Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΑΪΚΗ ΦΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ... ΖΗΤΩ Η ΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΑ!!!Για να το καταλάβετε, επιτέλους, δεν σας ψηφίσαμε τον προπερασμένο Γενάρη, επειδή οι άλλοι ήταν χειρότεροι. Σας ψηφίσαμε για να κάνετε δυο-τρία πράγματα.

Σας ψηφίσαμε για να καταγγείλετε την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα κι εσείς χαριεντίζεστε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, σαν να ζούμε μέσα στην καλή χαρά και την ευμάρεια. Σαν να μην καταρρέει το εθνικό σύστημα υγείας. Σαν να μη ρημάζουν τα σχολεία. Σαν να μην διαλύεται το δίχτυ κοινωνικής προστασίας των πιο αδύναμων. Σαν να μην βαίνουν αυξανόμενες οι αυτοκτονίες. Σαν να μην τρέχει τίποτα, στην Ελλάδα του 2016! 

Σας ψηφίσαμε για να χτυπήσετε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και εσείς συναγελάζεστε με τις γάτες των Ιμαλάϊων.
Σας ψηφίσαμε για να κάνετε λογιστικό έλεγχο του χρέους κι εσείς κάνετε γαργάρες.

Σας ψηφίσαμε για να βρείτε τα κλεμμένα κι εσείς κομπάζετε σαν τις μωρές παρθένες, δημοσιοποιώντας ήδη δημοσιοποιημένες από τετραετίας, λίστες με ανεπίδεκτες είσπραξης απαιτήσεις, από ουδέποτε οχλούμενους οφειλέτες του Δημοσίου.

Σας ψηφίσαμε για να αποδοθεί, επιτέλους, λίγη δικαιοσύνη στο αποτυχημένο μας προτεκτοράτο και για σας, πέρα βρέχει.

Όχι, δεν σας ψηφίσαμε τον προπερασμένο Γενάρη, επειδή οι άλλοι ήταν χειρότεροι. Αυτό το ξέραμε.

Αυτό που δεν ξέραμε, ήταν πόσο γρήγορα θα γινόσασταν ίδιοι κι απαράλλαχτοι με τους προηγούμενους, κοροϊδεύοντας μας, ακριβώς όπως κι εκείνοι, με σουξεδιάρικες ιστορίες ανοησίας και ζαλίζοντάς μας με τα καλύτερα σας λόγια, γι’ αυτήν την τσούλα, την ΤΙΝΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου