Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ


ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ
Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες”!...


Χρειάζεται την στήριξη όλων μας..!! Να κατεβούμε όλοι στον Βοτανικό για να κατασκευαστεί ο χώρος Ελλήνων αστέγων που θα προκείψουν και από τις κατασχέσεις..!!


Κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθηνά», ο σύλλογος εφέδρων «Πολίτες Οπλίτες» και η «Αναγέννηση Ελλήνων» κατέθεσαν αίτηση στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που προορίζεται για τζαμί ώστε να δημιουργήσουν hot spot για Έλληνες άστεγους, βασιζόμενοι σε έναν νόμο του 2002 που λέει ότι όποια δημόσια κτήρια παραμένουν χωρίς χρήση επί μακρόν χρονικό διάστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιους σκοπούς, όχι με τον τρόπο των αναρχικών, δηλαδή με καταλήψεις αλλά πάντα σε συνεννόηση με τους φορείς.
     
ΤΟ INDYMEDIA ANEΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ 

Το "αναρχικό" προσωπείο της νέας τάξης /athens.indymedia.org/ανέλαβε άμεσα την προβοκάτσια εναντίον των πολιτών του Βοτανικού που προχώρησαν στην  κατάληψη και σε ανάρτησή του τους χαρακτήρισε "φασισταριά".

Έγραψε συγκεκριμένα: " ...φασίστες κάτοικοι μαζί με απόστρατους καραβανάδες έκαναν κατάληψη στο χώρο στο Βοτανικό που προορίζεται για τη δημιουργία τζαμιού, δήθεν για να φιλοξενήσουν Έλληνες αστέγους". 

Οι κάτοικοι του Βοτανικού που κάνουν την κατάληψη απάντησαν χτες με δελτίο τύπου. 


ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

Δεύτερη ημέρα σήμερα στον χώρο υπό διαμόρφωση του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων και αναξιοπαθούντων.

Παρατηρήσαμε σήμερα δημοσιεύσεις στο ίντερνετ που αφορούν την κίνηση μας και εντοπίσαμε σε αυτές συντεταγμένη δραστηριότητα με σκοπό την απαξίωση, την στοχευόμενη προπαγάνδα με σκοπό να υποβαθμίσει, να αποτρέψει την όποια βοήθεια στους αναξιοπαθούντες αστέγους που κυριολεκτικά ζουν σε άθλιες συνθήκες, κάτω από γέφυρες, σε παγκάκια στα πεζοδρόμια στα χαρτόκουτα στο κέντρο της Αθήνας.

Συνηθίσαμε σε αυτές τις εικόνες που καθημερινά μας ντροπιάζουν και μας θυμίζουν ότι κάτι βρόμικο και προσχεδιασμένο είναι σε εξέλιξη και αυτό έχει στόχο την εξαθλίωση του Λαού μας...!!! Αναρωτιόμαστε γιατί προσπαθείτε να μας αποδώσετε ένα χαρακτήρα κινήματος που δεν έχει σχέση με το έργο μας, μας γνωρίζετε, σας είπαν ότι ήμαστε κάποιοι που μισείτε εκ πεποιθήσεως ή ιδεολογίας?

Πάψτε λοιπόν να ασχημονείτε, να δημοσιεύετε ότι εδώ υπάρχουν φασίστες και πολλά άλλα επίθετα που χρησιμοποιείτε στις «στημένες» ιστοσελίδες και τα social media, προσπαθώντας να δώσετε μια εικόνα ανύπαρκτη σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα και που βιώνει η κοινωνία μας! Καλή η προσπάθεια αλλά και εμείς γνωρίζουμε πως γίνονται αυτά…

Εδώ τα πράγματα είναι απλά, ήμαστε το νεοσύστατο «Κίνημα Έφεδρων πολιτών-οπλιτών» και απαρτίζεται από καθημερινούς ανθρώπους που σίγουρα δεν τους γνωρίζετε διότι δεν ανήκουμε σε καμία πολιτική ιδεολογία… 

Μοναδική μας ιδεολογία είναι να ωφελήσουμε τον συνάνθρωπο μας και να φέρουμε την νομιμότητα στην αγαπημένη Πατρίδα μας. 
Βασικός συνεργάτης μας είναι ο πλέον ευαισθητοποιημένος φορέας στην ανθρώπινη καθημερινότητα που βιώνουν οι αναξιοπαθούντες και κυρίως μετά από αυτή την πληγή που τους άνοιξαν τα  αδιάκοπα μνημόνια. Με όσα μέσα διαθέτει να κλείνει πληγές και μόνο πληγές! Ο φορέας αυτός λέγεται Ελλήνων Οικογένεια και έχει το καταστατικό της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης.

Τέλος, ο τοπικός εξωραϊστικός φυσιολατρικός Σύλλογος Αθηνά στον Βοτανικό.

Αυτοί ήμαστε και μόνο αυτοί καταστατικά, κανείς άλλος «υποψήφιος μνηστήρας» ή υποτιθέμενος κακός δράκος!

Είμαστε ΜΟΝΟ έφεδροι πολίτες, μαχητές της Δημοκρατίας και της νομιμότητας και είμαστε πάρα πολλοί που περιφρουρούμε τον χώρο αλλά και την κίνηση μας. Όσοι πιστεύετε ότι μοιράζεστε τις ίδιες αρχές με εμάς, ότι θέλετε να υποστηρίξετε την κίνηση μας σας περιμένουμε Ιερά οδό 114.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου