Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ...

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΕΧΡΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ... ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!Η δωσίλογη κυβέρνηση κοροϊδεύει την φτώχεια του λαού με θράσος φιδιού που παίζει με το θήραμά του. Όπως οι σαμαροβενιζέλοι έκαιγαν το λαό με τα μνημόνια και μετά έδιναν ελαφρύνσεις σε...οικογενειακούς τάφους, έτσι και οι τσιπροκαμμένοι δίνουν απαλλαγή των οφειλών σε ...ετοιμοθανάτους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ 


Η διαγραφή μικρών χρεών προς τράπεζες και Δημόσιο, ύψους μέχρι και 20.000 ευρώ προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στην Βουλή μαζί με το νέο μνημόνιο.

Η νέα ρύθμιση, περιλαμβάνεται στο νόμο Κατσέλη και ανοίγει την πόρτα σε χιλιάδες οφειλέτες που έχουν μηδενικά εισοδήματα και δεν διαθέτουν ακίνητη περιουσία να προσφύγουν στα Ειρηνοδικεία και να πετύχουν το σβήσιμο όλων των υποχρεώσεών τους αρκεί να μην ξεπερνούν τα 20.000 ευρώ.


Για τους μικροοφειλέτες η τροπολογία προβλέπει αρχικά εφόσον κερδίσουν την απόφαση του Ειρηνοδικείου να απαλλάσσονται προσωρινά για 18 μήνες από τις οφειλές τους και εφόσον μετά την πάροδο των 2,5 χρόνων δεν έχει μεταβληθεί η οικονομική τους κατάσταση τότε απαλλάσσονται πλήρως.


1) Την ημέρα υποβολής της αίτησης και της επικύρωσης ο οφειλέτης δεν πρέπει να διαθέτει ακίνητη περιουσία και να μην έχει προβεί σε πράξη διάθεσης ακίνητης περιουσίας την τελευταία τριετία πριν από την κατάθεση της αίτησης.

2) Τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία του, είτε ως δικαιούχου, είτε ως συνδικαιούχου συμπεριλαμβάνομενων των καταθέσεών του σε τράπεζες δεν υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ.

3) Οι οφειλές που περιλαμβάνονται στην αίτησή του συνιστούν το σύνολο των υποχρεώσεών του.

4) Το ύψος των οφειλών δεν υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ μαζί με τους τόκους, τα έξοδα και τις προσαυξήσεις.

5) Δεν υπάρχουν εμπραγμάτως ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ασφαλισμένοι πιστωτές.

6) Τα πάσης φύσεως εισοδήματά του καθ’ όλη την διάρκεια του τελευταίου έτους πριν από την ημερομηνία επικύρωσης να είναι μηδενικά.

7) Είναι συνεργάσιμος δανειολήπτης συμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών.


Όπως καταλαβαίνετε το μέτρο είναι πλατειά " κοινωνικό"! Όταν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, δεν έχεις παρά 1000 ευρώ περιουσία για 3,5 χρόνια δηλαδή είσαι ετοιμοθάνατος από την πείνα και την εξαθλίωση, η φιλάνθρωπη κυβέρνηση σου χαρίζει τα χρέη σου μέχρι 20.000 ευρώ!

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΥΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου