Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ


Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΑ ΜΑΡΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΡΕΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Η πάντα σιωνιστική και πάντα ναζιστική εταιρία που λέγεται μόνο κατ΄όνομα "Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας", δεν μας οφείλει μόνο την επιστροφή του κατοχικού δανείου και πολεμικές τις αποζημιώσεις για την ολοσχερή καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, αλλά είναι και μια εταιρία κοινών απατεωνίσκων. Δείτε γιατί

Η απάτη των Γερμανών με τα πλαστά χαρτονομίσματα στην Κατοχή. Έδιναν πλαστά μάρκα και έπαιρναν ρέστα σε αληθινές δραχμές. Πώς έκλεβαν την ελληνική οικονομία. 

Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, οι Γερμανοί, εκτός από τα «έξοδα Κατοχής» τα οποία εισέπρατταν υποχρεωτικά από τους Έλληνες, βρήκαν και άλλο τρόπο να λεηλατήσουν την ασθενική ελληνική οικονομία.


Εξέδωσαν πλαστά μάρκα με τα οποία πλήρωναν σε όλες τις αγορές τους. Οι Γερμανοί, όχι μόνο έδιναν στους Έλληνες τα μάρκα που δεν είχαν καμία αξία, αλλά έπαιρναν ρέστα σε δραχμές, βγαίνοντας έτσι διπλά κερδισμένοι. Σύμφωνα με τους μελετητές και την έρευνα του Μανώλη Γλέζου, το ποσό που έκλεψαν οι Γερμανοί από τους Έλληνες μέσω των πλαστών μάρκων, υπολογίζεται ότι έφτασε τα 850 εκατομμύρια.Δείτε στο βίντεο της «Μηχανής του Χρόνου» την απάτη των Γερμανών κατά την περίοδο της κατοχής και πώς ρήμαξαν την ήδη προβληματική ελληνική 

Το διαβάσαμε από το: Η απάτη των Γερμανών με τα πλαστά χαρτονομίσματα στην Κατοχή. Έδιναν πλαστά μάρκα και έπαιρναν ρέστα σε αληθινές δραχμές. Πώς έκλεβαν την ελληνική οικονομία. Δείτε ένα σπάνιο βίντεο (Vid) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου