Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ἙΥΡΩΠΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;


 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2016 ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

Είναι δυνατόν; Κι όμως αυτή η πληροφορία έφτασε στα γραφεία μας και οφείλουμε να την μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία δημοσίευσε η ιταλική ιστοσελίδα il Giomale.it, από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.


Τα κίνητρα για αυτή την σκανδαλώδη απόφαση είναι τα εξής:
Ο νηπιοβαπτισμός παραβιάζει το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22, το οποίο αναφέρει ότι τα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. 

Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία.
2 σχόλια:

 1. "δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις"

  Αυτό δε θα έπρεπε να είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ για να βαπτιστή κάποιος?!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. το νηπιο το ταΐζεις χρις να το ρωτησεις... το νηπιο το πλενεις χωρις να το ρωτησεις... το νηπιο και το παιδι, τον, εφηβο, τον προστατευεις απο κινδυνους χωρις να το ρωτησεις.... Το ιδιο κι ο νηπιοβαπτισμος.... το προστατευεις το νηπιο χωρις να το ρωτησεις. Αλλα αντιχριστοι δυσαναχτετουν με τον νηπιοβαπτισμο των Ελληνων γιατι δεν συμφερει ο νηπιοβαπτισμος το μαυρο αφεντικο τους. Η βαπτισισ ειναι ενα δωρο που κανουν οι γονεις στο παιδι τους.. Δωρο προστασιας.. Οταν αργοτερα το παιδι ενηλικιωθει μπορι να πεταξει το δωρο στα σκουπιδια ή να το αξιοποιησει πληρως

   Διαγραφή