρα, οι Ευρωπαίοι θα ξυπνήσουν. Όταν το κάνουν, θα συνειδητοποιήσουν ότι η Ουάσιγκτον δεν κάνει τίποτα γι 'αυτούς παρά μόνο προσποιείται ότι τους προστατεύει από μια ανύπαρκτη "ρωσική απειλή", ενώ ρίχνει τις δραματικές δαπάνες πάνω τους,   χρησιμοποιώντας τους χρηματοδότες στον πόλεμο που διεξάγει για την ηγεμονία όλου του κόσμου. 

Αργά ή γρήγορα, οι Ευρωπαίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός ο ρόλος που τους έχει ανατεθεί από την Ουάσιγκτον δεν είναι προς το συμφέρον τους και οδηγεί απευθείας στον Γ΄  'Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο οι Ευρωπαίοι θα είναι τα πρώτα θύματα.

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου