Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ CIA...

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ!  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ "ΚΑΨΑΜΕ" ΤΟ "ΧΑΡΤΙ" ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ (12/7) ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ...

ΒΙΝΤEO: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ   ΚΑΙ “ΚΑΡΦΩΣΕ” THN ΡΩΣΙΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Είναι απίστευτη η κοροϊδία και η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού από τον Τσίπρα και την κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.
Υπήρχαν πάρα πολλές εναλλακτικές λύσεις και ενέργειες που
θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ Ο Κ. ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, αλλά δεν τα έκανε ο κ. Τσίπρας.

Είναι κοροϊδία όπως έγινε μας λέει, ακόμα και Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΟΥΔΕΝ ΤΗΝ  ΕΚΑΝΑΝ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνο και μόνο, για να μην έχει ισχύ το πόρισμα της επιτροπής, στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την διαγραφή του χρέους. 


Αυτό που έκαναν 5 μήνες με την κυρία Κωνσταντοπούλου , ήταν μία κοροϊδία του λαού, χωρίς καμία ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ, ενώ αν έκαναν την επιτροπή σύμφωνα με τον κανονισμό 472 /2013 της Ένωσης, θα είχαμε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ τώρα, μας λέει ο κ. Μαριάς.
Θα μπορούσε επίσης μας λέει, να ζητήσει η κυβέρνηση τα 321 δις των πολεμικών επανορθώσεων και να τα βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, όπως προκύπτει από την επίσημη έκθεση και δεν το έκανε.

Για την πρόταση του Γιούνκερ μας λέει: Η συγκεκριμένη πρόταση, που έχει ημερομηνία και αριθμό , έχει απορριφθεί από τον Ελληνικό λαό στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Δεν μπορεί λοιπόν να φέρει αυτήν την πρόταση με ακόμα χειρότερους όρους. Δεν γίνεται Συνταγματικά μας λέει.

Αλλά το χειρότερο μας λέει, είναι πως δεν χρησιμοποίησε καθόλου τα ισχυρά όπλα που έχει η Ελλάδα, και αντί γι’ αυτό κορόιδεψε και τους ΡΩΣΟΥΣ, αφού ψήφισε για να πάρει η Ουκρανία 1.8 δις Δάνειο από την Ε.Ε και στις 22 Ιουνίου, ψήφισε για να επιβληθούν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, με αποτέλεσμα στις 23-24 Ιουνίου, η Ρωσία να δηλώσει πως ΔΕΝ άρει την απαγόρευση για τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα.
Με μία ψήφο ο Τσίπρας, “ΚΆΡΦΩΣΕ” και την ΡΩΣΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ.

Δείτε  το video:

1 σχόλιο:

  1. Ο Τσιπρας κατεληξε να ειναι ο χειροτερος απ ολους.Οι αλλοι ηταν ψευτες εκ γενετης κι απαταιωνες εξ συνειδησεως........Εδω ο Τσιπρας ηταν ενας καλπικος αριστερος,στην πραγματικοτητα πιο δεξιος απο τους δεξιους.............Μεγαλο λαμογιο ,και κρυφο...........γι αυτο ξεγραψτε τον...........δεν θα ξανακουστει πλεον.............εσβυσε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή