Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ:"Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ"!!!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΟΝΤΑΙ


Λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα στην Αγγλία με το γνωστό αποτέλεσμα της εξόδου της Αγγλίας από την Ευρώπη ο Άγιος μεγαλομάρτυς Ραφαήλ εμφανίστηκε σε ευλαβή Ελληνίδα του Λονδίνου και της είπε :

«Εγώ είμαι αυτός που θα ρίξω πρώτος τον λίθο στο θολό τζάμι της Ευρώπης για να την τιμωρήσω για όλα τα κακά που προκάλεσε στο νησί μου»


Μετά από λίγες ημέρες γίνεται το δημοψήφισμα στην Αγγλία και αρχίζει η διάλυση της Ευρώπης όπως μας το έχει προφητεύσει ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης.

 Στην Kουτλουμουσιανή προφητεία του ανωνύμου όπως είδατε και στις προηγούμενες αναρτήσεις του παρόντος blog σειρά έχει να πραγματοποιηθεί η14η προφητεία η οποία ομιλεί για την ήττα των Αγαρηνών από ορθοδόξους.

 Βλέπε αρχή υλοποίησης αυτής της προφητείας στα γεγονότα που εξελίσσονται στην γείτονα Τουρκία και κλάψε για την απώλεια των, αλλά και θρήνησε για την αμετανοησία των Ελλήνων Ορθοδόξων Πατριάρχου Αρχιερέων Ιερέων Ιερομονάχων Μοναχών Μοναζουσών και του πλανεμένου λαού.


Ενδιαφέρουσα πνευματική εμπειρία και νέα αποκάλυψη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Ραφαήλ ακολουθεί.


Η προφητεία του Αγ. Ραφαήλ: «Η ιστορία θα αλλάξει σελίδα όταν ο Ερντογάν...»

Είμαστε στο 2010 και ο πρωθυπουργός, τότε, της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκε την Αθήνα. Στη συνέντευξη Τύπου, τυχαία βρέθηκε κάποιος που λίγες μέρες πριν είχε κάνει το τάμα του στους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ,Νικόλαο και Ειρήνη στην Μυτιλήνη.

Ακούγοντας τα όσα έλεγε ο Ερντογάν, η όψη του σκοτείνιασε και πληροφόρησε τον φίλο του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του και άκουγε τις δηλώσεις,ότι κάτι συγκλονιστικό του είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ.

Περιέγραψε ότι ονειρεύτηκε τον Άγιο Ραφαήλ που με ύφος αυστηρό του είπε:

«Εγώ ήρθα πρόσφυγας εδώ σε αυτό το νησί καταδιωγμένος από τους Τούρκους και για την ΠΙΣΤΗ και την ΠΑΤΡΙΔΑ μου έκοψαν το κεφάλι. Αυτό το νησί σε λίγο καιρό θα γεμίσει με πρόσφυγες-περαστικούς. Οι Τούρκοι θα συνεχίζουν να κόβουν κεφάλια μέχρι να πέσει το κεφάλι αυτουνού που θα συναντήσεις αύριο στην Αθήνα. Τότε η Ιστορία θα αλλάξει σελίδα και οι Τούρκοι θα γίνουν πρόσφυγες»...


1 σχόλιο:

 1. Επειδή γεμίσαμε "διαβεβαιώσεις" ότι ο "τάδε" γέροντας μου εκμυστηρεύθηκε το "τάδε" και θα συμβεί σε 1-2 χρόνια, δείτε μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ του που οδηγεί η ανεξέλεγκτη προφητολαγνεία και παρακαλούμε τα ορθόδοξα ιστολόγια να πάψουν να δημοσιεύουν άρθρα του κάθε "Δρ.Βαρδάκα":
  ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!!! Έρχεται ο νέος Τσάρος που θα πάρει την Πόλη !!!

  Από το 2012, φτάσαμε στο 2018 και ακόμη παρά τις διαβεβαιώσεις του "Δρ.Βαρδάκα", "νέος Τσάρος" δεν φάνηκε.

  Τώρα διαβάζουμε για την ΝΕΑ προφητεία (πάντα σε αποκλειστικότητα "Δρ. Βαρδάκα"):

  ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ «Μόλις «πέσει» το κεφάλι του Ερντογάν η ιστορία θα αλλάξει σελίδα»
  Ποιος επιβεβαιώνει ότι αυτό το είπε ο Άγιος Ραφαήλ; Μα φυσικά ο "Δρ Βαρδάκας".
  Το θλιβερό δεν είναι τι ισχυρίζεται ο κύριος αυτός αλλά με πόση επιπολαιότητα τα αναπαράγουν ορθόδοξα ιστολόγια.

  https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_20.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή