Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ


ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ  ΠΡΟΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ  "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ' ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ 


 38 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΙΕΜΗΝΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ

Το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, συνολικά 38 βουλευτές υπογράφουν επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟ και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την οποία του δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αν δεν απαλειφθεί σειρά διατάξεων και κυρίως αν δεν προστεθεί η Γενοκτονία των Ποντίων (φωτο) σε αυτές των οποίων η άρνηση θα συνεπάγεται ποινικό κολασμό. 

Την πρωτοβουλία για την συλλογή των υπογραφών την είχε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ο ποντιακής καταγωγής Σάββας Αναστασιάδης, και βέβαια αποτελεί μείζον θέμα αφού και αρκετές δεκάδες άλλων βουλευτών της ΝΔ είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, το οποίο αναγνωρίζει ως ποινικά κολάσιμη μόνο την άρνηση της εβραϊκής γενοκτονίας στον Β΄ΠΠ.

Αυτό που τώρα προσυπογράφεται στην επιστολή είναι ότι οι εν λόγω διατάξεις του είναι απαράδεκτες και ότι πρόκειται για κατασκεύασμα ξένων κύκλων το οποίο «σπονσοράρει» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και άλλες «περίεργες» διατάξεις όπως η ποινική δίωξη και εν συνεχεία φυλάκιση των πολιτών, οι οποίοι απορρίπτουν με δημόσιες δηλώσεις τους την… ομοφυλοφιλία!

Π.χ., ιεράρχες οι οποίοι απορρίπτουν στο κήρυγμά τους την ομοφυλοφιλία ως τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, αυτομάτως θα διώκονται. Και το ίδιο θα ισχύει για όποιον πολίτη θα φέρεται κατά των ομοφυλόφιλων συμπεριφορών. 

 Αυτή ακριβώς την διάταξη είχε προβλέψει σε ομιλία του σε προσκυνητές στο Άγιον Όρος προ επταετίας (Αύγουστο του 2007) ο αγ. γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός. Το λέει μάλιστα δύο φορές (στις θέσεις 5΄.20΄΄ και 7΄.40΄΄)

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ
Είναι ένα ακόμα νομοσχέδιο το οποίο ήρθε από το εξωτερικό, όπως ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ και τόσοι άλλοι νόμοι και απλώς μεταφράστηκε στην Ελλάδα.

Ένας αντεθνικός νόμος που, συν τοις άλλοις, προωθεί τις ανώμαλες συμπεριφορές, που αποτελούν την δόξα και την τιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τον οποίο όπως και πολλά άλλα προείπε ότι θα έρθει, ο αγ. γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου