Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ!


Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!Είναι γνωστό, το έχει καταλάβει και ο πλέον καλόπιστος Έλληνας πως οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις είναι ψευτοσκοπήσεις, εκλογικά χαλκεία, μηχανές προπαγάνδας που μαζί με τα σαμπουάν μυαλών (ΜΜΕ), επιχειρούν  πρωτοφανή  πλύση εγκεφάλου των  ψηφοφόρων.                                         

Ωστόσο η πίσω, η αθέατη πλευρά αυτών των ψευτοσκοπήσεων, κρύβεται η σκληρή αλήθεια και μπορούμε εύκολα να την αποκαλύψουμε...

Είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η διαφορά των δύο κομμάτων δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Αυτό είναι αλήθεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει σημαντικά ποσοστά προς τη Λαϊκή Ενότητα του  Λαφαζάνη, (διαρροές 8,2%), ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό της τάξεως του 5,2% που μετακινείται προς τη ΝΔ και ένα μικρότερο προς τη Χρυσή Αυγή αλλά και το ΚΚΕ. Οι ψηφοφόροι που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο εμφανίζονται αναποφάσιστοι κατά 16,5%.

Τι θέλει να πει ο "αναλυτής"; Ας κάνουμε μια αναγωγή στα πανελλαδικά ποσοστά και θα δούμε τι λέει η "ασήμαντη" αυτή πληροφορία...   

Ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ χάνει ένα 3% προς Λαφαζάνη, 2% προς ΝΔ, περίπου 2,5 προς Χ.Α. και ΚΚΕ ενώ αναποφάσιστοι άρα χαμένοι απ΄τον  ΣΥΡΙΖΑ είναι το 6% του πανελλαδικού ποσοστού του. Συνολικές πανελλαδικές απώλειες που παραδέχονται οι ίδιες οι ψευτοσκοπήσεις είναι 13,5% δηλαδή είναι στο 22.5%.   

Αν σε αυτά υπολογίσουμε ότι σήμερα, η Κωνσταντοπούλου θα ανακοινώσει τη σύμπραξή της με τον  Λαφαζάνη, και ότι δεν έχει ακόμη αποτυπωθεί η «ζημιά» από την διαρροή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εγκαταλείπει μαζικά την Κουμουνδούρου και στρέφεται σε άλλα κόμματα, συμπεραίνουμε εύκολα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ποσοστό κάτω του 20%...

Η ΝΔ είναι πιο κάτω 1-3,5 % κατά τις ίδιες τις ψευτοσκοπήσεις...


Το «τελειωμένο» ΠΑΣΟΚ, που συνέπραξε με την «πεθαμένη» ΔΗΜΑΡ με συσπείρωση που με το ζόρι φτάνει το 56%, έχει ένα 2,62% σίγουρο, που δεν αρκεί για να μπει στη βουλή!

Ίδια και η κατάσταση του Ποταμιού στο οποίο μόλις το 40% των ψηφοφόρων του Ιανουαρίου παραμένει σταθερό στην επιλογή του, δηλαδή έχει σίγουρο ένα 2,42%. Είναι ξεκάθαρο πλέον πώς ο λαός αντιλήφθηκε το ρόλο του Ποταμιού και το… αποξηραίνει... 

Όσο για τους ΑΝΕΛ όπου παρατηρείται η μικρότερη συσπείρωση σε όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι θα έχουν την τύχη της ΔΗΜΑΡ και του ΛΑΟΣ και θα εξαφανιστούν από το χάρτη της Βουλής!!!

Άν κοιτάξει λοιπόν κανείς πίσω από τα φτιαχτά αποτελέσματα, οι ίδιες οι ψευτοσκοπήσεις λένε την αλήθεια...


Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου