Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΟΝ ANALYSIS ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!



ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Μια πρώτη δημοσκόπηση δείχνει την υποτιθέμενη εκτίμηση ψήφου μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την δημοσιοποιεί η Metron Anlysis σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει την αυτοδυναμία με ποσοστό 30-33% (!!!) ενώ η ΝΔ διατηρεί ένα 22% και η Αριστερή Πλατφόρμα και ο πολιτικός της χώρος η Λαϊκή Ενότητα κινούνται στα επίπεδα του 6-7% με ανοδική τάση (τους πατικώσαμε όσο μπορούσαμε αλλά μην εξευτελιστούμε και εντελώς).


Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι άκρως επεξεργασμένα από τις μονταζιέρες των ψευτοδημοσκόπων ενώ υποτίθεται ότι αποτελούν τα αποτελέσματα "απόρρητης" τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis που ολοκληρώθηκε σήμερα καθώς τα πολιτικά γεγονότα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η εν λόγω δημοσκόπηση είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τώρα που έγινε κι αυτός μνημονιακό κόμμα και στην πρώτη εικόνα που αφορά την εκτίμηση ψήφου δείχνει τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 30-33%(κάτι που ισοδυναμεί με 151-154 έδρες!!!)

ΝΔ 20-22%

Χρυσή Αυγή 9%

Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση

Ποτάμι 5%

ΚΚΕ 5%

Το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ κινούνται στα επίπεδα του  3% (στην πραγματικότητα εξαφανίζονται).

Άλλωστε όπως φαίνεται και είναι λογικό, καταγράφεται μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων δεδομένου ότι δεν έχει αρχίσει να αποτυπώνεται απόλυτα η λαϊκή οργή για την προδοσία της ψήφου...


1 σχόλιο:

  1. http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/617508/ekloges-dimoskopisi-poio-komma-tha-psifisete-stis-epikeimenes-ekloges

    Υπάρχει και η αντίθετη άποψη,
    Προηγείται η ΧΑ και 2ος ο Λαφαζάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή